Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0477 20:01:39
EUR 36.2813 20:01:39
USD 34.6048 20:01:39
ALTIN ONS $2631.6600 20:01:39

Grafiği gönderen: calculator

⭐⭐calculator ()
Bitcoin

Btc son görünüm

Yorumlar (32)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

İlteriş_Kaan ()

Hocam düşünceniz yükseliş mi? Düşüş mü olacak?

calculator için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Ulaşılmaz tabi h4y4let mod devrede; ) yor. um lar bile çık_mıyor

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Ben coin al satı yapmıyorum ama takip listen kabarık ise senin için yaz bir kaç tanesini takip ederim ama 7/24 değil tabi ki :))
Coin yatırımcıları ağır işçiler 7/24 çalış, bayram yok seyran yok. Sizin fabrika hep açık :)))

ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Herbiri sanat eseri olmuş sn hocam emeğinize sağlık
Eth için elmas formasyonu full dikkat için yakın izlemede
Eth tabanlı altcoinlerde dhort poz için ise yarayabilir.
Yükseliş yapan boş altcoinlerin inişte ifadesi alınır en azindan
Bitik sayılan yükseliş gelmeyen gelen yükseliş kalıcı olmayan bir piyasa olursa
@Roketci_1234 idolum ile long short ayar çekeriz)

0BeğenmedimŞikayet

Roketci_1234 ()

Der hocam mangal gördü mü gözü dönüyo nerdeyse nefes almiyo:))

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

:))) Doymamıştır bence :))) Kendine düşen pay azalmasın diye @ntmen_× aradım ulaşılamıyor demiştir :)))

Roketci_1234 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Roketci_1234 ()

Idoluma didim calculator hocamızda çağıralım boğazımızdan geçmiyo aradım ulasilamiyo didi:)))

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Aldığım duyumlara göre @ntmen_× ile kuzuyu mideye indirmişsiniz. Bu cızbıza beni hiç davet etmiyor Ntmenx

0BeğenmedimŞikayet

Roketci_1234 ()

Saol varol hocam çok şükür iyiyim yuvarlanıp gidiyoz:)

1BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Var olasın üstadım, sen nasılsın?

0BeğenmedimŞikayet

Roketci_1234 ()

Hocam halin keyfin nasıl afiyettesin inslh

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Düşüncem bu şekilde

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

ETH hedefim gibi diğer coinlerde de hedefim aynı. 2021 Mart - 2022 Mart döngülerinden sonra ne olduysa 21 Mart 2023 döngüsünde de aynısını yapar diye düşünüyorum.
Önce dolunay döngüsü sonra Gann mevsim döngüsü

HeXagon© için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Üstadım, her formasyon çalışmaz. Belki bu Elmasta çalışmayabilir. Bizim yapmamız gereken çalışma ve iptal koşullarını takip etmek.

0BeğenmedimŞikayet

HeXagon© ()

Doğrudur üstat :)

İleriye dönük boğa hedefin var mı üstat büyük resimde gördüğün bir şey var mı.

Yoksa puzzle parçalarında çok mu eksik var şimdilik

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Üstadım bunları tek tek çizmiştim. İlk oluşan gartleydi. Gartley fiyatı aşağı çekerek hedefine gitti. Sonrasında Elmas oluştu. Elmas kırılınca ters çanak formasyonu ortaya çıktı. Bunun tek tek hallerini de atmıştım. Elmas kırılması ile ters çanak oluştu.

0BeğenmedimŞikayet

HeXagon© ()

Üstat o zamanlarda tek formasyon yokmuş :)

Gene Elmas çalışmamıştır :))

Başka formasyon tetiklemiştir. Özellikle Büyük obo :)

1BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Sn. @HeXagon© üstadım Elmas ve btc
Sn. @ntmen_× ve Sn. @Mumlar_ın_lordu hatırlayacaktır :)))

0BeğenmedimŞikayet

Jeager_Gibsy ()

Ooo calculator hocam hoşgeldiniz, sizi artık görmeyeceğimi sanmıştım. Yeniden hoşgeldiniz

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Hayırlı olsun sn ustad :) elmas formasyonu çalışmış)

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Sn. @ntmen_× ilk kullandığım hesap aktif olmuş. Diğerini kapattım ve ilk göz ağrıma kavuştum :)))

0BeğenmedimŞikayet

calculator_ ()

Sn. @Ayhnkpln hocam 6. grafikteki iki tepenin arasındaki vadiyi yapar mı? Güncel halini atamıyorum ama çok benzer durumdalar.

0BeğenmedimŞikayet

Hüma94 ()

Teşekkür ederim hocam yükseliş olsa bile kırdığı yeri test eder mi nakitteyim bekliyorum

calculator58 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

calculator58 ()

Sn. @Hüma94 alt yorumdaki grafikleri ( 3 aydır ara ara sayfa ile paylaştım ve takibini yaptım) hepsi şuana kadar çalıştı. Takip ettiğimiz döngü grafiği 8. grafiktir. 8. Grafiğin merkez direnci 39153 tür. Buranın üstünde kaldıkça umutlar yeşerecektir.

0BeğenmedimŞikayet

IMUHTAR58 ()

İkamet sivasmıdır hemşerim

0BeğenmedimŞikayet

calculator58 ()

sendeki 58 in anlamı ile bendekinin anlamı aynı. Sivaslıyım :))

IMUHTAR58 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

calculator58 ()

Hocam akıl akıldan üstündür. Her oluşumu görmek mümkün olmayabiliyor. Her bakış açısı ayrı bir ihtimalin olabilirliğini gösteriyor. Önemli olan tüm ihtimalleri (görebildiklerimizi) takip edip iptal ve çalışma koşullarına göre strateji belirlemektir. emeğinize sağlık.

eocal2021 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

IMUHTAR58 ()

Sivaslımısın?

0BeğenmedimŞikayet

eocal2021 ()

teşekkür ederim hocam ben işin teknik kısmına uzagım (muhendis oldugumdan) sanırsam farklı sekilde inceliyorum
ama benzer dusuncelerimizin olması beni motive ediyor

3BeğenmedimŞikayet

calculator58 ()

Sn. @eocal2021 alt yorumda daha önce attığım grafiklerden 8. sırada olan uzun süredir kullandığım boxın 8 şubat sonudur yani cycle geçişidir. Halen bu grafikleri takip etmekteyim. Alt zaman dilimlerinde oluşan formasyonları da anlık hareketler için takip ediyorum.
Yeni oluşumları grafik olarak atamıyorum maalesef eski hesabı sildim. Grafik yetkisi alana kadar eski çizimler üzerinden yorum yapmaya devam :))

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum