Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (215)
0BeğenmedimŞikayet
virtue44 ()Süreci görüyorsun değil mi?
Akan_Deniz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Yazma engeli yersin 1 aydır kapadılar beni
virtue44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
virtue44 ()Şu 2 günlük süreç normal bir ekonomide olacak iş değil, baskan konuşurken dedi ki yok swap i 22 de anlasmisiz falan filan dedi, 22 ye gelmeden tak neşteri vurdu.
Sonra da bu velvele olayı.. Bir 128 de yok ki baskilansin, bu işin sonu vay anam vay :(
Saygilarimla
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()47 de buluşalım
Rockybalikayv için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
virtue44 ()Millete satılmaya kalkıyorlar, kendileri de düşürebilir ama bir anlamı yok ki bu sefer ucuzdan alanlar olacak, fırsat da vermek istemiyorlar.
Şu 2 gündür velveleye bakıyorum, söyle büyük resme, demek ki sorun büyük.. bizim hayal edemeyeceğiniz kadar büyük...
Saygilarimla
0BeğenmedimŞikayet
Hkaranfil ()Sayfanızdan gördüm hayırlı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Sence. tabiki yükseliş
virtue44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Grafik sıkışıyor ama yanılma olasılığın var tabi.
0BeğenmedimŞikayet
virtue44 ()Tfx de baktım satarken 3 kuruş makas alırken 50 kuruş makas, bu neyi gösteriyor?
Saygilarimla
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Kaç kere terste kaldım. herzaman olmuyor. takip edemiyorum çalışıyorum. Kararlari hep kendiniz verin. bol kazançlar
Roseagif için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Clemam ()Yüksek kur düşük faiz politikası ni duymustuk bi kac agizdan. Olasi kur yukselirse ortalama yukari atmasin. Fark olusmasin beklenen yukariydi kanimca. Tahmin ve öngörü YTD
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()12.53 FIBA aldım dusurmuceller diye düşündüm yanilabilurim.
Hkaranfil için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kocaer_66 ()yukarısını bilmemde bence aşağı gitmemesi içinde hafif dokunuşlar yapıyorlar. amaç tl ye geçenlerin fazla kaybı olmasın. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Nur30 ()aldım artık , onun makası daha azdı
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Evet grafik aşağı dönerken Makas azalir
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Ondan ona geçersem takip edemiyorum sadece dolar
Nur30 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Saltator ()Burada bilinçli tuttukları doğru da sebebi milletin zarar etmemesi değil. Milletin zarar etmemesini isteyen zaten bunları yapmazdı. Burada tutuyorlar çünkü düşerse arttığı zaman farkını kendileri karşılayacak. Millet paralarını 3 ay yeni zımbırtıya bağladıktan sonra düşürecekler 3 ay dolmadan da toplayıp bugünkü yerine geri getirecekler.
kocaer_66 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()12.46 düşerken makas azalmıyor mu senin
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()47 indiğinde bak masina düşerken
0BeğenmedimŞikayet
kocaer_66 ()bana göre evet . tabi bu benim düşüncem kimseyi yönlendirmek istemem.
Carli1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Aynen bunun için tutuyorlar 14 de müdahale olabilir gecirmezler geçen sefer gibi
0BeğenmedimŞikayet
Carli1 ()Vadeliye geçiş tamamlandıktan sonra dahada düşecekmi diyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Deniz hanım ihracat için ucuz kur zarar. istedikleri stabil
0BeğenmedimŞikayet
kocaer_66 ()bence bu arada blinçli tutuyorlar. bıraksalar 11 li rakamlar hemen gelir. amaç vadeliye geçmek isteyenlerin daha düşük kurdan tl ye geçip zarar etmesini istemiyorlar. bir kaç gün daha zaman tanıyorlar. tabi bu benim fikrim. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Roseagif ()Deniz hanım siz bu işi biliyorsunuz birşeyler olacağını sezmiştiniz , geçen müdahale öncesi çıkış yapmıştınız , 14,02 ortalamam var kur buraya tepki yükselişi olarak mı çıkacak sizce , ona göre zararsız bozabilirim , yeni sistem mantıksız daha alttan usd alırım yine diye düşünüyorum , Tepki yükselişi mi olacak?
0BeğenmedimŞikayet
Nur30 ()deniz euro mı alsam birazda hemen yaz
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()O karar senin