Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (130)
3BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Gram Altın da dip seviyemiz 720 seviyesinden 748 seviyesine yükseldi.
Dolarda dip seviyemiz 12.39 seviyesinden 12.75 seviyesine yükseldi.
Gram gümüşte dip seviyemiz 9.28 seviyesine yükseldi.
TheNight için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
makin977 ()Hocam Gram altın 704 hedefiniz 590 hedefleriniz 3 senaryolu beklentinizin durumu ne oldu saygılar
1BeğenmedimŞikayet
Arsbu ()Teşekkür ederim Yunus bey :)
2BeğenmedimŞikayet
TheNight ()evet doğru, 820 geçilmediği sürece dip seviyesi 720 oldu ve test edilme potansiyeli halen masada. 820 geçilmedikçe 720 potansiyeli ortadan kalkmaz.
Arsbu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Arsbu ()Ortalamam 714 Ekleme yapmak istiyorum. Ne aldım ne satabildim. Bu seviyelerden alınca ort yükseliyor. 820 yi takip ediyorum bende. Doğru yapıyorum sanırım değil mi?
2BeğenmedimŞikayet
TheNight ()akşam fed önemli, ons Altın da hedef 1872. fakat önce düzeltir sonra mı gider hedefe netlik yok. Ons altında 1872 önemli bir seviye. bu seviye elinde 2074 seviyesinin anahtarını bulunduruyor. 1872 seviyesi ayrıca orta uzun vade 2475 hedefinin de ilk basamağıdır.
Bu noktada dolar ne yapar bilemiyorum. fakat 13.59 altında sıkıntılı olduğunu görüyorumm.
Arsbu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir ()Masanın etrafında dolaşıp duruyuz yunus kardeşim:) Boşalan sandelyeden kapmaca oynucaz gibi yakında:)
0BeğenmedimŞikayet
Arsbu ()Bende bu şekilde beklemedeyim. Ama takıldı kaldı bir yerde. Gündem de önemli mi sizce? Değerli bilginiz için teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
musaelik ()Bakalım ne olcak ben düşüş bekliyorm 700 ler
6BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Gram Altın da tepemiz 820, dip seviyemiz ise 720 seviyesine yükseldi.
Dolar da tepemiz 13.93, dip seviyemiz ise 12.39 seviyesine yükseldi.
Tepeler geçilmediği sürece, diplerin test edilme olasılığı her zaman masada..
1BeğenmedimŞikayet
mavi_moon ()Senin eskilerden tecrüben olması lazımdı. Bu site çok kişileri gömdü biliyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Allahın_bir_kulu ()Sat tuşuna bascaktım acaba dahada yükselir mi diye bekledim :)
By_Karizma için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Allahın_bir_kulu ()805 ten çıksaydım keşke.
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()kesınlıkle satın satın dıyor ıcınden kesın:)) taze yenı musterıler lazım dıyor:)
Serkankeles için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Serkankeles ()İslam memiş kendi almak için bize sattırmaya çalışıyor heralde.d
35oğuz35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()hocam ıslam memıs 8 olcak dıyor ya dıp kac dıbı bulamadık:) ulke olarak
0BeğenmedimŞikayet
Allahın_bir_kulu ()İnşallah olmaz ya :( beklemek can sıkıcı
0BeğenmedimŞikayet
Allahın_bir_kulu ()Düşüş olmasında :)
1BeğenmedimŞikayet
Meteturhan35 ()Gelmez gelmezzz...820 gelse kaçan kaçana olur anca...
Kara_bey için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Acemice123 ()Ünlü ekonomistlerin tahminleri bile tutmadı bu dönemde onun farkında ol arkadaşım birine laf sokmaya çalışmadan önce
Kara_bey için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Allahın_bir_kulu ()Bugün de 800 e yapıştı :(
2BeğenmedimŞikayet
Lal88 ()Kararınıza saygimiz var, sonuçta olasılıklar hakkında ongorunuzu paylaşıp yardımcı olma gayretiniz vardı, sagolun...
2BeğenmedimŞikayet
8_Mehmed ()Boşver gitsin üstad güya maytap geçiyorlar.
1BeğenmedimŞikayet
mahmut_hasari ()yunus hocam sizler sayesinde ayaktayız, tanımadığınız kişilerin sizi eleştirmeleri normal , engelleyin gitsin takılmayın ya, biri gider yenisi gelir bu durum hep böyle oldu ve de olacak
1BeğenmedimŞikayet
GülSahin ()Ay sira size geldi galiba takmaya degmez boşverin