Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Teşekür ederim not aldım yoksa unurum
bellaciao için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Amin ablam insallah hepimizden razi olsun
Esrarengiz0666 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Aminn hocam allah razı olsun sizden
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Sagolasin ablam Rabbim iyi niyetli herkese berektli hayirli kazanclar nasip etsin insallah
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Tabiki de öyle hocam ayrıca çok ince düşünüyorsunuz yol gösteriyorsunuz bende sayenizde hem öğreniyor hem kazanıyorum
0BeğenmedimŞikayet
bellaciao ()Teşekkürler, geçmiş olsun, unutursanız da canınız sağolsun.
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Olsun yine temkinli olmali; burada helecanlı, etkilenecek bir cok insan var; kimsenin ahini almak istemem; ama dikkat. edrsen genel tabloyu okuyabliyorum ta bir ay önce aralik son hafta dusus veya duzetlme gorunuyor demiştim ve hafta basinda bu hafta son demistim ; ama her zaman yanilma payi var unutmamak lazım bol kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Benim sağlık sorunlarım yüzünden hafızam çok iyi değil unutmazsam etketlerim biraz dan not alırım
bellaciao için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bellaciao ()Benide etiketler misiniz lütfen girince:)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Teşekür ederim hocam her şey için siz grafik atar olabilecekleri gösterirsiniz gerisi biraz şans gibi kimse terste kalmasın alan satan tüm sorumluluğu kendisi üstlenir kimseye zorla aldırıp sattırmıyorsunuz bu konuda rahat olun lütfen:)
1BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()eyvallah sayın hocam ; ablam :)) elimden bir şey gelirse sonuna kadar yardımcı olurum herkese; ama benim yüzümden kimsenin üzülmesini de istemem
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Karda bizim zararda hocam alınca iyi satamayınca sıkıntı olmaz bende sizi severek takip ediyorum biliyorsunuz sayın hocam:)
1BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()bana sorarsan ocak 20 sine kadar gösterge yükselişe onay veriyor tabiki yanılabilirim
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Teşekür ederim hocam emeğine sağlık ozaman en uygun yerden tekrar giriş yapıyorum:)))