Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Siz sattinizmi hocam.
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Yarı yarıya malda olan için farketmez o zaman :) hayırlısı olsun
Shafuck için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Shafuck ()Öyle dediğin gibi altı boş çok sallayan var belki de kendi pozisyonuna göre olmasını istedeğini yazıyorlar, bak mesela bende çıksın istiyorum )))
maxmax35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇokŞükür ()Eyvallah kardeş Teşekkür ederim..
1BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Yok kardeş. Teknik konuşan olursa saygı duyarız. Sallayanlara benim kastım
ÇokŞükür için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇokŞükür ()beni kastediyorsan kaybolmadım yükseliş geldi ama tutunamadı.. ve pozitif uyumsuzlukta vardı
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Aynen kardeşim. Belliydi uyumsuzluk çalıştı. Çıkacak diyenler kayboldu
Shafuck için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Shafuck ()12 vurdun, saldı yine gidiyoz aşağı
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Yap bi ayar kanka :)
Roketci_1234 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇokŞükür ()düşmezse oldu gibi... İnşaAllah
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Böleriz biseyler yapariz elimizden ne geliyosa:)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Tam anlayamadım ama umarim dediğin gibi olur.
0BeğenmedimŞikayet
ÇokŞükür ()saat 06:00 mum çubuğu RSI 55,58 ve saat 14:00 mum çubuğu RSI 53,19 yükselen üçgen var muhtemelen pozitif çalışacak... İnşaAllah.
https://yorum. altin.in/tum/bitcoin
0BeğenmedimŞikayet
ÇokŞükür ()saat 06:00 mum çubuğu RSI 55,58 ve saat 14:00 mum çubuğu RSI 53,19 yükselen üçgen var muhtemelen pozitif çalışacak... İnşaAllah.
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Üstad 4 borsa dışında. sadece $omi tutuyorum
Söylediklerinde fikrim yok
0BeğenmedimŞikayet
ÇokŞükür ()resim atamıyorum ama ne diyim rakamlarla yazmaya çalışayım bari...
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Nerede var hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Ben pozitif göremedim dostum. Ayrıca 1 saatlik bir negatif uyumsuzluk bizi fazla öteye götürmez. Onu da belirteyim
-1BeğenmedimŞikayet
ÇokŞükür ()Pozitif uyumsuzlukta var... ikisi bir arada.