Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (40)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Tamam dostum sağ olasın
Miryaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Miryaz ()Bende bekliyorum cevap yazdım ama dönmedi daha
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Estağfurullah teşekkür ederim dost.
Diplerde yaptığımız çalışmalarımızın meyvesini vermesi güzel. Lakin piyasada beklentiler alınır haberler yayılır gerçekler satılır her daim temkinli hareket etmek lazım. Bol kazançlar
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok teşekkür ederim dostum. Senin şu gümüş alınması mevzu da gerçek ise hala teyit edemedi benim baktığım veri sağlayıcı var mı bir gelişme?
Miryaz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Emegine saglik dostum beklentiler hep yukari tasiniyor sayenizde
1BeğenmedimŞikayet
Miryaz ()Hocam tesbitlerim baya iyi tebrik ediyorum
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Merhaba sevgili arkadaşlar.
Dünya hep benzer döngüler içinde ilerler ve tarihin tekerrür etmesi kaçınılmaz olmaktadır ama insanoğlu hep aynı döngü içinde saki bilinmezlik evrenindeymiş¸ gibi hisseder fakat gerçekler hep zamansal döngülerden oluşur.
https://altin.in/bossvurguncu
@Yalnızİnsan bu 14 Aralık 2021 de yani 2 ayı geçmiş çalışmam. Tarihe bak. Belki de tesadüf. Ha değerler fiyatlar tam uymazsa da zaten hayali bir senaryoydu sonuçta
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gelebilir yani küresel enflasyon varken gelmemesi tuhaf olur
Gayret1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()İnseallah onsda iyi bi yerlere gelir
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Onslar yeterince baskılandı. Bu enflasyon ortamında değerli metaller en ucuz kaldı dünya genelinde. Daha fazla tutabileceklerini sanmıyorum. Oyun oyun bir yere kadar. ytd
Okuyucu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Okuyucu ()Onsun 2022 'de yükselişini bekliyorum. faiz artırımındada çok cesur olamazlar. küresel ekonomideki riskler hala devam ediyor.
4BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Sevgili dostlar gümüş ons tarafında bu simetrik benzerlik grafik çalışmamı unutmayın arkadaşlar. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Diğer taraftan dünyada enflasyon bu denli yüksekken altın gümüş Platin vs. düşmesi çok öyle kolay bir durum değildir mantıken. Bunların fiziksel çıkarım maliyetleri iş gücü işçisi makinesi teknolojisi de parayla dönüyor. Şu ekonomik ortamda öyle derin bir düşüş yaşanırsa o durumda bu mantıklı olmacaktır. Lakin biz yine de teknik çerçevede değerlendirmeler ile de izleyeceğiz her ihtimali. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Selam dostlar. Bu arada gümüş 22.95 civarında bulunan 100 haftalık hareketli ortalama altında kalmış durumda ne yazık ki ama durum iyi gidiyor tabiki şimdilik. Bu riskli bir durumdur yine de asıl orayı ilk etapta önemli bir yer olarak görmemiz ve aşması lazım. Neyse ki şimdilik gümüş ons çıkışıyla bir Death Cross olayını geçiştirmiş oldu. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İndirim yaptığına göre dolara yol veriyor
Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Umutöz ()30 doların önü açıldımi demek oluyor
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Dostum yeni yila kadar dolar boylei gider mb mudahale etmeyi birakti mi yoksa rezervlere bakinca
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Kısaca gümüş onsta durum buna doğru gidebilir gençler :) ytd
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hala düşen kanalda olsak da bu benzerlik devam edecek mi bilmiyorum. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Sefer42 ()Abla merkez tahminiz varmi
NİLSUDE için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Rica ederim ne demek her zaman yazmasak da gözümüzden kaçtığını sanmayınız, saygılarımla
1BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Düşünceniz beni ziyadesiyle memnun etti. Teşekkürler sayın @BossVurguncu.
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok teşekkür ederim sn. @NİLSUDE hocam, bilmukabele sizin de başarılı çalışmalarınız ve sayfaya katkılarınız adına her daim teşekkürlerimi sunarım, emeklerinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Hadi bakalım.
1BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Elinize sağlık sayın @BossVurguncu. Çok güzel bir açıklama olmuş.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Simetrik bir benzerlik var o dikkatimi çekti ortadan birbirinin kopyası gibi duruyor. Evet yani labilr ama her benzerlik var diye de kesin aynısı olacaktır diyemeyiz yine de bu kadar benzemesi olabilr dedirtiyor işin açığı. ytd
Gümüş_yarim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Muraatakcaa ()Selam abi dolar da suan devammı yoksa satis gelirmi abd açılışta
1BeğenmedimŞikayet
Gümüş_yarim ()Hocam buradan sert bir kalkış yapıp kendini 30 dolara kadar atabilir gibi bir şey anladım doğru mu acaba
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim çok sağ olun
LOVEROSE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Dolar bam bam bam :)
Bilemiyorum ki akşam konuştuğumuz gibi olacağını düşünüyorum da olmaz ise eğer gümüş gram TL daha da bir pahalı olacaktır. ytd
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)