Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (41)
1BeğenmedimŞikayet
Sinemgms ()Öyle yapıcam artık x2 den sonra yarısını satıp bekliycem tekrar düşerse alttan alırım
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()arkasından bakmak ona kilometrelerce uzaktan bakmaktan her daim iyidir. ne yapıyoruz? parcalı satıslar yapıyoruz.
Sinemgms için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinemgms ()Ya da kar görünce sat bilmiyorsanda, gerçi o zaman da arkasından bakma ihtimali var zor işler
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()direnc destek bilmeden görmeden satıs ve alış yeri belirlemeniz zor malesef.
0BeğenmedimŞikayet
Sinemgms ()Spor niyetine
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sinemgms ()Daha karlısı metro metrobüs
1BeğenmedimŞikayet
Sinemgms ()Hayırlı olsun inşallah alırsın cereyanlı otonu :)
0BeğenmedimŞikayet
Sinemgms ()Sabır var da ben almayı biliyorum satmayı beceremiyorum hep daha fazla çıkarmış gibi geliyor sonra sil başa dönüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()risk yoksa kazanc ta yok. sabır muhim. bugune kadar cıkmadıysanız daha da cıkmayın. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Sinemgms ()Tamam sağol geçen ana parama gelmiştim keşke çıkaydım hayırlısı artık
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()fazla bir sey kalmamış. kanal tepesi ve direnç aynı yere işaret ediyor. 7.25 üstündeki kapanıslar sizin şifreniz.
0BeğenmedimŞikayet
Sinemgms ()Elimde var 7 üzeri alışım mecbur bekliyorum o zaman çok teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Hot takiptemisin btc hareket başladığında hot alasım var bana sinyal verirmisin patlamaya hazır hot çok önemli geçiş de var
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()7.25 kırılmadan ben olsam girmem. düşüş trendinde ve düşen bırac tutulmaz sevgili @Sinemgms ama elinizde bulunuyorsa daha ölmemiş ve boğa görmemiş görünüyor. ytd.
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Olmaz Kerem Hocam:) hemen halletmelisin o kısmı sana güven sonsuz
Kerem_Bulut için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
VeterinERsin ()Teşekkür ederim @Ayhnkpln
0BeğenmedimŞikayet
Yörük16 ()Doğu kardeşim beni niye engelledin yine
Roketci_1234 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerem_Bulut ()İşte zaman scalasına bakmak gerekir o konuda da biz daha o kadar pişmedik.
Ama C dalgası A B ye ya eşit olacak ya da daha uzun olacak ama asla onlardan daha kısa olmayacağı için zamansal olarak daha var gibi.
Beni korkutan da bu zaman scalası.
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinemgms ()Çok sevinirim teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
dogu23_ ()Alemsin kanka:))) ben ümit besen takılıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Yok ama musade ederseniz ileriki dakikalarda bakar sizi etiketlerim
0BeğenmedimŞikayet
Sinemgms ()Merhaba omg çalışmanız var mı ? Kısa vade için
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Piyasa değerini arzına bölüp dolaşımdaki arza tutuyor mu fiyat ona bakmak lazım. Buradan anlatılacak bir durum değil malesef dostum. Ama dediğin de sana bir yol gösterebilir
VeterinERsin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Ben de o kanıdayım ilk defa btc almayı düşündüm bu yüzden 42500 e alım girdim ama gelmeyecek gibi sanki
Kerem_Bulut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dogu23_ ()Tamam kanka :)