Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (46)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa_abi_19 ()Günlük en az üç 1 hafta ara ile olabilir:):)
dost55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()taksit yapsak,
birincisini peşin ödeyeyim :))
Mustafa_abi_19 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mustafa_abi_19 ()Bana like çorcu çoğaldı iyice önce onları ödesin:):)
Seninde var bana borcun en az 3 :):)
1BeğenmedimŞikayet
dost55 ()o da karabatak gibi olmuş sanki pek görünmüyor,
sizi arayıp duruyor sanki :)
1BeğenmedimŞikayet
Mustafa_abi_19 ()Ibrahimden kacacam diye siteye bile yazmıyorum:):)
1BeğenmedimŞikayet
dost55 ()ama kira borcunu halen ödemiyormuşsun, aksamalar oluyormuş :))
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa_abi_19 ()Evet sizin daha fazla desteklerinizle 2. Sine ihtiyac var esirgemeyin :):) malum like konusunda hassasim :):)
1BeğenmedimŞikayet
dost55 ()Ooo maşallah, birinci yıl- dızı çoktan takmışsın :))
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa_abi_19 ()Benide unutma :):)
Nur_71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Yok can kardeşim.10 kuruş makas koymuş, birde vergi, elimde kalanı fırsat verirse kullanacağım. Baktım, merkez kontrollü ipi sıkıyor, arada al satı yapıp parayı her ihtimale karşı boşa çıkartamam diye sigorta olarak şimdilik tutuyorum. Sevgiler saygılar.
Leyla82 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Leyla82 ()Siz alım yaptınızmı Hakan Bey acaba?
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Aynen dostum. Dakika sonrasını bilemezken, neyin yatırımı olacak. Yatırımcıdan ziyade yatır olup çıkacağız herhalde:)))
arap_abdurrahman için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Biraz öyle gibi oldu
arap_abdurrahman için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
arap_abdurrahman ()maalesef yatırım tadını almaz olduk hakikaten kumar gibi...
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Teşekkür ederiz hocam, hayırlı cumalar.
0BeğenmedimŞikayet
Kadir1212 ()Tespitler harika. tsk ederim.
5BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Can kardeşim, şu anda rakamların bir önemi yok ki. Piyasa zaten yukarıyı istiyor. Merkez geciktiriyor ya da durdurmaya çalışıyor. Önceden kanal aralığı 13.28/13.42 arasındaydık, şimdi level atlattı 12.57/13.70-72 aralığındayız. Denetimli serbestlik uyguluyor. Bir dahakinede herhalde 13.72-74/14.00 kanal aralığını uygun görecek sayın büyüklerimiz. Onun için yine söylüyorum, böyle bir piyasada rakamların önemi kalmadı artık. Kısmetimize ne çıkarsa yapıyoruz. Yatırıma değil kumara döndü iş.
Burtvinli88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Burtvinli88 ()Hocam siz alım olarak hangi seviyeleri takip ediyor olacaksınız ve hangi seviyeler geldiğinde alım yapacaksınız onu da öğrenebilir miyim?
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Can kardeşim, yazdıklarım içinde var zaten. Bu tip durumlarda elimizde bulunan tl yi iki yönlüde kullanacağız.
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Hocam siz enf verisine tl de mı gireceksiniz alım yapmayacak misiniz 10 öncesi
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomist48300 ()Kişisel olarak ne yapmayı düşünüyorsun hocam tam olarak
0BeğenmedimŞikayet
Kimimben06 ()Hakan hocam geçmiş olsun tekrar enflasyon rakamları yüksek gelirse yön yukarı mı olur saygılarımla ytd
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Can kardeşim, şu anda ons ikindi yayınlanacak abd verilerini bekliyor. Şimdilik o bir kenarda dursun. Önceliğimiz saat 10:00 da bizim enflasyon verimiz. Ben beklenenle aynı gelmesini bekliyorum. Yeni ortaya koydukları, kendilerince oluşturulan çekirdek enflasyonda bile fazlası gelirse müdahale şart olur yine. Yok iyi gelir ve piyasa bunu yerse, pardon olumlu karşılarsa duruma göre hareket edecekler. Bizde ortaya çıkan duruma göre hızlı hareket edeceğiz. Sonra alım yaparız, müdahale gelir pat pat düşer, kimsenin vebalini alamam. Ama ben kendi riskimi alırım. Sevgiler saygılar.
Burtvinli88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Burtvinli88 ()Hocam iyi günler. Slave hocam aracılığıyla sizleri takibe başladım ve bir konuda çok acemi kaldım. Hocam bu büyük düşüş zamanı zararkes yapıp sonrasında korkudan alım yapamadım ve çok çaresiz bir şekilde kaldım. Açıkçası yüklü miktarda full tl de de bunaldım.
Sizden istirhamım hocam alım satım anlamında bana bir fikir verebilir misiniz? Dolar olsun gümüş olsun hangi seveyeden alsam doğru olur. İnanın bunaldığım için sizlere yazmak zorunda kaldım. Şimdiden çok teşekkür ederim.
1BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Eline emegine saglik abi
7BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Can kardeşim, dört saatliklerde al verdirmeden milimetrik dönüş yaptırdılar. Zaten dün ben dedikten sonra biliyorsun, dolar dondu kaldı. Saatlik ve dört saatlikler rsi dirençleri aşağı yönlü kırıldı. Ancak lütfen buraya dikkat et. Bunlar normal piyasa akışı ile olsa geri çekilmeler kalıcı olur. Müdahale ile olduğu için daha da düşecek algısıyla kimlere ne sattırabilirlerse alan açama o kadar olacak. Şimdi 13.56-57 önemli olduğunu söylemiştim. İlk aşama burası. Piyasa yemez ve merkez müdahaleyi kısıtlı tutarsa yeni bant aralığımız 13.57/13.72 gibi düşünebilirsin şimdilik. Takip ediyorum. Sevgiler saygılar.
Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Gunaydin Hakan abi simdi 9 oncesi incelemen nedir ipuclari ariyordun
3BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()Katiliyorum abim cok cok guzel yazmissin. Gecen alisveris merkesindeyim kabinde kot deniyorum yandaki cocuk babasina dedi baba bu kot tam oturdu bunun ustune şu kazagida alalimmi babasida onuda obur ay alalimmi oglum dedi maasi alinca abi inanmazsin gozumden yas geldi ya babayla oglanin diyologunu duyman lazim biz vatandas olarak bu durumunun farkindayiz ama dedigin gibi bizi yonetenler nasil gormezden geliyor o kadar kul hakki diyorlar bu yapilan ne Allah yardimcimiz olsun cidden:(
17BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Can kardeşim, şaka bir yana, çok üzülüyorum. Bizler, hadi bir birikimimiz vardı, değer kaybetmesin diye bir şekilde değerlendirdik ya da değerlendiremesekte, öyle ya da böyle bir birikmişimiz var. Asgari ücretliler, pamuğa, çileğe, limona gidenler, vs, düşünsene sabahın köründe bir yevmiyeye akşama kadar canları çıkıyor, dün aldığı yevmiye ile bugün alışveriş yapsa aynı alım gücü yarın yok. İnançlıysan kul hakkına, değilsen de insanlığa sığmaz bu durumlar. Diyorum ki ne yapacaksak, sayın yöneticiler ne yapacaksa bilelim, tarafsız bu işten anlayanları bir araya getirelim, yine ayrım yapmadan herkes üzerine düşeni yapsın. Çok üzülüyorum can kardeşim. Tadım tuzum yok. Sevgiler saygılar.
35oğuz35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()Emegine saglik can abim :) 9 olsaydi dicektim telefonu ters cevirip bakalimmi 6 goruruz:) 14u cevirsekte yanda yatrsak ise yaramiyor:)