Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (39)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()ben kim kzanırsa kazansın mutlu olurum.
ZOYA için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()kripto yatırımları hrici olanlar için senden destek talep edebilirim :) gate yatırımın gayet hoş. hatta global yatırımların da hoş. gayet iyi gidiyorsun. yoruma ihtiacı pek yok :)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Bereketli olsun umarim
Komdtr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Komdtr ()Hocam RACA çok iyi şeyler yapacak gibi duruyor takipteyim bende küçük bir miktarda olsa aldım. YTD.
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Afiyet şifa olsun. Arada iyidir dışarda yemek. Raca topluyorum. Herhangi bir grafik hedef ve stop yok. Tercihim bu yönde.
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Bereketli olsun. Şu an bakamiyorum. Ilerleyen saatlerde insallah
Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Benim coinlerde olan paramın Yüz de 40 civari slpde dostum. Yapacak bir şey yok. Ben satmadım kolay kolay da vermem
bahtsızkriptocu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bahtsızkriptocu ()Hocam ne olacak bu slp nin hali, daha nereye kadar düşecek :( herkes kar üstüne kar yaparken ben zarar üstüne zarar yapıyorum :((
0BeğenmedimŞikayet
Sb12 ()Ne toplayalım peki :))
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Üstat akşamki mıth mesajınla güzel kar aldım Allah razı olsun şuan varmı bi önerin
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Ne alırsan bedava saatlerine hoşgeldiniz @ZOYA toplamaya başlamalı çok ufaktan.
Sb12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sb12 ()Tşk ederiz sayende bende almıştım kar satışı yaptık sırada varmı alabileceğimiz bişeyler :))
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Bereketli olsun dostum.
nizamcan için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Tekrar değerlendireceğiz inşallah. Bereketli olsun dostum
0BeğenmedimŞikayet
nizamcan ()Allah razı olsun hocam, sayende kazandık
1BeğenmedimŞikayet
ankara55 ()Tm teşekkür ederim sağol düşerse alırım
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Parça parça satmaya kendinizi alıştırmalısınız. Âlim önermiyorum buradan dostum
ankara55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ankara55 ()Tekrar alıp beklenirmi
0BeğenmedimŞikayet
ankara55 ()İkincisini beklemedim söyle emiri unuttum
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Biraz erken sattın sanirim dostum.
ankara55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ankara55 ()Şimdi ne alsam
0BeğenmedimŞikayet
ankara55 ()Ben sattım teşekkür ederim sağol