Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (36)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Evet Güvenmeyen tek yabancı değil
BuNickTamYirmiHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiHarfli ()Nasıl gelsin ki hocam göstergeler hep aksi yönde. Güvenmiyorlar sanırım.
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hocam biz "üretmeyen" kaynakları kısıtlı bir ülkeyiz bize sıcak para lazım sıcak para gelsinki nefes alalım
kur 8 liradan 18 e geldi
Biz daha 8 lirada iken yabanci yatırımcı çekemiyorduk 13.5- 18 de hâlâ çekemiyoruz ucuzluyoruz ama gelmiyorlar burda çok soru işaretleri var yazamıyoruz meseleyi bu mecrada
heros için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet doğru ilerlerse kısaca öyle olması beklenir
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Aynsini bu grafiği paylaşan arkadaşta dedi kısa vade için düşüş uzun vade için yukselis
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu bir Elliot çizimi dalga sayımı üçgen tarzı formasyon iç dalgası üçgen takoz ya da diagonal gibi daralan ve tepe yapmış dibi görmek isteyeceği anlatılmış son bir dipten sonra da trend yukarı olması beklenir kim çizdi bilmiyorum çok mantıksız değil ama illa böyle olur demek de doğru olmaz ihtimal olarak yüksek olabilr sadeve. Şu var ki her formasyon doğru tamam çalışacak diye bir durum yok ama dalga doğru sayıldıysa ihtimali yüksek anlamına gelir Elliot kriterlerine göre sorun şu ki doğru mu işte onu bilmek biraz zor 2 tepe var o sıkıntı ama yukarı kırıp kırmaya ağı çok da net değil hala sonuçta rsi da hala yer var yukarı için lakin bu çizim kabul etmek gerekirse kısa vade için düşüş daha ileri vade için yükseliş anlamı taşır kısaca. ytd @Fatihsultan
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hocam k. Metnini inceliyorum nedemek istemiş anlamaya çalışalım
0BeğenmedimŞikayet
heros ()bakaninn son aciklamalarinda.
londra yada bizim. supizlerimiz. olcak.
yakinda-
sozunden. ne. cikaralim ..
bu. is. olcak. mi ?
")
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hocam daha önce birçok kez paylaşmıştım bizim ülkemize has bir trend süresi var 105 gün yükseliş 95-105 gün aralığı düşüş
Bu düşüşleri buzamana kadar faiz si lahı ile sağlıyorlardı
Aynı şekilde sağlansaydı şuan seviye 10.20-11 aralığında olacaktı
Yeni sistem tutarsa bu faiz enflasyon kur sarmalında n kurtulamamız mümkün
Tutmazsa Mart sonunda bizi yeni bir trend bekler
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()kısa indikatörler aşağı kırmış Altın ve gümüşte, 4 saatlik ve günlükte çıkış devam ediyor. saatlik grafikler döndürmezse önümüzdeki haftada biraz çıkar yukarı, sonra normal düzeltmesini yapar, ona göre bakarız grafiğe şimdi riskli bölgelerde tepelere gelince ben riskli diyorum yanlış anlaşılmasın, ben TL de olduğumdan buralarda risk almıyorum böyle zamanlarda, anca dolar bazlı çıkış gelirse girebilirim. neyse ben kaçar acık gezem tozam :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()yok yolun başında olsa atarımda düşüş noktasında atarsam anlamayanlar çıkıyor zanneder ondan atasım gelmedi, fakat günlükte yön yukarı çıkarsa, güzel çıkış yakalar orda henüz bir belirsizlik var. önce kısa indikatörlerde çıkması lazım sonra günlük yukarı kırarsa çıkış hızlanır. artık tl grafiği olduğu için dolar bazlı mı ons bazlı mı çıkar onuda izleyip görecez. ytd
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()valla uk rayna takmıyor bile, normal hayatlarına devam ediyorlar, haberlerde görüyorum, ru s yada biz iş gal edecez felan demiyor. A bd olayı kışkırtıyor gibi...
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Azizim açıklama dolar ile alakası yok. uretim için ve KDV indirimi için . bir nebze rahatlatmak için.
0BeğenmedimŞikayet
heros ()pazartesi $ bizi. ne. bekler.
ustat
")
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ():)atma şimdi düşer. ondan sonra sen çıktı diye grafik atarsın ondan sonra hobaaa
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Yükselten ru s ya meselesi çözüme kavuşmazsa yükselmeye devam edecek kavuşana dek
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()@Fatihsultan vazgeçtim :) stoch tepeye yakın gider stoch tan dolayı geri dönerse attığıma değmez bu grafik.
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()gümüş TL grafiğinde 4 saatlikte çıkış var, dur onuda atayım grafik olarak ytd
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Elimde TL var dolar var gümüş var plarin var. platini yanlış yaptık gümüş ekleyecektim son anda vazgectim platin aldım o düştü gümüş çıktı orası beni eksiye itti.
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Artık nasip karfesimm.23.30dan sattım 22.80den yerine koydum onuda 23.40 tan tekrar sattım. olurda yükseliş olursa yukardakini feda ederim yerine koyarım ne yapim:)9kilo zaten
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Bu hafta Altın ons arttı, gümüş artmadı, eğer altın ons günlükte tam dip yapmaya gitmez ise şayet, olurda bir veri düşürmezse, yatay gider en fazla, o zaman gümüşte yukarı çıkışı daha mümkün o çıkışı tamamlayabilir, alanlar dolar düşmezse şayet hem ons hemde TL bazlı kârı artabilir. Dolar düşerse şayet çok olsa parite yapabilirler. Ben doların şu yüzden düşeceğini düşünüyorum, Gümüş ve altın TL grafiğinde yukarı kesişsede aşağı düşüş görünüyor, o düzelmedikçe ben düşeceğini düşünüyorum, ne zaman oluşum tersine dönüp yukarı atarsa o zaman tamam bu çıkıyor artık derim :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Son düşüş olursa alıp daha dokunmayacagim kardeşim. gerisi nasip kısmet cuma yine erken davrandım hani 23.40 ta geçiş yaptım bakalım
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Tamam kardeşim ellerine sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()demek istediğim dolar 8den 18 e fırlatken onu haftalık ve aylık grafikten takip ettim mesela, günlük grafikte çoktan tepe yapmıştı, haftalık çıkışa geçti hatta hızını alamadı aylık grafikteki çıkışa geçti :) yani bunu onslerde yaparsa mümkün olabilir daha çıkış, yok normal standar halinde giderse o zamanda günlük grafiğin maximum tepesi 1877 oda 2 li tepe yapacağı nokta o zamanda geri düşebilir. Yani önümüzdeki günler zorlayacağı yerler buralar çıkarsa, düşersede beklediğim gibi normal düzeltmesini yapacak gibi ytd
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Tamam hocam bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Ne demek istediğini sizi etiketleyeyim bir grafiğe
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hocam bakabildinizmi
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Tamam kardeşim. zaten bir arkads dedi biraz daha çıkıp düşecektir dikkatli ol diye. dusecegi yeride 1744/1750 arası diyor bakalım ne çıkacak. bu arada dolar da cikismi bekliyorsun
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Bu bayrak formasyonu dedikleri yada daralan üçgen dedikleri formasyon, @BossVurguncu ve @ASRN formasyonları daha iyi biliyordur, yani aşağı atacak gözüküyor şu an fakat piyasa bu belli olmaz. Ben günlük grafikte düşüşe geçeceğini düşünsemde, haftalıkta çıkış gözüküyor, belkide onsler hızını alamayıp haftalık çıkışa geçecek aynı dolar gibi... :)) normal şartlarda günlük grafik tepe yapınca düşüyor, şu an grafiğin tepesini aştı stoch Rsi tepe yapmadığı için 2li tepe yapabilir günlük grafikte onun tepeside 1877 bilginiz olsun... ytd
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hocam bana attı ben atmayı beceremdim ekran görüntüsü çektim. benim sayfada var bakabilirsiniz.