Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Alım rakamı yoktur alım zamanı vardır diyelim rahat edelim :))
Alım zamanı da :
Aylıkta orta bantla / ema200 le kurun göz göze geldiği yer diyelim. Ama 12, 13 olur ama 14. O güne kadar kalıcı çıkış zor gibi
Battlestone için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Battlestone ()o rakam zaten yukseliyor onda hemfikirim gun gectikce dusebilicegi minimum rakam yukseliyor almak icin beklemekde bazen sıkıcı oluyor degisik bi psikolojik durum :) @Eragon_
Eragon_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Ema yüklü değil şu an göremiyorum. Ama yanılmıyorsam öyle bir rakamdı galiba.
Orta banda da 2013 yılında değdi ama aşağı inemeden tekrar dönmüştü yukarı.
2013 yılından bu yana değemedi bile.
Yani, değse 9.20 ama yine değmeden döneceğini düşünürsek 10.20-40 civarı olabilir.
Bir diğer husus da zaman geçtikçe orta bant yükseliyor. Hatta ivme açısı daha da dikleşerek artacak. Hülasası belki zamana göre değişmekle birlikte 10.20-40 lara bile inmeyebilir.
Ben şahsen, fx deki tl leri 12 altını görünce duruma göre usd veya o zamanki kura göre eur a geçmeyi düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Battlestone ()tesekkur ederim bilgi icin @celik2119 demek ki aklimda hatali kalmis ama genel olarak yinede istisna olarak dusunebilirmiyiz sence.
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()Cikar dostum az sabır hepberaber guleceğiz
daidaii35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
daidaii35 ()Bize çıkmaz mı ekmek
Rockybalikayv için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()geçen Şubatta inmişti.
0BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()Dostum yorumun o kısmı senin icin degildi sen hersekilde işini bilirsin corbayi cikartırsın simdi cikartıyorsan 6 ay sonra pirzola parası cikartırsın:)
0BeğenmedimŞikayet
Battlestone ()dostum eger hatali bilmiyorsam 200 ema gunluge hic inmekis diye biliyorum dolar i su an 10,126 burasi su an inebilicegi en dip diyebilirmiyiz ve hatalimi tam ekin degilim sanki aklimda oyle bi bilgi kalmis @Eragon_
0BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()Hep çizgileri yanlış çiziyorsun ondan teknik filan işlemiyor. :))
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Orası öyle ama, dolar ın çıkması 6 ay sürse 6 aylık valör yedik demektir.
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Bugün inse ineceği maksimum yer 9.20 (aylıkta bollinger orta bant)
Çünkü 2010 yılından beri orta bandı aşağı inemedi, yine ineceğini sanmıyorum.
Lakin, tüm temel enstrümanları düşünürsek oraya ineceğini şimdilik mümkün görmüyorum.
Onun yerine orta bant açısını dikleştirececek ve yukarı çıkacaktır. Kurla daha yukarılarda buluşacaktır.
0BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()Acele etme dostum kürekle aldıgımız gunlerde gelecek.
terste olanlar da üzülmesin dolar her zaman yükselir arada raydan ciktıgı icin biraz bekletiyor.
0BeğenmedimŞikayet
Battlestone ()dolar resmen izdirap cekiyor hareketi iyicene daraldi hissediyorum dostum o 11 ler gelicek 11 olmasada 12 ler gelicek gibi gibi en gec mart ayinda bence tabii yukari ihtimalide var ama bence su an yuzde 70 e yuzde 30 gibi dusucek tarafi agir basiyor bende ytd @Eragon_
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Verdiği fırsatlara göre pek bişey sayılmaz ama çorba parası çıkıyor. dolar a kalırsak yandık zaten.
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Ben de brütüs :))
0BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()parite de biseyler yapiyormusun
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()parite çıkış teyitini aldı.
Bakalım hayırlısı diyelim.
0BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()Ben de iyiyim . senin euro oynayacak ama dolar in acısı var yasta euroda ayıp olmasın diye kıpraşmıyor
0BeğenmedimŞikayet
Battlestone ()sende mi bizi kandiriyorsun ayip , ayip yakistiramadim sana :) @Eragon_
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Yok şükür dostum.
Herşey yolunda.
Sen de?
1BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()Olabilir dostum
Nasılsin yaramazlık yok demi
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Matematik bizi kandırıyor mu yoksa :))
Dikkat etmedim dostum.
Ama kanal çok dar 1H ile 4H birbirine yakın ondandır
0BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()Bisey sorcam senin 4h sitenin 1h ile aynı neden öyle
0BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()Emegine saglik dostum ben de tam metatraderçıbıkla bakiyordum