Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (51)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Tamam hocam Allah razı olsun hayırlı aksamlar
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Fatih hocam tekrar söylüyorum rahat ol düşerek çıkması daha sağlıklı olur
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Fatih hocam normalde düzeltme yüzde ellidir fakat ilk tepki yükselişlerinin düzeltmesi 61.8 olması beklenir bazen dahada fazlada olabilir. Gerçeği yaşayıp göreceğiz.
0BeğenmedimŞikayet
Deniz2001 ()Tesekkur ederim Fatih hocam, o kadar grafiklere yabancıyım ki, anlamaya çaba sarf ediyorum.
1BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hocam ben ikinciye razı olayimda baksanıza ben konuştukça düşüyor:)ben ekranda. Gideyim bir abdest alayım geleyim insallah. :)zaten bir durum seserseniz beni bilgilendirirsiniz. gerisi nasip kismet
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Fatih hocam belki üzeride gelebilir diğer oluşacak formasyonlara da bakacağız
1BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Halil hocam hakkınızı helal edin her soruma cevap verdiniz.
halhil için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Grafik attı girin sayfasına bakın orada çıkacaktır insallah
Deniz2001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Gerisi nasip kısmet saygılar sevgiler. iyi akşamlar hocam
0BeğenmedimŞikayet
Deniz2001 ()Akif hocam, düzeltme yerleri neresidir. Ben de fatih hoca gibi uygun düzeltmeden çıkmak istiyorum sterlinde..
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Tamam son sorunun cevabını da aldım üstat Allah razı olsun sendende
1BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Üç tane verdiniz ikisinde de dönme ihtimali olabilir degilmi yani üçüncüyü beklerken gelmeyedebilir degilmi hocam bilgi amaçlı soruyorum
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Tamam hocam Allah razı olsun duaciyim size emin olun
1BeğenmedimŞikayet
halhil ()Cıx direk rakam bekliyor hocam, müsadenizle ben daha net açıklayım, akif hocam 3 hedef verdi düzeltme için, burdan bile dönebilir o grafiğe göre, yada diğer ikisini zorlayabilir fibo düzeltme grafiğine göre ytd!
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Fatih hocam bak düzeltme yerlerini sana yazdım ben yeni zirve beklemiyorum Ancak düzeltme yerlerinin yani tepki yükselişinin rakamlarının gelmesini bekliyorum
1BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Tamam hocam sagolun ikinci noktadan inşallah çıkacağım nasip olursa
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Fatih hocam rahat ol inşallah gelecek 13 üzerinde durması bile bizim için olumlu düşüş yapmadan gitmez sağlıklı olanı düzeltme yaparak çıkması olacak
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Üstadım kesin bir şey söyleyemem belkide tepki yükselişi yapar belkide sattıktan sonra uçar gider. Bizim nasibimiz neyse onu alırız. Belkide söylediğim hedef gelemeyebilirde. Piyasa kesinlik yoktur biz gördüğümüzü söylüyoruz :)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Amin inşallah bu sefer sadık kalacağım sizin grafimlere. yanlis okumadiysam sizin mesajınızda düzeltme olduğu yazıyordu yani çıkıştan sonra tekrar aşağı diye doğru okudum demi hocam:)
Yarasa72 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Sizin için hayırlısı olsun üstadım
1BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Artık yukarı gidersede yapacak birşey yok nasip benim maliyet 15 ama ben 14 ten satacağım gerisni bekleyecegim
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Hoşbulduk üstadım her şey gönlünüzce olsun üstadım.
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Kardeşim hosgeldin . senin hedefi Akif hocamın hedefini bekliyorum sabırla inşallah. sonra bekleyeceğim almak için
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Akif hocam iyi akşamlar dolar ile ilgili 14.3lu rakamlar hala geçerli degilmi.
2BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Valla ben yeni gördüm üstadım :)
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Rıdvan hocam eline sağlık bu gün o kamaya bakıyordum neyseki kırılmadı
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Akif üstadım sizinde elinize sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Cemil hocam eline sağlık yine döktürmüşsün
ResPectFuL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Rica ederim hocam
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Teşekkür ederiz hocam, elinize sağlık!