Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (48)
0BeğenmedimŞikayet
eocal2021 ()eger fed ciddi guvercin olursa tabiki bu sureyede baglı öncelikle kademe kademe mi cıkacak
bu fed mart da ne olacak acıkcası mart ortasına kadar olursa 2 ayda 65000 e kadar yolu var
onu diyim. Ama aşırı talep olursa yada sure 3 ay olursa MART da da pozitif mesajlar felan
75000 i bulur cunku NİSANda FED yok.
AttackLord için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AttackLord ()Ben full maldayim yükselişe emin olmadan da mal almam sadece vur kaç yapacağım desteklerden btc ye
Adaletsiz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adaletsiz ()hacim yok ustam düşündürüyor beni
yarı maldan çıksammı bilemedim her ihtimale karşı
0BeğenmedimŞikayet
AttackLord ()Benim yildizim yok malasef grafik atamıyorum şöyle soylim 45200 ler üzerinde kapanışlar yaparsa 53700 leri hedefleyebilir maksimum belki üstünde kapanış yapmadan iğne ancak kisada baktığımda 44700 lere giden bir takoz vardı saatlik ve 4 saatlikte Altın a kırdı ben açıkçası düşüş bekliyorum btc de 39600 lerden gelen tepki yuksleis biti
0BeğenmedimŞikayet
Adaletsiz ()gidişat hakkında düşüncen nedir btc de
0BeğenmedimŞikayet
AttackLord ()Ben btc den bahsetmiyorum tetherde bahsediyorum ustam BTC hakiinda düşüncemi biliyorsun
0BeğenmedimŞikayet
AttackLord ()Ben hodl yapmaya devam edecegim tetheri
0BeğenmedimŞikayet
Adaletsiz ()cüzdana az bir hareket oldu ne yapsam bilemedim
0BeğenmedimŞikayet
Ateş_serbest ()Yolla gitsin başkan)
maxmax35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
AttackLord ()Dün dolar endeksi düştü çekilmeler olabilir kısa da
0BeğenmedimŞikayet
AttackLord ()Herşey mart ayında net bir şekilde belli olur 7 usd t den aldığım usdtleri 18 lerden bozmadiysam beklentim dahasi olacağı için
0BeğenmedimŞikayet
Ateş_serbest ()Hedef 62-82-100- ve 250k
0BeğenmedimŞikayet
eocal2021 ()ben asla 9 demiyorum ama 12 ve ustu kanımca lugattan bir sure icin cıkarılacka haaa bu arada turizmi arkadaş YABANCI TURIST PATLAMASI VAR ABİ YER AYIRT YAZA YER BULAMAYACAN PARA AKIYOR dedi şimdi gelelim konunun özetine.. sence dolar neden ucuruldu ?
0BeğenmedimŞikayet
Adaletsiz ()btc de hiç kuvvet yok gibi ne düşünüyosun dostum
0BeğenmedimŞikayet
AttackLord ()O oluşan mumlar sağlıklı mı peki emin misin?
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Senin o attığın grafikte düşüş mumlarının sebebini söyler misin bana. Neden bu kadar sert düştü. Objektif ol açıkla.
eocal2021 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
eocal2021 ()5-6 ay sonra HAKLIYMIŞSIN be abi sen kimsin diyip tanışmak isteyecxeksin benimle
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Kur müdahalesi için kaç milyar dolar yaktılar hacı haberin var mı :)