Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (32)
0BeğenmedimŞikayet
İlteriş_Kaan ()Hocam düşünceniz yükseliş mi? Düşüş mü olacak?
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Ulaşılmaz tabi h4y4let mod devrede; ) yor. um lar bile çık_mıyor
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Ben coin al satı yapmıyorum ama takip listen kabarık ise senin için yaz bir kaç tanesini takip ederim ama 7/24 değil tabi ki :))
Coin yatırımcıları ağır işçiler 7/24 çalış, bayram yok seyran yok. Sizin fabrika hep açık :)))
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Herbiri sanat eseri olmuş sn hocam emeğinize sağlık
Eth için elmas formasyonu full dikkat için yakın izlemede
Eth tabanlı altcoinlerde dhort poz için ise yarayabilir.
Yükseliş yapan boş altcoinlerin inişte ifadesi alınır en azindan
Bitik sayılan yükseliş gelmeyen gelen yükseliş kalıcı olmayan bir piyasa olursa
@Roketci_1234 idolum ile long short ayar çekeriz)
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Der hocam mangal gördü mü gözü dönüyo nerdeyse nefes almiyo:))
0BeğenmedimŞikayet
calculator ():))) Doymamıştır bence :))) Kendine düşen pay azalmasın diye @ntmen_× aradım ulaşılamıyor demiştir :)))
Roketci_1234 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Idoluma didim calculator hocamızda çağıralım boğazımızdan geçmiyo aradım ulasilamiyo didi:)))
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Aldığım duyumlara göre @ntmen_× ile kuzuyu mideye indirmişsiniz. Bu cızbıza beni hiç davet etmiyor Ntmenx
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Saol varol hocam çok şükür iyiyim yuvarlanıp gidiyoz:)
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Var olasın üstadım, sen nasılsın?
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Hocam halin keyfin nasıl afiyettesin inslh
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Düşüncem bu şekilde
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()ETH hedefim gibi diğer coinlerde de hedefim aynı. 2021 Mart - 2022 Mart döngülerinden sonra ne olduysa 21 Mart 2023 döngüsünde de aynısını yapar diye düşünüyorum.
Önce dolunay döngüsü sonra Gann mevsim döngüsü
HeXagon© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Üstadım, her formasyon çalışmaz. Belki bu Elmasta çalışmayabilir. Bizim yapmamız gereken çalışma ve iptal koşullarını takip etmek.
0BeğenmedimŞikayet
HeXagon© ()Doğrudur üstat :)
İleriye dönük boğa hedefin var mı üstat büyük resimde gördüğün bir şey var mı.
Yoksa puzzle parçalarında çok mu eksik var şimdilik
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Üstadım bunları tek tek çizmiştim. İlk oluşan gartleydi. Gartley fiyatı aşağı çekerek hedefine gitti. Sonrasında Elmas oluştu. Elmas kırılınca ters çanak formasyonu ortaya çıktı. Bunun tek tek hallerini de atmıştım. Elmas kırılması ile ters çanak oluştu.
0BeğenmedimŞikayet
HeXagon© ()Üstat o zamanlarda tek formasyon yokmuş :)
Gene Elmas çalışmamıştır :))
Başka formasyon tetiklemiştir. Özellikle Büyük obo :)
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @HeXagon© üstadım Elmas ve btc
Sn. @ntmen_× ve Sn. @Mumlar_ın_lordu hatırlayacaktır :)))
0BeğenmedimŞikayet
Jeager_Gibsy ()Ooo calculator hocam hoşgeldiniz, sizi artık görmeyeceğimi sanmıştım. Yeniden hoşgeldiniz
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Hayırlı olsun sn ustad :) elmas formasyonu çalışmış)
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @ntmen_× ilk kullandığım hesap aktif olmuş. Diğerini kapattım ve ilk göz ağrıma kavuştum :)))
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Sn. @Ayhnkpln hocam 6. grafikteki iki tepenin arasındaki vadiyi yapar mı? Güncel halini atamıyorum ama çok benzer durumdalar.
0BeğenmedimŞikayet
Hüma94 ()Teşekkür ederim hocam yükseliş olsa bile kırdığı yeri test eder mi nakitteyim bekliyorum
calculator58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
calculator58 ()Sn. @Hüma94 alt yorumdaki grafikleri ( 3 aydır ara ara sayfa ile paylaştım ve takibini yaptım) hepsi şuana kadar çalıştı. Takip ettiğimiz döngü grafiği 8. grafiktir. 8. Grafiğin merkez direnci 39153 tür. Buranın üstünde kaldıkça umutlar yeşerecektir.
0BeğenmedimŞikayet
IMUHTAR58 ()İkamet sivasmıdır hemşerim
0BeğenmedimŞikayet
calculator58 ()sendeki 58 in anlamı ile bendekinin anlamı aynı. Sivaslıyım :))
IMUHTAR58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
calculator58 ()Hocam akıl akıldan üstündür. Her oluşumu görmek mümkün olmayabiliyor. Her bakış açısı ayrı bir ihtimalin olabilirliğini gösteriyor. Önemli olan tüm ihtimalleri (görebildiklerimizi) takip edip iptal ve çalışma koşullarına göre strateji belirlemektir. emeğinize sağlık.
eocal2021 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
IMUHTAR58 ()Sivaslımısın?
0BeğenmedimŞikayet
eocal2021 ()teşekkür ederim hocam ben işin teknik kısmına uzagım (muhendis oldugumdan) sanırsam farklı sekilde inceliyorum
ama benzer dusuncelerimizin olması beni motive ediyor
3BeğenmedimŞikayet
calculator58 ()Sn. @eocal2021 alt yorumda daha önce attığım grafiklerden 8. sırada olan uzun süredir kullandığım boxın 8 şubat sonudur yani cycle geçişidir. Halen bu grafikleri takip etmekteyim. Alt zaman dilimlerinde oluşan formasyonları da anlık hareketler için takip ediyorum.
Yeni oluşumları grafik olarak atamıyorum maalesef eski hesabı sildim. Grafik yetkisi alana kadar eski çizimler üzerinden yorum yapmaya devam :))