Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (51)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Çok tuzak var Boss bizim gibi küçük yatırımcıyı koruyacak dostlara ihtiyacımız var desteklerinizle inşallah.
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Filizay ()isim bulamadım
Filizay için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()@Aytaç_fb41
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()dolar güvensiz dolar endeksi düşerken bizde kurun artması ya tuzaktır ya dolar alıyorlar demektir. O yüzden gramlar da etkileniyor çok güven vermiyor. ytd
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Son kısmı yazmaniz yeterlidir
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()https://altin.in/aytac_fb41
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hepsi maden olduğu için mi desem :))
Öyle bir beklenti içindeyim
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Filizay ()Aytaç hocamın linki varmi
2BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Bende denk geldim hocam yeni atmış bakın isterseniz nur arkadsa atinca denk geldim
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bilmem senin paylaşımına DL atmışlar düzelttim ben
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Hocam petrol uretiminde gumus kullaniliyor diye biliyorum ama yinede iyisini siz hocalarim bilir
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşekkürler, Aytaç Hocamı takipteyim ama yorumu kaçırdım herhalde
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Benim yazımı beklemiş herhalde hocam
1BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Aytaç hocam aanliz atmış isterseniz ona bakın.13700altinda düşüş olacağını söylüyor ama sizde tam okuyun farklı oluşumda var
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşekkür ediyorum Gramdayım içim rahatladı, akşam düşüş olunca düzeltme dalgasına doğru hızla gidiyormuyuz diye panik olmaya başlamıştım güzel bir gün diliyorum sevgiyle kal.
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Evet üçgen ablam. 2 haftadır takibimdeydi. Yukarı kırınca hedefe gidecek mi merak ettim..
Petrolun yükselişi gümüşü olumsuz etkilemez mi? Hep öyleydi ama.. neden peki?
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Aaa niye dl ne saçma. Ne varki bu yorumda:((
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ons bazında bekliyorum ama kur sa yükseliyor nasıl işse. O yüzden gram TL olarak da gidişat iyi görünüyor. ytd
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Günaydın Boss metaller yükselecek dedin benim gözlerime bir ışıltı geldi ons bazında herhalde yoksa dolar dan ümitsizim
3BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hayırdır arkadaşlar niye DL veriyorsunuz sebebini yazın da bilelim madem
3BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Günaydın abla eline sağlık ne formasyonu olarak çizdin üçgen mi?
Ben de bugün petroldeki yükselişin metallere olumlu yansıyacağını düşündüğümü belirtmiş olayım bu vesile ile ytd