Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0482 15:03:59
EUR 36.2842 15:03:59
USD 34.5924 15:03:59
ALTIN ONS $2685.0900 15:03:59

Grafiği gönderen: Akif44

⭐⭐⭐Akif44 ()
Bitcoin

Arkadaşlar btc /usd de alçalan takoz var var 40 bin üzerine çıkarsa olumluya döner yoksa düşüş devam eder yükselişler ise tepki yükselişinden öteye gitmez. 40 bin üzerine çıkarsa 60 binlere gitmek ister ancak önce düşen kanalı kırması lazım

Yorumlar (30)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Ünlüü ()

Cream destek direnç tşkler

Hakan_demir için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Hakan_demir ()

Allah yardimcin olsun kardesm val benm elimden bizi gelmiyor senin hc kardes es dost yakin oldugun yokmu sana kredi icin borc kapatsa bi kac aylik en kotu zararin ciktinda bi kismini verirsn

Elazıııığ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Elazıııığ ()

Slp var bide vıdx var slp te 1.400 dolar dan 200 kaldı vıdx te 8 binden 2.600 kalmış abim başka param kalmadı kredi kartından çektim 17 bin onu 4 /5 güne değerlendirsem iyi olur kimse yardım etmiyor

0BeğenmedimŞikayet

Elazıııığ ()

Hocam param gitti

0BeğenmedimŞikayet

Derinn_35 ()

İnşaAllah sıkıntılarız geçer.. inanın ve güvenin

0BeğenmedimŞikayet

Hakan_demir ()

4.5 gun bisi diyemem ama subat belki tepki gelir 42 ordan satarsn

0BeğenmedimŞikayet

Hakan_demir ()

elinde ne coin var suan

0BeğenmedimŞikayet

Elazıııığ ()

Var ol abim 4 /5 içinde 15 bin alaydım kredi kartı borcunu verirdim kimse yardımcı olmuyor ortada kaldım

0BeğenmedimŞikayet

Hakan_demir ()

Allah bi kapi acar rahat ol hc kafana takma onemli olan kredi cektigin paradan kurtul uzun vade elinde ne varsa beklet zarar cabuk kapanir

0BeğenmedimŞikayet

Elazıııığ ()

2 gün önce abim ortalamam 42.700 long açtım o gece de düşüş oldu 1810 dolar gitti

0BeğenmedimŞikayet

Hakan_demir ()

fazla kafana takma hepimiz zarardayiz kredi cekmen kotu oldu

0BeğenmedimŞikayet

Hakan_demir ()

nezaman btc bozdun

0BeğenmedimŞikayet

Elazıııığ ()

Evet abim acemiydim atom coin bozacağıma btc bozdum 1810 TL gitti otom coinde 630 dolar gitti bide Celr aldım 300 küsür ordan gitti

0BeğenmedimŞikayet

Fatihcoskun41 ()

Gereken tek şey sabır gibi dostum

0BeğenmedimŞikayet

_Ottoman ()

Daha önceki zararında uyardım fakat tekrar long short olayına girdin galiba senin söylediğini kimse yapamaz hiç bir zaman kesin diye birşey yoktur bunun vebalinide riskinide kimse üstlenemez Allah yardımcın olsun inşallah bi kapı açılırda bu zor durumdan çıkarsın

0BeğenmedimŞikayet

Elazıııığ ()

Numaramı attım kimse yardım etmiyor perişan durumdayım beni kim bu işten kurtarırsa gece gündüz duacı olurum inşallah birisi beni arar bu btc kurtarır son 17 bin var kredi kartından çektim ayın 1 kadar 45 kredi kartı borcu var sizin nazarınız tekrar söylüyorum numaram sayfamda var bu işi bilen bana arasın veya yardım etsin Allah razısı için kim bu mesajı oluyorsa

Derinn_35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hakan_demir ()

70% suan icerde emin zararda

0BeğenmedimŞikayet

Hakan_demir ()

senin basettn zarar cogu insanda var bizde var sabir sabir

0BeğenmedimŞikayet

Hakan_demir ()

kaldiracli mi oynadn

0BeğenmedimŞikayet

Elazıııığ ()

Hepsi gitti abim battım ben eve ekmek getirmez hele düştüm paramı bi çıkarta bilsem bir daha tövbe oynamayacam hep para tuazığı btc kimse para kazanamaz bir günde 57 binden 42 bine düşen bir Btc ye kimse güvenmez

Derinn_35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Derinn_35 ()

Aldığınız mal duruyorsa sabırla bekleyeceksiniz ki burada bir çok kişi içerde zaten. Bol kazançlar inşaAllah

1BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Eyvallah Gakkoşum sağolasın bitcoin e ben bakmam bir arkadaşın sorması üzerine ilk defa btc hakkında grafik attım malesf halen olumsuz görünüyor olumluya dönmesi için 40 bin üzerine çıkması lazım düşme nedeni ise haftalıkta negatif uyumsuzluk sonra da obo oluşmuş

1BeğenmedimŞikayet

Elazıııığ ()

Mrhb hocam Elazığ da oturuyorum bir işiniz olursa benimle irtibata geçebilirsiniz Malatya da mısınız halen bir ara sterlin sayfasında sayeniz para kazandım sonra btc girdim hepsini kaybettim zararım şuan 110 bin

Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Gördüm hocam nasıl oldu anlamadım

VeterinERsin için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

sayın hocam 40 bin üzerine çıkmadıkça yeni düşüş devam eder ve olumsuzdur. Bana göre düşüş devam eder ben 40 bin üzerine çıkarsa olumlu yükseliş başladı diyebilirim karar sizin

HeavyMetal için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

VeterinERsin ()

B t c sayfasna düşmüş grafiğniz @Akif44 hocam

Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)

3BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Sayın hocam bir arkadaşın sorması üzerine yazdım ben genelde sterlin sayfasında yazarım hepinize bol kazançlar

ULAŞILMAZ_34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Hocam neden bilmiyorum attığım grafiği ben göremiyorum sizin görmenize sevindim

HeavyMetal için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

HeavyMetal ()

Teşekkürler düşüş nereye kadar olabilir. 33 civarı altına gelirim i ona göre nakit ayar layacagim

2BeğenmedimŞikayet

ULAŞILMAZ_34 ()

Saat 10 dan önce gelseydin iyi olurdu amaa her neyse :))

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum