Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (46)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()372 üzerinde dirençler 382 - 390 -406
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Anoktasindan d ye çekiyoruz hocam
emrah19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()Hocam iyi akşamlar, harmonik formasyonlarda dönüş noktaları için XA'mı yoksa AD'ye mi Fibonacci çekiyorsunuz? Bazı kaynaklarda XA dalgası bazılarında AD dalgası olarak okudum.
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Evet muhtemel dönüş yeri
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()22.948 desteğinde
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Hepsi öyle ki. suan birz düşüş varya kuveyt hemen açtı makaslari
Keremini için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Keremini ()Ya bu makaslar ile nasil alicam sinir etti bu fiba beni
umuut81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Oda iyi:))az bisey al yinede ya al sat yaparsın
0BeğenmedimŞikayet
Keremini ()Hicbirsey almadim kardesim. Almis gibi yapip senaryolara bakiyorum. :)))
umuut81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Neler aldın kardesim
0BeğenmedimŞikayet
Keremini ()Ooo o zaman fiba da parite yapilmaz ben en az 55 gormustum
erke_han için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erke_han ()öyle bişey olursa gümüş tede olsan TL bakarsan aynı oranda zararın olacak zaten gümüş demek dolar demek bir nevi kafanı fazla karıştırma paritede elindeki malı satmadan çoğaltma fırsatı veriyor :(
0BeğenmedimŞikayet
Gümüs_Geri_Dönüşüm ()Grafiğe göre onsun ortalama 24.5 dolara kadar çıkabileceğini sonrasında da düşüş trendine gireceğimi söyleyebilir miyiz?
0BeğenmedimŞikayet
erke_han ()şuan Kuveyt te 0.7413 0.7423 ki makas biraz açılmış şuan az önce 6 kuruş vardı 10 olmuş :)
0BeğenmedimŞikayet
Keremini ()Makaslar normalde daha mi dusuk oluyor? O zaman fibada parite mantikli degil sanirim
erke_han için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Keremini ()Tamam orasini anladim abi. Mesela bugun ons 23.400 lerdeyken SAT yapip dolara gecmeliydik. Misal 22.437 ye dustugunde bu sefer de AL yapip grama gecicez. Buraya kadar tamam ama şoyle bir riskte var sanirim. Egerki sat yaptigimizda dolara gectigimizde dolara mudahale gelirse o zamanda tl olarak kaybimiz olucaktir dimi? Boyle bir riskte var sanirim
0BeğenmedimŞikayet
erke_han ()makaska yüksekmiş kardeşim
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Sat dediğinizde dolara al dediğinizde grama gecersiniz
Ons yuksekken dolara düştüğünde(ons) grama gececeksiniz
0BeğenmedimŞikayet
Keremini ()Asrın abi. Simdi parite olayina fiba bankada baktim
XAG/USD
0.7410 / 0.7476 (66 makas)
SAT. / AL.
SAT yaptigimizda Gümüş satiyoruz. Dolar aliyoruz.
AL yaptigimizda ise Gümüş alıyoruz. Dolar satiyoruz.
Örnegin; yukaridaki kurda elimizde 1000 usd var diyelim. Gümüş onsunda articagini varsayarak 1000 usd ile 0.7476 dan 1337 gr gumus aldik.
Şimdi yukaridaki örnekte 1337 gr gumus aldik 1000 usd ile. Bu noktada SAT ın artmasınımı bekliycez? SAT ın artması demek onsun yükselmesi demekmidir?
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Dönüşten henüz emin değiliz bat FM çalışıyor şuan yarın yeniden bakacaz
Gümüş_yarim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Nereye kadar geri gelir hocam emeğinize sağlık ALLAH isni gücünü rastgetirsin
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_yarim ()Hocam bu geri dönüş mü anlamına geliyor
1BeğenmedimŞikayet
azap_yolu ()tamam hocam teşekurler
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()yükseliş trendine girene kadar ben günlük al sat yaparım "sadece"
azap_yolu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
azap_yolu ()hocam elinizde gumuş olmayışı benide korkutuyor açıkçası alırsanız paylaşırsan çok seviniriz
0BeğenmedimŞikayet
Yalnızİnsan ()Çıkma diyorsunuz :))
Parçalılarım çıkılacak.
Uyarınız için teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()siz bilirsiniz!
Yalnızİnsan için cevaplandı (yorumu göster)