Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (90)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()grafiğin içinde vadenize göre birimleri yazdım
YCEY için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YCEY ()Hocam, EMA 13-21'in kesişimini saatlik mi, 4 saatlik mi yoksa günlükten mi takip etmeliyiz?
0BeğenmedimŞikayet
Sefer42 ()Abla bugün ABD acikmi
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Ben izlerim hocam:)
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LOVEROSE ()Bazan izlemek okumaktan daha etkili olabiliyor hele ben gibi 55 ve üstü olanlar için. Bilimsel olarakda insan zekası farklılıklar gösteriyor kimisi okuyarak kimisi izleyerek kimiside dinleyerek farklı şekilde öğrenebilir. Bence de hocam video da etkili olabilir.
0BeğenmedimŞikayet
LEON1978 ()Valla bende üstad @ASRN.
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SAKARYA_lı ()Her seye üşeniyoruz ustam herseye tepkisiziz duyarsıziz
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ben izlerim:)
0BeğenmedimŞikayet
yldrm1 ()Hocam 1 kişide olsa bence değer, siz nasıl taktir ederseniz tabii :)
@TANER_Murat Nickname ile bir dostumuz var, onun sayesinde bir cok kişi birşeyleri kendisi yapmayı denedi bende onun açtığı kanallarla sizin gibi değerli paylaşımları olan arkadaşların grafikleriyle ve çeşitli araştırmalar ile birşeyler öğrendim ve fırsat buldukça da devam ediyorum, sahsen bana çok şey katacaktır ytd
1BeğenmedimŞikayet
mbolun ()Dmktürmüşsün yine üstadım
1BeğenmedimŞikayet
erke_han ()eyvallah üstadım şimdi oturdu kafamda etiketle grafik te
eline emeğine sağlık üstadım
0BeğenmedimŞikayet
_zahir_ ()Video üzerinde anlatım daha fazla ilgi görecektir kıymetli hocam. Müsait oldukça teknik analizlerinizi nasıl yaptığınızı anlatmanız ben dahil birçok arkadaşımıza eksiklerini kapatma ve yeni bilgiler öğrenme adına müthiş olur. Şimdiden kendi adıma teşekkür ediyorum.
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()yok hocam al verdiği felan yok sizi bir grafikte etiketledim
yükseliş trendi başladığında almak lazım
işi bilen traderler her yerden alır satar
bizim gibi nereden alınır nereden satılırı bilmeyenler için bir fikir alışverişi
erke_han için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
erke_han ()öyle deme üstadım tek tek mantığı anlamaya çalışarak defaten okuyan da var
sağolasın varolasın
1BeğenmedimŞikayet
Keremini ()Eline koluna sağlık abi. Harika bir çalışma bizim için. Çok teşekkür ederiz.
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()okumaya üşenen bir toplum izler mi?
_zahir_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()rakam kovalamayın
yükseliş trendi başlamadan alınan her ürün haftalarca bekletir
kaçan fırsatları değerlendiremez taşıma maliyetiniz yükselir
Zafer_k için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Magicmove ()@ASRN emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Zafer_k ()Alacaktım bekliyorum artık. Al- satçı değilim. Uzun vade için kaça düşerse alalım?
0BeğenmedimŞikayet
_zahir_ ()Sayın hocam, bu tür grafikleri vaktiniz oldukça "video" üzerinde de anlatma imkanınız olursa bu görsel şöleni taçlandırmış olursunuz. Ellerinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()Hocam sizden rica etsek uygun bir zamanda video ile anlatir. misiniz
0BeğenmedimŞikayet
erke_han ()eline emeğine sağlık üstadım çok değerli bu arada ema al vermiş ama teyidini bekliyruz grafik te doğru mu anlamışım öğrenmek için soruyorum üstadım
teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Elinize sağlık . tskler . iyi Kazanclar.
1BeğenmedimŞikayet
muz69 ()emeğine sağlık hocam.
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()günlük al sat hariç
orta vade almak için acele edilmemeli
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()yok değil! o
rta vadede ne zaman alalım sorularının cevabı içinde saklı
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)