Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0469 03:17:19
EUR 36.1796 03:17:19
USD 34.5352 03:17:19
ALTIN ONS $2672.3600 03:17:19

Grafiği gönderen: calculator

⭐⭐calculator ()
Gümüş

Yorumlar (110)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 3 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

5BeğenmedimŞikayet

calculator58 ()

Onslar kaostan beslenir. Hafta kapanışının son saatleri yaklaşırken vix yüzde 14,44 artışla 27,35 puanla haftayı kapattı. Vix artarsa riskli yatırım araçları satış yer (bor- salar ve c- o- i- nler). Abd borsaları düşüşle kapattı haftayı. Bu hafta da kaos ve gerginlik artarsa bu en çok onslara yarayabilir.

Halilibo06 için cevaplandı (yorumu göster)

9BeğenmedimŞikayet

calculator58 ()

Sn. @REŞAT12 hocam,
Sn. @Peyzajcı ve Sn. @Halilibo06 dolar ile ilgili 2 ocakta alt yorumu yapmıştım ve halen takip ediyorum.

Gümüşons için ise 23,5 bölgesi hem düşüş hem de yükselişler için önemlidir. Gann boxımın merkez destek direncidir. Buranın üstünde kaldıkça 23,8- 24,4- 24,8 gann dirençlerini test etmek isteyecektir.

14 Ocak gann mikro döngüsüdür (mikro döngüler gann ın yılın belli başlı günleri için belirlediği döngü zamanlarıdır), 16 ocak ay döngüsüdür. Trendlerin değişme ihtimali vardır. Bu mikro döngüler ve ay döngüleri mart döngüsü hazırlığıdır.

calculator için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aksyn ()

Anladım. Cevap için teşekkür ederim.

calculator58 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

calculator58 ()

Ben gümüşü daha çok severim. Hareketleri daha sert

Aksyn için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aksyn ()

İyi akşamlar hocam. Fiyat olarak elimde aynı miktarda Altın ve gümüş var. Desteklere gelmesi durumunda ekleme yapmak istiyorum. Altın mı gümüş mü, hangisini almam daha mantıklı sizce. Teşekkür ederim.

0BeğenmedimŞikayet

calculator58 ()

Yön belli olması lazım der gann. 13,56 üstü yükseliş altı düşüş boxıma göre. Şu an netlik kazanmadı bu yüzden takip edeceğiz. Teyitler oluşmadan işlem açmıyoruz.

Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Hocam döngüyü anladıysam eğer ozaman düşüş olacak anlamına gelir bu degilmi yanlış yorumlamiyorum

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Ellerine sağlık hocam

0BeğenmedimŞikayet

calculator58 ()

Sn. @Fatihsultan alt yorumdaki görüşüm 2 Ocaktan beri aynıdır ve takibini bu yönde yapıyorum. 13,56 nemim için can alıcı değerdir boxıma göre

0BeğenmedimŞikayet

calculator58 ()

Sn. @celik2119 üstadım, dolar da aylık at nalı 13,20 altında aylıkta yani şubat ayı mumu kapatırsa (böyle bir ihtimal gerçekleşirse) neler olabilir?

Sadece ihtimaldir. Takip edeceğim bir olasılıktır. Yatırım tavsiyesi de içermez. Ben her ihtimali değerlendiririm. Gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini , iptal koşullarını takip ederim.

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt yoruma lıke
Elinize sağlık öyleyse sert bir müdahale olmazsa şimdilik 11,34 altı görünmüyor. 13,56 aşılırsa da önemli bir olay olmadığı sürece ilk etapta 14,65 95 e kadar gitme ihtimali var diyorsunuz

0BeğenmedimŞikayet

calculator58 ()

Sn. @REŞAT12
dolarla ilgili 4 hafta öncesinde alt yorum ve grafiklerdeki düşüncem aynen geçerlidir. simetrik üçgen aşağı kırıldı. Şu an retest edip dönecek mi? yoksa yukarı mı kıracak takip ediyorum. eğer simetrik üçgen aşağı kırılırsa takip edeceğim box değerleri alt yorumdadır.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Arkadaşlar bana lıke vermeyin lıke alt yoruma

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Arkadaşlar lıke bana değil calculatore iki alt yoruma çizim yapması için lıke lazım.

4BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bu yorumlar ve stoploss la ilgili yorumun hakkı 1 mi yazık. En az 100 hakediyor.
Dolarla gümüşü birleştirerek TL üzerinden bir yorumunuz var mı ? Çoğu kişi geri çekilme mi yoksa yön yukarı mı ayırt edemiyor şu an çok zor hale geldi.

11BeğenmedimŞikayet

calculator58 ()

dolar için 4 hafta önce alt yorumda ne yazmış isek aynı yerde aynı öngörüdeyim.

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Sana ait oldugunu biliyoruz..

Prolife_23 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Prolife_23 ()

Yaptığın yorumlar bana ait değil hocam

1BeğenmedimŞikayet

calculator58 ()

Bu dolar yorumunuda ons yorumunu da Sn. @ASRN üstadıma yapmıştım. Grafiklerde de calculator sayfasında hepsi mevcut. Nevkar1976 yeni adı @Prolife_23 ün yazdıklarının hepsi yalandır. Safyafımı didik didik edebilir herkes. Teknik açıdan yazar teknik açıdan çizeriz. Bu tedbirdir. Formasyonlar hedefe gider gitmez bu nasip ve Allah'ın takdiridir. Her çizim hedefe gitse güney Yarım kürede yazın tadını çıkarırdım heralde. Yapılan ve yazılanlar teknik açıdan doğru ise ortada suç ya da suçlu yoktur. Hiç birimiz piyasa yapıcı değiliz. Hatalar olur insanız ve insanca eleştirileri kabul ederiz ama tekniği de geçip falcılık iftirasını da asla kabul etmem Sn. @Prolife_23.

0BeğenmedimŞikayet

Prolife_23 ()

Hocam nevkar nedir

4BeğenmedimŞikayet

calculator58 ()

Sn. @Prolife_23 adlı nevkar

Alt yorum için ben bunu yazdıktan sonra fiyatın 18,60 a gittiğini yazmıştın. Fiyat 18,60 değerine 20 Aralıkta gitti ki 17 Aralıktan sonra uyarmıştım düşeceğini. Alt yorumdaki grafiklerde de görülüyor ki yorumu 3 hafta önce yapmıştım ve değer 13,21dir. 31aralık-4ocak etki süresidir demişim. peki 3 ocakta ne olmuş? fiyat 13,89 dan 12,75 e hareket etmiş. Milleti terse düşürmüştüm hani? Onlar düşecek demişim? dedim herkes şahit. Onslar tobo sağ omuzunu yapmak için düşecek (tl bazlı korkmayın çok değişmeyecek) ve salı günü itibariyle 23,5 kıracak dedim. Salı günü de 23,5 kırıldı. Peki attığın yalan ve iftiralar (falcılık yapıyormuşum) ne olacak?

0BeğenmedimŞikayet

Final10 ()

Acele etmemek lazım. tünelin sonu göründüğünde bizde binecek. ytd

Mik777 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gül_rose ()

Hocam sizi bilen biliyor neden istifa ettiniz üzüldüm gerçekten lütfen bizi bilgilerinizden mahrum bırakmayın geri gelin :(((

0BeğenmedimŞikayet

Mik777 ()

Ne dolar ne gümüş alim fırsatı veriyor seyrediyoruz simdi

Final10 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Naxet ()

@admin böyle kişiler sitede oldukça bilgi veren insanları kaçırıyor o kadar yazmasının karşılığı 2gün uzaklaştırma mı?
Yakında site chat sitesine döner fazla sürmez bu gidişle bilgi paylaşan kişi kalmayacak sayfada, saygılar...

Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@Onursalll01 dönüş yaptım alt yorum geldi mi?

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Şimdiye kadar sözleşmeli dışında kimseyi engellemedim. Onu da neden engellediğimi hatırlamıyorum. Ama sizi destekledim diye beni engelleyen çok kişi var. 7,76 dan alanlar kaç kere girdi geri çıktı mis gibi kar var dediğinizde çıkan kaç kere çıktı girdi.
Parçalı dedin parçalı işlem yapan zarar gördü mü. Bekle dedin bekleyen zarar gördü mü ?
Elbette hatalar olacak insanları kırıp istifa ettirenler engelleyenler kar mı ettiler.

Onursalll01 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

Bana soru soran kişi idi nevkar, sonra birilerine sataştı iftira attı ve ben bu sebeple engelledim kendisini. İlla bana yapılması gerekmiyor saygısızlığın, iftiranın, suçlamanın. Kime yapılırsa yapılsın yapanı engellerim gördüğüm zaman. Sonra bu bana bir yorumlar yazdı aklın almaz, yüze gülüp arkadan döven olur ya aynı.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum