Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (46)
0BeğenmedimŞikayet
carry07 ()Tabi ki elbet halinizi hatrınızı sormak için ses veririm. Diğer verdiğiniz bilgiler benim için gayet açıklayıcı ve net.
WiTCH için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Torullu29 ()Hocam grafikten pek anlamam. Yön yukarımı halen ?
9,45 ve 9,58'den terste kaldım. Zararına kesinlikle mal bozmam ben. Sabırla beklemeye devam.
0BeğenmedimŞikayet
Ya_ve_sin_ ()Elerinize emeğinize sağlık dilek hanim takipteyiz
Ya_ve_sin_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Grafik paylaştım bir göz atınız.
Umutum34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ya_ve_sin_ ()Elerinize emeğinize dilek hanim takipteyiz
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()Slm hocam burdan USD almak Uygun mudur sorumluluk bana ait
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Bu mümkün değil.
Adrenalin11 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Teşekkür ediyorum :)
Ara da bi ses verin ama olur mu?
carry07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
crazycyn ()Emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Adrenalin11 ()Olmasın inşallah yoksa morallerde düşüyor
0BeğenmedimŞikayet
carry07 ()Teşekkür ederim iyiyim. Umarımda sizlerde iyisinizdir. Sadece tebrik etmek için üye oldum başarılarınızın devamını diliyorum.
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Elbette olabilir.
Kışlalı_tekin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Merhaba :)
Hoş geldiniz çok mutlu oldum :)
Nasılsınız?
carry07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kışlalı_tekin ()Hocam yön yukarı ama düş kalklar olabilirmi
1BeğenmedimŞikayet
carry07 ()Merhabalar aylardır yorum ve öngörülerinizi sessiz bir şekilde takip ediyordum bugün sayenizde buraya üye de oldum ve çok başarılı olduğunuzu düşünüyorum tebrik etmek istedim.
1BeğenmedimŞikayet
Aslibahar ()Dilek çim sana pembeler yakışıyor:)