Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (34)
1BeğenmedimŞikayet
PanikMan ()Haklısınız gramda biraz panik alım yaptım boşta kalmak rahatsız etti elde pek Tl kalmamıştı şimdi tekrar gelince çok risk almadan uygun girebilme derdindeyim sizi de gorünce hmn yanaştım. İnsanlar genelde rakam vermeye çekiniyor ancak bizler bu işlerin yanılma payını her zmn hesaba katıyoruz sadece dediğiniz yerleri gorürsek hazırda beklemek adına danışiyorum. Desteğiniz için teşekkur ediyorum takipteyim sizi bol kazançlar
__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()doları zaten guzel yerden almışşnız .. gecen haftalarda degerlendırebılsenız ıyı olurmuş.. artık bekleyın bakalım nasıp..
PanikMan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
PanikMan ()Deniz hnm çok teşekkür ediyorum ALLAH a şükür para ihtiyacım yok sadece alttan girip kafamın rahat etmesini istiyorum. Misal o akşam sattığım Doları 10.50 den geri aldım çok fazla düşme korkusu yaşamıyorum aynı şeyi altında da yaşabilmeyi isterdim ondan sizin fikrinizi almak istedim. Takipteyim o zmn desteğiniz için çok teşekkür ediyorum
1BeğenmedimŞikayet
Guchan ()Guzel yazi tesekkurler tl de kaldim 1050 de kâr ettim o kârı ziyan etmek istemiyorum tekrardan o yuzden ytd tesekkurler
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()paraya ıhtıyacınız yoksa elınızde olan gram dursun .. bu hafta bışeyler olabılır yıne duserse alırsınız.. ılla bırseyler almalıyım dıye sartlamayın kendınızı bu pıyasada fırsatlar bıtmez.. dıger emtıalardanda sepet yapabılırsınız dususlerde.. ytd
PanikMan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
PanikMan ()Deniz hnm merhabalar altından pek anlamam hep Dolar yatırımı yaptım o meşhur aksam dolardan çıktım sonrasında 750 den gram aldım ama diyorum ya bilmiyordum iyi mi yüksek mi. Şimdi yine nakitim var bir yazınızda 600 gorebilir belki demişsiniz ben nasıl bir pozisyon almalıyım daha doğrusu bahsedilen dip bolgenin gelme ihtimaline karşı tahmini ne kdr beklemeliyim? Tl de beklemek de ayrı bi stres:) saçma bi soruysa kusruma bakmayın ama bilmiyorum altını yeni alım için fırsat kolluyorum
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()olabılır ılerleyen gunlerde yıne bakarız olusumlara ve gıdısata..
kavuncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kavuncu ()Anlık 600.. u50 leri görürüm sanmam 600 altı kalıcı olmaz
kavuncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
kavuncu ()En fazla 600 anlık götür
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()tesekkur ederım..
Tam35_izmirli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()aslında 485 kadar dusme alanı var belkı 540 gelır onemlı destek .. lakın 600 assasına mantıken goturceklerını sanmıyorum.. o yuzden 600 yaklasınca orta vade ıcın alınıp beklenebılır dıye dusunuyorum ytd.. 700 gıbı bıyerde de tutunup bır formasyon yapma ıhtımalı var.. o yuzden 700 540 aralıgı parca toplamak ıcın uygun gorunuyor gelırse.. bunlar teknıken ınceledım ongorulerımdır kesınlık yoktur .. temel odaklı degıskenlık gosterebılır.. alım satım taktırı sıze aııttır..
Guchan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Guchan ()650 leri gorse bi direk girecem de ytd
Esvatandaş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esvatandaş ()onu kimse bilemez :) artabilir de düşebilir de
1BeğenmedimŞikayet
Ya_ve_sin_ ()Ben gec gordum ama begeniyi hemen yapayım tebrikler
0BeğenmedimŞikayet
Guchan ()Ben almayi planliyorum biraz yuklu fakat ne zaman iner bu rakamlara ytd
0BeğenmedimŞikayet
Esvatandaş ()belki 650-670 diyorum
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir ()Tebrikler o zaman size gelsin:)
0BeğenmedimŞikayet
Guchan ()Peki ne , aman ne kadara duser tahminen
0BeğenmedimŞikayet
Esvatandaş ()o rakam zor ama
1BeğenmedimŞikayet
Guchan ()Deniz 590 larami dusecek diyorsun ne zaman. peki?
1BeğenmedimŞikayet
Edanur07 ()emeğinize saglık.
1BeğenmedimŞikayet
Tam35_izmirli ()Bir beğeni benden kardeşim takibe de aldım)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()700 gibi bir rakamda tutunup bayrak formasyonu yapmak isteyebilir.. orda durmazsa 600 en kötü ihtimalde 485 var .. ben kendi adıma 600 gibi bir rakam gelse alırdım.. orta vade bekleyebilirim diyorsanız bekleyin madem.. 1060 düşen bir gram sonuçta buralarda üzmez ileriki aylarda.. ytd
Yenibirisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yenibirisi ()763 ten 131 gr aldım sabah 5 bini gördüm satmadım gidişat ne olur
3BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Söz uçar yazı kalır demişler .. döndü yer neresi 818 1 beğeni bile gelmeyen grafiğim..
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Noldu anlat bakayim
Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ey055 ()Hayirdir cikiyir ışte yavas yavas ins kalici olur
1BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Ben berbat bir yatırımcıyım:(
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()İyiyim teşekkür ederim arkadaşım :) sen nasilsin kar zarar durumlar nasil
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Denizim iki gözümün tek çiçeği nasılsın görüşemiyoruz. (Yukarıdaki latifedir yanlış anlamayalim ) takılıyorum kardeşime.