Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
Cobra34 ()Casa ve maalt uçuyor maalt duruyor casa uyarısı pazarla ve gün içi al SAT uyarısı olabilir
erke_han için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cobra34 ()Yenildi alınmaz satılır :)
ES_26_ES için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erke_han ()125 ten casa alıyor dum uyarı çıkınca tereddüt ettim acaba ne anlama geliyor du ki?
Cobra34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()Ben dyo aldim kaldi bende Napacaz @Cobra34
2BeğenmedimŞikayet
Cobra34 ()Arkadaşlar ben fikrimi söyledim ama önerim casa , akyho ve fener di diğer @calculator arkadaşımızın söylediği hisselerde gidecek görüntüsü var
Ama analizim de sırası geleni yazdım casa tavan diğerleri %5 yaptı
0BeğenmedimŞikayet
erke_han ()casa ve dyo takipte :)
0BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()Dyo beğendik ods gitmedi :))
7BeğenmedimŞikayet
Cobra34 ()Casa , akyho, fener beğeni gelmemiş gören olmadı sandım
0BeğenmedimŞikayet
ES_26_ES ()Buralardan fener alınabilir mi hocam
2BeğenmedimŞikayet
calculator ()Alan olmuştur üstadım. Alana hayırlı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Sörfçü ()@cobra öyle söylemeyin paylaşımlarınızı takip ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
Seray20 ()Akyho aldm gerel aldm hocm
1BeğenmedimŞikayet
Cobra34 ()@calculator bak hisse söylemiş oldum ama alan yok alt yorumda
0BeğenmedimŞikayet
Cobra34 ()Alt yorumdaki hisseleri alan olduğu?
2BeğenmedimŞikayet
Cobra34 ()Gerel, dyo iyi görünüyor ben casa, fener, akyho geride kalmış hiseeler den grafik isterim :)
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erke_han ()sn @calculator üstadım dyoby nın ikinci grafiği çıkmamış rica etsem tekrar atabilirmisiniz?
teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
BoraKaan ()Sayın @calculator Hocam kolay gelsin. Problem çözülmüş sanırım grafikler görünüyor.
0BeğenmedimŞikayet
kral1010 ()Hocam iyi günler. elimde ford, Erdemir, tav, thy, kozaa, ardyz var. uzun vadeciyim. Bunlardan değiştirmem gereken veya eklemem gereken hisse olabilir mi. teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
erke_han ()maaşallah eline emeğine sağlık üstadım yalnız son 3 grafik çıkmamış bilginiz olsun
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @ASRN , Sn. @Cobra34 , Sn. @K_Ç_B alt yorum