Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (131)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Pozitiv olarak etkiler önemli olan alt jetonlarda al sat mantıgıdır pik yaptı sat düzeltme yaptı al ve bekle mantık bu sn iscoin ytd
İscoin için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
VeterinERsin ()Açıklama için teşekkürler Sn Varabey. Alım satım konusu gerçekten zor iş yeni başilyanlar için . Bol kazançlar..
Varabey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İscoin ()Arzı 140 milyon adet ve hepsi dolaşımda hocam bu nasıl etkiler
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()0.85 sattım alttan yine topladım ve max arzına göre dipte olanlardan illaki bir balinası vardır diye düşünüyorum ytd
Cokuzakdogulu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hüma94 ()Tetheri kaçtan almayı düşünüyorsun hocam alım yaptın mı?
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn iscoin btc ye baglı 4.23 altındaki bir degere düşmedigi müddetçe toparlayabilir gibi duruyor zararda olsam ben ne yaparım diye düşünürsem arz ve talebi dolaşımı beklerdim sakince ytd
0BeğenmedimŞikayet
Cokuzakdogulu ()Ustam bende de var. alpaca. nft defi.1 milyon adet yine yakmışlar bugün. B5c bu halde olmasa hareketlenirdi... ytd
0BeğenmedimŞikayet
İscoin ()Hocam omg de çok tersteyim airdroptsn sonra çöktü resmen bir ay oldu hergün düşüyor, ne yapmalıyım saygılarımla
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn veterin ersin bolinger bant üstünde satıp hep alt bantta topladıgım bir jeton alpaca ve hala elimde tutuyorum max arzı beni almaya teşvik ediyor elimdeki sepeti yazarken belirtiyorum alım satım için olanlar agırlıklı sepetim diye ytd
VeterinERsin için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
VeterinERsin ()İyi geceler sn Varabey, Alpaca konusunda sabrınıza hem imreniyorum hem düşündürüyor beni. @Varabey
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Mateversal coin al o zaman
Şenol35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şenol35 ()Ewet bende ondan korkuyorum ama terste kalsamda hızlı toparlayan coin almak gerekiyor
Sinmaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zaytng81 ()Hocam hayırlısı inş . Umarım bu durum lehimize hayrolur . Yarın yeni gün…
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Al kafana göre bişeyler ama terste kalabilirsiniz
Şenol35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şenol35 ()Bende biraz nakit var ortam çok karışık ama bişelerde yapmak gerek
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Aynen risk almadan para kazanılmaz ustam
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Önemli olan zor zamanlarda risk almak sn sinmaz ytd
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Sizinde işiniz yaş ustam 42 K düşerse geri toptan tersteyiz )))
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Jetonlar gümüşe benzemez sn çokuzakdogulu ytd
Cokuzakdogulu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()55xxx ve 45xxx arası sn sinmaz ytd
0BeğenmedimŞikayet
Cokuzakdogulu ()Bunyamin usta. Hayirlisi bakalım. Gümüş onsun düşüşüne benzettim . kademe kademe . Az biraz yukarı sonra tekrar devam. umarim yukarı gider de herkes kazanir... ytd
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Agırlıklı btc eth alım satım kaydıyla ltc bch alpaca ada sn iscoin ytd
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Risk aldım sn zayting kar ve zarar adına 3xxx lerde kasım için risk aldıgımı 39xxx lerde risk aldım şimdi yine risk alıyorum ve ytd diyelim ytd
Zaytng81 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Zaytng81 ()Hocam sizi takibe devam Bu tip zor handikaplarda yazmak söylemde bulunmak zor .. Sonuçta Ytd İyi geceler.
0BeğenmedimŞikayet
İscoin ()Hocam sepetinizi paylaşırmısınız sorumluluk bbize ait
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Kaç K da fullediniz sn varabey
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Risk aldım fulll maldayım sn riskli07 ytd
Riskli07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Riskli07 ()Sn hocam üçüz olarak benden birşey saklamazsınız artık. Güzel haberler var mı Ufuk da?
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Neden olmasın sn riskli07
Riskli07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mcimen ()Tam herkws korku içinde ve belirsizlik hakimken yapması gereken o gibi ama tabi speğin sağı solu belli olmaz