Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (31)
1BeğenmedimŞikayet
yelizz39 ()btc için düşünceniz nedir?
ntmen_x için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Artıyor sand 3.05 ve aşağısı olmadıkça 3.25 ve 3.30 yapabilir alim yeri iyi ordan aşağıda fazla tutmayın
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Idolum hayırlı isler:))
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()2.98 den aşmıştım satsammı hocam bugün 3.19 gördü satmadım ya:((
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()2.80 2.60 bekleyelimmi artık btc 41 lere gitmezmi hocam?
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Hoca 41e gidecekse btc sand neden düşsün:)))
Sesli güldüm bu haklı zelzenişe:D
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Cevaplarım tabiki ; )
forthmassenger
alırsın forth olursun lost :) 0.048 den 0.038 e inmiş
Sand btc 37400 e iniş yaparken 3.03 ve 2.90 civarına iner dedimya radar dışı şimdilik bence
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Yukarı 3.40 3.69 izlenmeli
Aşağıda 2.80 2.60 önemli
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Hocam sand ilk hedef kaç sizde?
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Öldürdü sandı göndü mezara hocam bişi diyin @nt
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Hahahhahaha ya ölüyorum ya şu esprilerine hocam on nunarasın:)))
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Güzel soru :D
Hadi cevapla @ntmen_x numuntex:)))
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Sand 2.80 emi düşücek yani btc 41 lerre giderse çıkmazmı yahu:(
0BeğenmedimŞikayet
Hakan_demir ()tm hocam eyw tsk 39.60 atsada satis bekliyom ydm
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()İniş çıkış normal hareketler; ) hocam maskeyi çıkar da benjo nefes alsın boğulacak gibi duruyor; ))
Hakan_demir için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Avax 99 dan düşmüş ve 67 den artmaya başlamış 86 üzerinde kalırsa belki radarima girer o zaman 99 kirarsa 107 yapar bana göre yavaş bi coin
Sand iniş hattına yapısmis pek yükselme hevesi yok gibi 2.80 lerde alırsın uyuz eder o da ilgi alanım dışında şimdilik 3.20 üzerinde kalırsa 3.40 belki dener fakat 2 80 e inecek gibi
@Hanım_Teyze yorumlar bazen çıkmıyor ex takipçim gibi takip etmeyenlere yorum yazmadığım halde :) fazla yazıyorum galiba ya kota ya sansür var biseyler çözemedim:))
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Avax sand kda fikrin nedir ex takipçin sorar ; )))
0BeğenmedimŞikayet
Hakan_demir ()isl oyle olur
3BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Trend dibini test eden btc tekrar 41bin üzerine gitmeye çalışıyor sankim ; )) düşüş bekleyenler yine hüsran olmasın yazık olur :))
37100 aşağısı olursa sevinebiliriz belki düşüş bekleyenler i pistten alalım bi müddet:))
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Kolay gelsin kendini fazla yıpratma arkadaşlar ters durumlarda sessiz kalıyor genelde stop start yaz gitsin iyi gün arkadaşları her zaman bulunur:) yeşillikler artmış arpa da uçuşa başlamış 0.103 stoplu 0.120 yapabilir ben nulsta ekside bekliyorum Yarım saate vedalaşirim rahatlasın nuls )
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Ustam kritik zamanlar da lo. ng açıp,
Güven verip paniği yok etmeye çalışıyoruz..
Daha ne yapalım arkadaşlar için
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Son abd enflasyon verileri fazla etki etmedi @Roketci_1234 @LostPassenger devam yükseliş goldencros candır inişe geçmediği sürece yükseliş devam
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Hocam ekleme yapmak icin kaci beklemek gerekir btc de biyerden biraz daha eklemwmek istiyorum ama hatami olur. tsk.
maxmax35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Eyvallah kral yükseliş olsunda gerisi kolay almadığımız btc yüzünden totalden para inişi altcoinleri iyice dip yaptırdı şimdi çoğu yükselişe başlayıp iniş yapar herkes daha da dikkat etsin kolay gelsin
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()İyiyim sağ ol. Avax matic ftm ile yola devam
YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Hocam nasilsiniz aizde neler var fullmusuniz
maxmax35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Hocam calismama olasiligi varmi nedir bu kesişim oldu ama
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Eline sağlık. Günlükte görürsek daha iyi olur.
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Emeğine sağlık kral şubat boyunca 42 52 arasında gider geliriz altlara can gelir yada güzel alsat imkanları tanır diye düşünüyorum ben de.
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Sağol hocam ustadlik beni aşar o safhaya 40 fırın ekmek yemem lazım şimdilik acemi ve zararda olarak devam ; ))
Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)