Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (52)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihcoskun41 ()Senin mesajların üzerinden söylemiyorum tek haneli kur sana inandırıcı geliyorsa devam et dedim iyi uzatıyorsun tebrik ediyorum seni
Eragon_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()dostum.
@Vedolizim e laf söylemeye çalışıyor.
Bunu da benim mesajlar üzerinden yapmaya çalışıyor.
En sevmediğim şey.
Nobull için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nobull ()Herkes seni biliyor. Farklı görüşlere açık olmazsak nasıl gelişebiliriz?
Mesela yukarıdakı şahıs beni engellemiş. Hiç diyaloğumuz olmadığı halde.
Tahammülleri bile yok konuşmaya anlaşmaya..
0BeğenmedimŞikayet
Fatihcoskun41 ()Kendisi habersizce engellediği için arkadaş fişekçileri fazla sevmez.
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Tekrar yazıyorum hocam.
Ben kimseyi beklentisi yukarı veya aşağı diye ötekileştirmem. Beklentisi temel ya da teknik veriye dayanıyorsa okurum, değerlendiririm. Bana uyar ya da uymaz ayrı konu.
Öte yandan, eğer birinin görüşleri size uymuyor ve herhangi bir şey söyeyecekseniz o kişiye, bunu benim mesajlarım üzerinden yapmanıza izin vermem.
Gidin kendiniz ne söyleyecekseniz kendisine söyleyin. Bilmem anlatabildim mi.
Fatihcoskun41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihcoskun41 ()Analizlere sadece muhalefet olunmak için yazılmıyor teknikte temelde 9 un gelmeyeceğini bariz birşekilde söylüyor zaten ben o arkadaşın hiçbir zaman dövizde yukarı yanlısı olduğunu görmedim hep düşecek diyorsa bunda art niyet ararım birde servet hocayı kötülemiş ne haddineyse
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Saygı duyuyorum düşüncene.
lakin basit bir grafikle atlatmaya çalışmış. Günlük kısa vadede çıkış trend çizgisi kırılmamış, kapanışlar çizginin Altın da kalamamış demiş. Destek ve dirençleri yazmış.
Ben de günlerdir yazıyorum, 19 marta kadar temel 16 yı da destekliyor 11 i de.
Kaldı ki teknik de fibonacci 16. xx leri gösteriyor. 11 ler de
Vedolizim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Ben her görüşü okurum ve değerlendiririm. Aşağı ya da yukarı olmasının önemi yok.
Yeter ki teknik veya temelle desteklensin.
Sadece görüşler kuru sıkı olmasın.
Ve de analizlere sadece muhalefet olunmak için yazılmasın.
Fatihcoskun41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Kardeşim grafiklerime bakarsi yıllarca grafik attım fakat değeri bilinmesi bıraktım artık atmıyorum artık fakat usta 6 adet mum görüntüsü koymuş 14 ten bahsetmesi alakasız çizgiler nerden tegit aldığı belirsiz iki çizgi altı günlük graf yorum yapması ne bir trend çizgisi ne bir kama ne bir formasyon hiçbir teknik koşul yükseliş gostermezken çok hızlı 14 .15 gecek demek tekniğe haksızlık olur temelde dese bir ok olabilir ama teknikte yok
0BeğenmedimŞikayet
Fatihcoskun41 ()9 seviyelerini bekleyenden senin gibi üstadın grafik almaması lazım normalde bence :)
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Sizden de bir grafik ve analiz alabilir miyiz
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Teknik bu kadar basit olamaz
Nobull için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Ne yapayım milletin like uğruna yaptıklarını görünce dayanamiyorum
Anadolu66_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
report ()Teşekkürler Servet
0BeğenmedimŞikayet
Nobull ()Ahhah aradığım yorum :)))
0BeğenmedimŞikayet
Anadolu66_ ()Sakin ol vedo :) Kasma fazla :)
1BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Sende haklısın nede olsa düşecek demek için cesaret lazım fakat yine sigorta olsun diye 13.14 dersek diye yazmışsın olurya düşerse haksız cikmayslim attığın grafiktede üst direnci zorlucak tek bir belirti bile yokken altı adet mum gösterip ne anlatıyorsunuz bu sitede teknikci olduğunu belirtip bu grafik ne anlattığını kimsenin sorması herkesin inanmak istdigine inanmasi
1BeğenmedimŞikayet
Fatihcoskun41 ()Hocam sonunda geldiniz fikirlerinize ihtiyacımız vardı nasılsınız 1 aydır görünmüyordunuz
1BeğenmedimŞikayet
cryptex ()Ellerinize sağlık Servet abi. Düşüş yok o zaman.
0BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()Teşekkürler etiket için. Aynı beklentilerle beklemekteyiz. :)
Rockybalikayv için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()Tesekkurler hocam emegine saglik @Eragon_ @Yelizm
2BeğenmedimŞikayet
Mennan_usta ()Kardeşim nasılsın?
Yazmayınca merak ettik
İzmire
Saygılar selamlar