Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 07:02:16
EUR 35.9598 07:02:16
USD 34.5492 07:02:16
ALTIN ONS $2717.4500 07:02:16

Konu: 4H da son durum

Eragon_ ()
Dolar

grafiği özetlemek gerekirse;
Şu anda 4 saatlikte düşüş kanalına girmiş bulunmaktadır. Şu anda pivot olan 13.51 civarında fiyatlama yapıyor.
1. destek olan 13.46 kırılması durumunda, 3. destek ve aynı zamanda kanal alt çizgisi kesişim noktası olan 13.38 e gitmek isteyecektir.

Yorumlar (25)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Eragon_ ()

Alım rakamı yoktur alım zamanı vardır diyelim rahat edelim :))

Alım zamanı da :
Aylıkta orta bantla / ema200 le kurun göz göze geldiği yer diyelim. Ama 12, 13 olur ama 14. O güne kadar kalıcı çıkış zor gibi

Battlestone için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Battlestone ()

o rakam zaten yukseliyor onda hemfikirim gun gectikce dusebilicegi minimum rakam yukseliyor almak icin beklemekde bazen sıkıcı oluyor degisik bi psikolojik durum :) @Eragon_

Eragon_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Eragon_ ()

Ema yüklü değil şu an göremiyorum. Ama yanılmıyorsam öyle bir rakamdı galiba.

Orta banda da 2013 yılında değdi ama aşağı inemeden tekrar dönmüştü yukarı.
2013 yılından bu yana değemedi bile.

Yani, değse 9.20 ama yine değmeden döneceğini düşünürsek 10.20-40 civarı olabilir.

Bir diğer husus da zaman geçtikçe orta bant yükseliyor. Hatta ivme açısı daha da dikleşerek artacak. Hülasası belki zamana göre değişmekle birlikte 10.20-40 lara bile inmeyebilir.

Ben şahsen, fx deki tl leri 12 altını görünce duruma göre usd veya o zamanki kura göre eur a geçmeyi düşünüyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Battlestone ()

tesekkur ederim bilgi icin @celik2119 demek ki aklimda hatali kalmis ama genel olarak yinede istisna olarak dusunebilirmiyiz sence.

celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Rockybalikayv ()

Cikar dostum az sabır hepberaber guleceğiz

daidaii35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

daidaii35 ()

Bize çıkmaz mı ekmek

Rockybalikayv için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

geçen Şubatta inmişti.

0BeğenmedimŞikayet

Rockybalikayv ()

Dostum yorumun o kısmı senin icin degildi sen hersekilde işini bilirsin corbayi cikartırsın simdi cikartıyorsan 6 ay sonra pirzola parası cikartırsın:)

0BeğenmedimŞikayet

Battlestone ()

dostum eger hatali bilmiyorsam 200 ema gunluge hic inmekis diye biliyorum dolar i su an 10,126 burasi su an inebilicegi en dip diyebilirmiyiz ve hatalimi tam ekin degilim sanki aklimda oyle bi bilgi kalmis @Eragon_

0BeğenmedimŞikayet

Yelizm ()

Hep çizgileri yanlış çiziyorsun ondan teknik filan işlemiyor. :))

0BeğenmedimŞikayet

Eragon_ ()

Orası öyle ama, dolar ın çıkması 6 ay sürse 6 aylık valör yedik demektir.

0BeğenmedimŞikayet

Eragon_ ()

Bugün inse ineceği maksimum yer 9.20 (aylıkta bollinger orta bant)
Çünkü 2010 yılından beri orta bandı aşağı inemedi, yine ineceğini sanmıyorum.

Lakin, tüm temel enstrümanları düşünürsek oraya ineceğini şimdilik mümkün görmüyorum.

Onun yerine orta bant açısını dikleştirececek ve yukarı çıkacaktır. Kurla daha yukarılarda buluşacaktır.

0BeğenmedimŞikayet

Rockybalikayv ()

Acele etme dostum kürekle aldıgımız gunlerde gelecek.
terste olanlar da üzülmesin dolar her zaman yükselir arada raydan ciktıgı icin biraz bekletiyor.

0BeğenmedimŞikayet

Battlestone ()

dolar resmen izdirap cekiyor hareketi iyicene daraldi hissediyorum dostum o 11 ler gelicek 11 olmasada 12 ler gelicek gibi gibi en gec mart ayinda bence tabii yukari ihtimalide var ama bence su an yuzde 70 e yuzde 30 gibi dusucek tarafi agir basiyor bende ytd @Eragon_

0BeğenmedimŞikayet

Eragon_ ()

Verdiği fırsatlara göre pek bişey sayılmaz ama çorba parası çıkıyor. dolar a kalırsak yandık zaten.

0BeğenmedimŞikayet

Eragon_ ()

Ben de brütüs :))

0BeğenmedimŞikayet

Rockybalikayv ()

parite de biseyler yapiyormusun

0BeğenmedimŞikayet

Eragon_ ()

parite çıkış teyitini aldı.
Bakalım hayırlısı diyelim.

0BeğenmedimŞikayet

Rockybalikayv ()

Ben de iyiyim . senin euro oynayacak ama dolar in acısı var yasta euroda ayıp olmasın diye kıpraşmıyor

0BeğenmedimŞikayet

Battlestone ()

sende mi bizi kandiriyorsun ayip , ayip yakistiramadim sana :) @Eragon_

0BeğenmedimŞikayet

Eragon_ ()

Yok şükür dostum.
Herşey yolunda.
Sen de?

1BeğenmedimŞikayet

Rockybalikayv ()

Olabilir dostum
Nasılsin yaramazlık yok demi

0BeğenmedimŞikayet

Eragon_ ()

Matematik bizi kandırıyor mu yoksa :))
Dikkat etmedim dostum.
Ama kanal çok dar 1H ile 4H birbirine yakın ondandır

0BeğenmedimŞikayet

Rockybalikayv ()

Bisey sorcam senin 4h sitenin 1h ile aynı neden öyle

0BeğenmedimŞikayet

Rockybalikayv ()

Emegine saglik dostum ben de tam metatraderçıbıkla bakiyordum

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum