Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0854 19:33:06
EUR 37.2923 19:33:06
USD 34.3355 19:33:06
ALTIN ONS $2743.8650 19:33:06

Konu: Btc usdt 28.01 22.08

herkese merhaba. birkaç gündür pek ilgilenemedim. ekrandan uzak durarak birşey kaybetmediğimi düşünüyorum :)
öncelikle btc Haftalık grafiğinde flama oluşumu gibi görünse de ending channel formasyonu mevcut. mavi rakam ile belirlenen 31.100 civarı rakamların Altın da maalesef bir alt kanala gecmemiz olasıdır. Bu kötü bir öngörü gibi görünse de herdaim oldugu gibi stoplu ve saglam ilerlemekte fayda var.
Gelelim diğer benim iyi tarafından bakma sebeplerime. stch rsi haftalıkta diplerde geziniyor. en son bu halde iken sabır edenlerin yüzünü güldürmüştü. bknz: stch rsi yeşil balonlar. Daha önce söyledigim gibi en güvendigim indikatör olan Hash Ribbons şaşırtıcı bir şekilde, bu kadar düşüşe ragmen halen sat vermedi! ve ben o sat vermeden piyasadan çekilmeyecegim. bir örnekleme yapacak olursak Hash ribbons göstergelerindeki long ve short noktalarından örnek verebiliriz. bknz : hash ribbons pembe balon.

Alternatif varlıklarda ise durum herdaim oldugu gibi fazlasıyla volatil bir piyasadayız. btc bazlı hareket oldugundan alımlarınızı her daim stoplu yapmakta ve direnclerde parcalı satım yapmaya dikkat edilmeli. Şimdilik alternatifler içinne kadar grafik paylaşsak dahi btc ve eth hariç alım önermek yanlış olur. herkese bol şans dilerim.

Yorumlar (14)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Bakin burada hashrate oraninin gittikce yukseldigini ve hash ribbons sat vermeden nakite gecmeyecegimi soylemisim!

1BeğenmedimŞikayet

Shn_1907 ()

İzleyelim görelim bakalım bizi neler bekliyor

Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ANK82 ()

Gelsin o ivme inşallah
Bekliyoruz dört gozle:)

1BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

tüm temennim o yönde. bir ivme yakalamak söz konusu olur ise bu olumsuz havadan kurtulacagız.

ANK82 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ANK82 ()

O kırmızı yanmaz umarim:)

1BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

@Shn_1907 üst yorumda bahsi gecen Hash ribbons madenciliğin arttıgını ve madencilerin henüz satıs yapmadıgını gösterir. göstergemiz her gecen gün yukarı ilerlemekte. dış sahipler ne kadar satsa dahi madenciler kaleyi savunmakta. o kırmızı yakmadan ben olumlu havayı bozmam dostum

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

ugurlu gelmesini isterdim ama malesef olmadı sanırım :)

Roketci_1234 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Roketci_1234 ()

Sorma ya mumlarlord u rengi ni değişti bitco düş tu:)))

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

artık olmalı bir şeyler :) yine de ekrna sürekli bakmak insanı yoruyor.

1BeğenmedimŞikayet

Roketci_1234 ()

Sabreden derviş ermis:))

iyi olur ınslh mslh ekmek kapımızi bekliyelim:)

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

valla elimde kalanlar ile tesbih yapıp sabır çekmeye basladım :))

0BeğenmedimŞikayet

Roketci_1234 ()

Aynı eskisi gibi:)sende nevar yok

1BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

eyvallah roket :) cansın. nasıl gidiyor?

0BeğenmedimŞikayet

Roketci_1234 ()

Üstad ozledim seni:))

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum