Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (60)
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()çok anladınız da ne yaptınız dünyayı mı kurtardınız.
Kimsin_sen_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Issizadam63 ()Hocam harfi harfine tum hedefleriniz tuttu.. helal olsun
Thanatos için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Algerden ()28500'e düştüğü zaman ayı mı başlamıştı peki?
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Üstat dönüş neresi onu söyle btc günlerdir düşüyor
0BeğenmedimŞikayet
Berat_halil ()Hocam daha ayıda mi var
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Thanatos ()siz ayı görmemişsiniz
btc sadece düzeltme yapıyor ayı 37,500 altında başlar
işte o zaman ayı neymiş görürsünüz
20 bin düşüşü ayı zannediyolar :d
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Ayıda olsak duramazsınız. Günlük % 25-30 düşüşler görmeye başlarız. Hiç ayı yaşamamışsınız anlaşılan.
0BeğenmedimŞikayet
SÜPHAN ()Anladım Ustam teşekkür ederim.
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Merhaba
10.5xx den gelen yükselen kanal daha aşağı kırılmadı. Ayıdayız diyemem.
YTD
SÜPHAN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SÜPHAN ()Merhabalar Usatam. ayıdayız diyebilirmiyiz.
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()en dip grafiğini paylaşmıştım
YTD
0BeğenmedimŞikayet
Coşkundan ()Hizan cevaz noktasında bir düşüncemiz ya da bebeğinizde bir dayanak noktanız var mı? Yanlış anlamayın herhangi bir ima vs düşünmenizi istemem.
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()estagfirullah. iyi çalışmalar.
AttackLord için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ARGENTUM63 ()Teşekkürler Hocam
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Her zamanki dostlarımız tabii ki. Ether, sol, bnb, avax, ada.
ARGENTUM63 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ARGENTUM63 ()Çelik Hocam , olası bir dipte hangi coini alacaksınız acaba?
1BeğenmedimŞikayet
AttackLord ()Ustam a yazdığım konuları takip ettiyseniz. bazi gelişen olaylar var bu piyasayı tamamen dış etkenlerden bagimsiz düşünmeyiz takdir edersiniz ki benim de düşüncelerim analizlerim değişti ama malum sebepten buradan ayrı kaldım malasef fikir alışverişi yapma. firsati da bulamadım. Sizi de anlıyorum sayfa bir hayli saygısız olmuş ve zorlasmis ben de dip konusunda netlesmedim biliyorsunuz en az bir senelik bir plan ckarip ona göre hareket etmeyi seviyorum tekrardan kolay gelsin var mı bir olası. bir ayı da dip tahminimiz herhangi bir rakam var mı BTC de kaafsnizda sadece olabilir doyedginiz bir seviye merak ettim
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Teşekkür ederim. Sayfaya musallat olan birkaç kişi yüzünden fikir alışverişi yapmak çok zorlaştı. Olumsuz senaryoda birkaç ay içinde şöyle bir ihtimal de olabilir diyorsun ertesi gün hani senin verdiğin rakam gelmedi diye akıllarınca dalga geçiyorlar.
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_1963 ()Hocam Aylar önce gümüş için 21 dolar demiştiniz yakınımda olsanız ellerinizden öperdim tebrikler
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()O benim adamım severim onu ama bazen takılırım ama bana kızmaz o en son terstesin diye onu kızdırmıştım
Takiptekal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AttackLord ()Nasılsınız görmeyeli iyi misiniz? Sizin dip beklentiniz nedir en olumsuz. durumda sadece tahmin olacak anlamında değil
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Yok hocam, size laf edenlere.
0BeğenmedimŞikayet
AttackLord ()Bu kelam bana miydi çelik bey?
1BeğenmedimŞikayet
AttackLord ()Peki bir kısım yatırımı 200 haftalık hareketli ortalamayı baz alarak yapmaya gayret göstereceğim tesekkurederim iyi çalışmalar
1BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Ustamm varabey codex Sherloch işin ehli ustalara ihtiyaç var sayfada şuan başlada işin ehli tanımam
1BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Ustamm ben bakmıştım anlamamıştım şimdi iyiki yazdınız))
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()@AttackLord alt yorum grafikte göründüğü gibi 200 haftalık hareketli ortalama altına fşyatın inmesine izin verilmez. hedef olarak yazmıyorum sadece altına izin verilmeyecek rakam şu anda 18223 tür.
ytd