Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 19:52:23
EUR 35.9598 19:52:23
USD 34.5492 19:52:23
ALTIN ONS $2717.4500 19:52:23

Grafiği gönderen: temel_teknik

⭐⭐⭐temel_teknik ()
Gram Altın
ONS 20150919 D Günlük Grafik,

Aşağıdaki ONS grafiğini, grafik göstergelerinin olumlu olması ve
1071 Altın da yeni en düşük yapmamış olması nedeniyle olumlu değerlendirmek mümkündür.
şimdi önceki en yüksek değerlerin üzerine çıkıp çıkamayacağını izlememiz gerekir.

Fiyatın önündeki direnç bölgelerini yatay kırmızı çizgilerle gösterdim,
ayrıca KIRMIZI ELİPS içinde, birkaç günlük sıkışma olabileceğini düşündüğüm bölgeleri gösterdim.
ONS da olumlu bir başlangıç olsa da, Fiyatın tüm EMA değerlerinin üzerine çıkışını ve
test edişini görmeden, henüz Yükseliş Trendi ile ilgili yorum yapmak bence doğru olmaz.
1223 üzerinde haftalık kapanış yapmasını ve bu değerin test edilmesini önemsiyorum.

Fiyat her direnci kırdığında, geri dönüp test etmesi, normal bir fiyat hareketidir,
bu nedenle, panik yapmadan sakince, fiyat hareketlerini izlemenizi öneririm.

ONS un yükselişini olumlu bir bakış açısı ile izlemekteyim.

Yorumlar (3)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Dünyalı ()

Abi grafik paylaştıktan sonra baktım profiline aynı şeyi düşünüyormuşuz. Ara yükseliş trendi ile ana düşüş trendinin kesiştiği nokta olan 1223 çok önemli gerçekten. Bence 1223 üzeri aralık ayını kapatan ons için 1040 masallara konu olur. Ancak 1223 altında kaldığı sürece 1040 ve 950 ler hep gündemde olacak.

1BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@comeforme arkadaşım,
ONS yükselişinden henüz emin değilim, alt yorumda yazdıklarımı izliyorum,
GRAM ın ONS desteği ile yükseliş yapmasını beklediğim için,
dolaylı olarak ONS un yükseleceğini TAHMİN ediyorum,
ONS için alt yorumumu inceleyiniz.

1BeğenmedimŞikayet

guliz ()

Hocm merhaba bendede ingilizce grafik var 1223 hedefinizi de onayliyor en az 1225 olacak ve bu sure 3_6 haftayi bulacak eger incelerseniz sevinirim

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum