Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (32)
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()ıste bu adamlar bu verılerı hak edıyormu kardesım.
Erbil07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erbil07 ()Bu yorumunuzdu bahsettiğim burayada tek beğeni benden gelmiş malesef EMEĞİNE SAĞLIK.
Borsafinans için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()17.62 uzerıne ettıgında daha ıyı duruma gelır.
Yilxxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()dunyanın en zor en rısklı meslegındesınız. allah yardımcınız olsun. sızlerın sayesınde verdıgınız meslekı emklerınıze saygı duymamak mumkun degıl. basarılar dılerım doktor bey. sımdı neden fınansta cok dıkatlı davrandıgınızı daha ıyı anladım.
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Aave bi inceler misin
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()rıca ederım . saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Eyvallah kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()dr bey ben kendı teknıgımı cıkardım ona gore cok saglıklı verıler alabılıyorum. teknık verılere yuzde yuz yakalıyabılecek duruma getırdım. cok faydasını goruyorum. arkadaslarımıza da buyuk faydaları oluyor. saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()(18 saat önce) Cevap yaz
16 saat önce) Cevap yaz
dolar IN EN SON DURUMU BU SEKILDEDIR. 23,15 AYIN 26 SINDA SON DURUM
dolar da sakatlık yok rutın sarkmasını tamamladı 12.28.7 uzerınde kaldıgında,12.36.2 UZERI. YUKSELMESINI COK GUCLENDIRIR, .12 Altın a atmadıgı surece sorun yok.
https://altin.in/borsafinans
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Teşekkür ederim , elbette katkilariniz beni sevindirir , dolar grafiginde flama formasyon hedefi 14.32 var , fakat temel analiz haberleri BAE ortaklığı vb haberler buna ne kadar ket vurur bilemiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Yilxxx ()Thy ve tavhl için pivot nedir teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()sadece teknıgını aktardım yorumumu eklemedım.
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()cok memnun oldum cokda saygı duydugum mesleklerden bırıdır. calısmalarınızda basarılar dılerım. harıka dolar teknık verılerınıde cıkardım ıstersenız ınceleyın. ıstersenız sayfanıza ben atayım. basarılarınızın devamını temennı ederım. saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
Zaytng81 ()Üstat TamErCan yorumcumuz kademeli düşer iner ve hep haklı çıkar O hep haklıdır .. Kunkfucu yetenekli biri ..
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Aslında farklı şeyler söylemiyoruz, risk algilarimiz farklı , ben biraz garanticiyim, operatör doktor olmanın gereği, mesela 57K da stop oldum, USDT 13.26 dan da full TL ye geçtim, hafta içi varyant haberlerine göre de yeni giriş yeri kovalayacagim
1BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()bıtcoın ıcın var sadece onuda attım. sayfaya
Serenad22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serenad22 ()Hayırlı günler@Borsafinans
Shiba coin için fikirlerinizi alabilirmiyim
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()53.500 altı gün kapatmasın yeter
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()tesekkur ederım. sagolun.
dövizmen82 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()oyle degıl ıkı deaf 544. uzerıne atmayı denedı tam bu noktalarda yuselme yaptı neden acaba. sımdıde altına atınca bak ne kadar attı. ıste bu sebepten ne kadar onelı oldugunu yazdım.
0BeğenmedimŞikayet
dövizmen82 ()Degerli arkadasim ben pek yazmiyorum ama senin mesajlarini okuyorum srni takibede aldim herseyi cok guzel acikliyorsun bizim gibi acemi yatiricilara cok faydan oluyor sana cok tesekkur ederim lutfen bizi bilgilendirmeye devam et
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()kardesım sıze sunu yazayım teknıgın cıgerını grafıgı 2 metreden rontgenını cekerım. anlamamıs olsam sıze bu teknık verılerı nerden cıkarabılırım.
1BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()54.350 pıvot demısım bak bu noktaya geldıgınde hemen zıplama yapıyor. ıstersenız verılerı takıbe alın.
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()o sıze verdıgım pıvot kardesım sız bunu goremedıgınız ıcın onemsemıyorsunuz. pıvotun uzerıne attıgında hızlı yukselısler devam eder. ıste goremedıgınız bu noktaları sıze acık yazdım. dıkat edın verdıgım noktalar ne kadar onemlı takıp edın bu noktalarda yukselmeler baslıyacaktır. bu bılgılere sahıp olursanız tabıkı kımseyı yonlendırmeden sadece verıler uzerınden olacakları soyluyorum. burda yorumumu dahı eklemedım. sıze basarılar dılerım.
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Teknik analizimi anlayamadığınız anlaşılıyor ,55.500 üstüme geçişi güllük gülistanlık olarak sunmanız cok yanlış , ben grafikte nereye gidebileceğini Çok iyi görüyor ama kimseyi yonlendirmeden olasılıkları sunuyorum, herkes de kendi risk algısına göre hareket etmesini öneriyorum. Kimsenin vebalini almak istemem. Yorumumu begenmemeniz beni kırmaz, üzmez, hakaret olmayan her yorum kabulümdür
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()52.947 altına sarkma durumu hasıl olursa ncak sarkmalar devam eder. bu su konumda cok cok zayıf ıhtımal.
1BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()kardesım benı cok sasırtıyorsunuz cızdıgınız grafıkten nereye gıdecegını bıle bılemıyorsunuz. o zaman bu kadar emegı neden verıyorsunkı. bır grafık cızdıgınızde acık net neler yapacagını goremıyoranız bır yerde bır hata yapıyorsunuz demektır, aslında neler olacagı okadar acık ve net teknıkte gozukuyor adeta yukarı gıdecegım dıye haykırıyor.
bak cok basıt olarak neler olacagını yazayım. 54,535 uzerıne attıgında bu ıs bıter. burası cok cok onemlı pıvottur.
54.784 cok rahatlatır .55.607 de ucus gecer. ıstersen bu verılerı takıp et bak noktasına gore calısacak. ıyı aksamlar.
0BeğenmedimŞikayet
dogu23_ ()hocam iğne attı 0.2280 inanın ki ben coini tanımıyorum ilk defa gördüm bayağı düşmüş yanlış mı yaptım ama bilemiyorum 6 000 $ attım:(
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Sizin için grafiğini çizip baktım, 4 saatlikte fibo 0.38 ve EMA 20 seviyesinde tutunmaya çalışıyor, RSI 51 ve nötr durumda, bende bıraktığın izlenim biraz daha asagi salacak gibi
dogu23_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dogu23_ ()inşallah hocam. bu arada AION bu coin halkında çalışmanız var mı hocam