Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (32)
0BeğenmedimŞikayet
Mhmt_kal ()Teşekkürler
Akan_Deniz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Herkesin bankasına göre değişir. meblagda önemli. minimum 10 kuruş kar benim meblağ için yeterli. makaslar çıkınca.13.50 tepe oldu onun altı hesapla alışı makası. basarilar.
Mhmt_kal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mhmt_kal ()Deniz hanım, trade makası yarın kaç olmalı
1BeğenmedimŞikayet
Ciko02 ()Bol sans dostum
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Trade bölgesi oldu. yarin alsat yaparım.
Ciko02 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ciko02 ()Sen de beklemede misin hala?
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()50 geçmiyor . düşmüyor. anlik alım satım için müsait ama makaslar engel.
Gramcı45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Tamam ciko
0BeğenmedimŞikayet
Ciko02 ()Yok vermedim deniz
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Ciko verdin mi
0BeğenmedimŞikayet
Ciko02 ()Beklenti 240 bin onceki 199 bin beklentiyi yuksek tutmuşlar
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()16.30 ABD veri var ciko takip
0BeğenmedimŞikayet
Ciko02 ()Tmm garantiye bak sen benim maliyetim 12.40 pek kıpirdamak da istemiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Aynen dostum. benim yüklü olduğu için risk girmem. yon belli olursa affetmem
0BeğenmedimŞikayet
Ciko02 ()Full benjoda beklemedeyim sen full tl demi
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Yarına kadar dayansa süper olur. saat 15.00 de grafik değişebilir çiko talip
0BeğenmedimŞikayet
Ciko02 ()Evt sabah bi hareket bekliyordum açıkcası ama haftalardır dillendirildi demek beklenti satın alınmış yarin ki enflsyn da aynı olur mu? Bilemiyorum yukarda 13.50 60 aşsagida 13.40 takipteyim
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Sabah ki alım cılız kaldı. haber odaklı idi sanırım. seni yanıltmak etkilemek istemem. Asagidan güç alirmi bilmiyorum. guclu alıcı lazim
0BeğenmedimŞikayet
Ciko02 ()Ellerine saglık takipteyim
0BeğenmedimŞikayet
Ciko02 ()Neyin ne fırsat verecegide belli degil ki kararsız kaldım
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Grafik koydum destekler dostum. yarin da enflasyon var. enflasyon satış fırsatı verebilir mi diye dusun bakalım grafik de düşmezse tabi.
0BeğenmedimŞikayet
Ciko02 ()40 dan düserse satayim diyorum bakiyorum takipteyim
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Slm çiko. dolar ve piyasanın kararını bekliyorum ortada kaldı.50 gecemiyor dostum.
0BeğenmedimŞikayet
Ciko02 ()Slm deniz nasilsin
0BeğenmedimŞikayet
imthebutc ()Elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Cihangir0505 ()Deniz hanım benden 1 like hak ettiniz. Güzel olmuş elinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Olası destekler. canlari sagolsun
fairman için cevaplandı (yorumu göster)