Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Platin beklentim doğrusunda şimdilik hareket ediyo..
0BeğenmedimŞikayet
heo_yekk ()eyvallah hocam
__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Onsu çok inceleMedim diyecektim yanlış olmuş birdaha baktımda ons destek dirençleri yazarim
heo_yekk için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
heo_yekk ()HOCAM 970 direncmi
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Onsu çok inceledim zaten düşük seviyelerde çok ciddi düşüşler olacağını sanmıyorum..900 ler şimdilik iyi tutuyo belki 850 gibi gelirse supriz olmaz.. dolar kaynaklı oynaklık devam edecektir diye düşünüyorum.. ons bu seviyelerde kalırsa dolarda 10 kusur civarı gelirse alım fırsatı yaratabilir.. TL olarak verdim rakamlari takip etsenizde yeter
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Mrb deniz hanım
Platin ons beklentiniz nedir hocam
0BeğenmedimŞikayet
iilyas ()Teşekkür ederiz...
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Teşekkür ederim :)
muz69 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kerem_x ()Güzel olur
1BeğenmedimŞikayet
muz69 ()hanfendi kahfenizi verdim.
1BeğenmedimŞikayet
Raşid ()Teşekkürler hocam. Elinize emeğinize sağlık
4BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()dun kapanış mumları cok hosuma gıtmedı.. 407 uzerınde kapatsa olumlu olurdu daha ust rakamlar kısa surede gelebılırdı.. haftaya belkı daha alt rakamlar gelebılır.. lakın dusus devam ederse 305 grafıkte gorulsede burda gorulmeyecegını dusunuyorum.. 330 gıbı bır rakam gelırse orta vade ıcın alınıp unutulabılır dıye dusunuyorum.. bunlar sadece ıhtımallerdır kesınlık yoktur ytd