Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (35)
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Ben olsam kızardımı fxs alırım yeşerti tatmin edince satarım aylardır aynı senaryo var fxs de keleş para bırakıyor
Takiptekal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()Teşekkür ederim
Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()İnşallah kazanırsın dostum
0BeğenmedimŞikayet
Yeliz_ben ()Kendimi dinleseydim ufak çaplı zararım kalmıştı onu da kurtarmıştım; )İzliyorum hocam bakalım. Size çok teşekkür ederim keşke dün doge sorumu siz görseydiniz şuan beraber kutluyorduk)
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()Ah be yeliz hocam siz kendiniz araştırma yapın ve hislerinize güvenin yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte doge şuan bence hala alım seviyesinde tabi son karar yine sizin
Yeliz_ben için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yeliz_ben ()Doge alıcam demiştim iki arkadaş aman sakın sana bu aklı kim verdi dediler ve anladık ki kendi mantığını ve kendi sesini dinle. Sizi tebrik ediyorum bereketli olsun
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()Günlerdir sıkışmadan bahsettim. bitcoin tarafında düşüş yaşamaz ise Dogecoin in yükseliş sürecinin devam edeceğini düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Yeliz_ben ()Doge ye bak hadi gözün aydın 2.25 i kaçırmamalıydım
0BeğenmedimŞikayet
Yeliz_ben ()Haklısın ben herkesi okurum kim ne demiş kim ne atmış kim biliyor kim batırıyor kim uçuruyor; ) Daha çeşitleri var
maxmax35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yeliz_ben ()Tamam efendim dikkat ederim ben herkese ; ) Düşündüğünüz için teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Yaa doge niye o çok bekletmezmi bayadır hep aynı yerde yada düşüyo bi ışıkmı var)
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()Orası öyle
Coin_gitsin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Coin_gitsin ()Acı bir kuraldır yeni yatırımcı başta her zaman kaybeder...
Varmı ilk günden puro yakan.
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()Zarar duruyor sadece coinleri değiştim ful dogedeyim diyebilirim
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()Ben yapıyorumda peki yeni gelen yatırımci nolacak? Al adamcağız 40 bin TL kaybetmiş yazık değil mi
0BeğenmedimŞikayet
Coin_gitsin ()E iyide, .. adamlar net bir şekilde zarara sokuyorlar o zaman... ters orantılı yatırım tavsiyesi.
bu iyi birşey değil mi yani... dediklerinin tam tersini yap
Bak keyfine...
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Siz zararı neyaptınız vıdyx duruyomu?
0BeğenmedimŞikayet
Tekkoşin ()Ya ben ya ben
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Cidden sesli güldüm listeden çıkarmış
2BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()Luciferi sor lord iboyu cripyo yu sor bakalım siteye daha biri bugün yazdı lucifer yüzünden 40 bin TL kaybettim yeter artık sus diyordu
Bende yalan olmaz kardeş gelelim nikotine dolar 12 elde iken dolar Ekim sonu çökecek dedi 19 TL yi gördü onu dinleyip 12 den bozanlar oldu yazık değil mi
Gelelim ibo ya 39 k dan nakite geçti dün bugün 44.500 u gördü btc
Hangi birini anlatiyim
1BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()Maxmax da listedeydi çıkardım onu biraz düzeltti kendini ama yinede ara sıra sallar onada çok güvenme yatırım tavsiyesine
0BeğenmedimŞikayet
Coin_gitsin ()Niye.. bu adamlar çiftlik bank mı?
2BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()Kesinlikle öyle ama dediğim gibi lord ibo, lucifer, Cripto_0 kinikli, nikotin gibi kişilerden uzak dur sadece para kaybedersin
0BeğenmedimŞikayet
Yeliz_ben ()En iyisi ben takip edip karar vereyim)
0BeğenmedimŞikayet
Yeliz_ben ()Ben 10k alacaktım bazen içinden geleni yapmalıyız hocam:)
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()Ben fule yakın dogedeyim