Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (87)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Dipsiz kuyumu bu mübarek çok mu yükseldi sanki. Fişekçi değilim onsta her durum mümkün çokta bişey demiyeyim hayırlısı.
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()umarım terste kalmazsın.
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()ons dip çalışmasını bitirdiğini sanmıyorum.. yoksa bende alayım yukselsin kar edeyim isterim elbet..
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Bende TL ile aldım valla
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()bende dolar yok. ons alamıyorum.. gr da almak istemiyorum. buralar yuksek..9 civarından alacam... ))
1BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Onsa garezin nedir senin bide ön yargılı olan kim acaba?
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Dostum sen dedin bana önce düşüş sonra 1855 diye aynen öyle oluyor neden alım yapmadin. ben seni dinledim yaptim
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()acil önyargılarından kurtulman lazım.. )) aslında doğru söylüyorsun ons tarafında düşüş bekliyorum ama nereye kadar olur henüz dönmediği için bilemiyoruz..
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Sen çıkacak desende ben düşüş var olarak okuyorum senin yorumları. Bu benim suçum değil :)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()@Zeyce61 buraya kadar gelecek demiştim. daha nasıl olayım pozitif. sen hep düşecek dediklerimi görüyorsun..)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Eyvallah kardeşim.
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Biliyorsun bu işi senin de emeğine sağlık :)
Haftalık güzel kapatırsak muhteşem bir dönüş formasyonu olan Sabah Yıldızı gelecek gibi :) ytd
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@BossVurguncu boşuna yazmadık :)) önemli evet :) eline sağlık yeniden.
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()İhtimal olan direnclerden . ytd
deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()23.48 dönermi yani
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()23.80 çoh önemli
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Made in myz.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Manga bu 1 )ytd
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()İhtimali var .23. xx ytd
Zümrüt_60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()Destek mi aldı diyorsunuz hocam
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@By_tarafsız_adam @Fatihsultan yazmışmıyım ? ytd
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Hocam @ASRN hocaminda sizinle istisaresini gordugumden size yazdim tabiki takip ettigin degerler var
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()hepimizden inşallah... ama siz başka arkadaşlardan da fikir alınız . benim yazdıklarımla kesinlikle yatırım yapmayınız... bugün ve bundan sonrası içinde. sizin içinde ve diğer arkadaşlar içinde , bunu özelikle belirtiyorum.. hakikatende korkuyorum olur olmaz yazıyorum birilerine sebep olurum diye...
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()bilemiyorum akşam saat 20,00 kadar zirve olacaktı hesaplarıma göre.. zaten az daha salarsa durum değişir. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Evet hocam öyle derler geneldede oluyor bakalım.
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Tamamdir hocam rabbim razi olsun
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()dönerse formasyona uygun harket ederse kulpun tamamlanması için 22,2 civarına kadar gitmeli.
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Hocam platin icin oncu derler diger metaller takip eder diye dusunuyorum
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Sekerinizide verelim takipteyiz hocam 24.40dan nereye cekilebilir sizce tskler