Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (112)
0BeğenmedimŞikayet
forayy ()Sen biliyosun bu isi verdigin dolar rakamlari doru lakin piyasa cok karsik ..
Rockybalikayv için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()13.15 12.80 12.50 11.80 düserse parcali baslarim iki yesil mum full dalarım 13.90 gecerse ful dalarim
Eragon_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Söylentilerin dayanağı varsa dikkate alırız :))
0BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()Cesitli söylentiler var dostum bu konuda:)
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Dip neresi biliyor muyuz :))
1BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()Yok dostum hicbirsey yok dibi bekliyorum makaslardan dolayı 30 al 60 sat kurtarmiyor sen düsün artık
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Şükür bitmedi dostum.
Sen naptın var mı sende işlem
0BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()Kolay gelsin dostum bitmedimi islerin
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Yok dostum, işe güce daldım.
Kaçırdım.
2-3 hün önce açtığım vardı sadece.
0BeğenmedimŞikayet
Nobull ()Çok güzel açıklamışşsın dostum. Ne güzel böyle arkadaşlar olması hemen bilgi sahibi olabiliyorsun :))
0BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()Dostum parite de bisey yapmışmiydın guzel kazanç varmiş
1BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Eliot dalga teorilerini geçmiş yıllarda ben baya bi araştırmıştım.
Genelde bu teoride hedef göstermek zordur, minimum ve maksimum aralık verilebiliyor, veya şu rakamdan fazla olmalı, şu rakamdan az olmalı gibi sınırlar olabiliyor.
Bir de tl bacaklı parite lerde pek randıman vermiyor.
Eliotu tek başına kullanmak yerine, trend çizgileri, destek direnç ve fible birlikte kullanmak gerekiyor.
O bile randıman vermiyor.
Özetle sadece dalga boyları konusunda min veya maks fikirler verebilir.
Misal: 8 den 18 e 1. Dalga sayar isek,
İleride 3. dalga misal 12 den 20 ye çıksın
Daha ilerideki 5. Dalga boyu maksimum 8 tl olabilir gibi, çok geniş bir hedef verilebilir.
Ben kullanmıyorum eliotu öyle söyleyeyim
Nobull için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heros ()enfilasyon $ nasil etkiler
yeliz. hanım
")
Yelizm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nobull ()Evet şimdi farkettim. Mesajın gelmiş ama arada kaynamış, görmemişim. Kenarda dursun bakalım elliot.
Yelizm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()Elliotla ilgili cevap yazdım bilmiyorum geldi mi? Bence c dalgası bitmedi. 12.75 ve 12.42 arasına geliyor. Yine de pek bana göre değil. Ne varsa çizgide var. :)) Rsi'deki uyumsuzluklar bile çok sonra tepki verebiliyor.
0BeğenmedimŞikayet
Anadolu66_ ()dolar ın şuanki grafiğini açıp eskiden bugüne doğru gelerek onlarca sayım yapılabilir. Nereden ve nasıl baktığınla alakalı biraz. Çok takılmamak lazım. Trend çizgileri, indikatörler, trend kanalları, formasyonlar daha teknik ve rasyonel.
0BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()Ben bu gune kadar pek yaradığını görmedim dostum illa bieyerde takılıyor ve yanlış yerden başlamısım diyip geri sarıyor nacizane fikrim en güzeli cizgiler destek direnç takipleri gibi geliyor
0BeğenmedimŞikayet
Nobull ()Biraz inceleyip denemeler yaptım ama tutarlı bir yol göstericiliği yok sanki. Kişinin ruh haline göre farklı şekilde yönlenebilir gibi. Genel formasyon ve indikatörler daha kullanışlı bence. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? @Yelizm @Rockybalikayv
0BeğenmedimŞikayet
Nobull ()Ya biraz araştırdım ve denemeler yaptım. Tabi belki üstünde biraz daha mesai harcamak gerekir. Genel kanım, bunun formasyondan olarak pek işe yaramayacağına dair.
Öncesinde işlem yapmak için tutarlı bir yol göstermekten ziyade her şey olup bittikten sonra "aa bak gördün mü burada elliott gerçekleşmiş" demek için gibi. Ama nasıl olacak ki. Kural çok az neresinden çekersen geliyor.
@Yelizm
Anadolu66_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()16. xx ler olarak hedef gösterdiği eliot dalga teorisi dostum.
Altta ise üçgen formasyonu belirtmiş, onu biliyosun zaten.
0BeğenmedimŞikayet
Burak_Şenol ()Asil yukseldiginde etken bukadar fazla degildi.
Clane için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
eocal2021 ()ya siyasiyete girmem anlayan anladı :)))
subutay51 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
subutay51 ()hangi dolar ı?
eocal2021 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Bugüne kadar öyle birşey olmadı :)
eocal2021 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
eocal2021 ()bende hic sanmıyorum :))) vallahi bastaki tum dolar larını bir satarsa
dolar 1 tl olur :)))
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Hiç sanmıyorum.
Clane için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Clane ()dolar ı böyle yükseltecek hicbir etken kalmadı.
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Orası öyle. Zaten dolar grafigi pek paylaşmıyorum :)
DarkDragon için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
sabırlı3509 ()teşekkür ederiz..
1BeğenmedimŞikayet
DarkDragon ()Sen bu eliotu felan geç bence herşey bir gece canlı yayına bakar benden demesi çokta güvenmeyin bu resimlere :)