Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (33)
0BeğenmedimŞikayet
İzmirli_35Göztepe ()Valla bende girerim oralardan hakkıdır
_börteçine_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_börteçine_ ()Gelirse ben affetmem YTD
İzmirli_35Göztepe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İzmirli_35Göztepe ()Valla yazık etmişsin onlara sen ama ihtiyaç olunca satıyor insan önemi yok fiyatın ne olduğunun
frkmtmz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İzmirli_35Göztepe ()Of of deme oralardan 10 lardan artık girilir demi? ; )))
1BeğenmedimŞikayet
İzmirli_35Göztepe ()Çok doğru kardeşim allah daha çok versin, versin mal mülk kazanılır kaybedilir sağlık sıhhat aile en önemlisi bakma burdaki konuşşmalarımıza
1BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Bende 1999yilinda alınmış 6liralik çeyrek te var
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir ()Yıl sonu kapanışı 10.50 altı iddası var bende merakla bekliyorum bakalım? :)
0BeğenmedimŞikayet
_börteçine_ ()Aynen de öyle :)
0BeğenmedimŞikayet
İzmirli_35Göztepe ()Yok daha neler 39 TL ye mi:)
0BeğenmedimŞikayet
_börteçine_ ()11.7 altı taaa 10.86 ve irfan 10.45 kadar iner mi inerYTD YTD YTD YTD YTD YTD :)))
0BeğenmedimŞikayet
İzmirli_35Göztepe ()Ne zaman açıklanır Fed ve ABD enflasyon sonuçları? Bu düşüş sanki biraz DHA sürer gibi 11 lere doğru
0BeğenmedimŞikayet
Q777 ()Allah dha cok versin baskan bu bankalar tam soyguncu olmuslar valla ne sattiriyor ne aldiriyor arkads
0BeğenmedimŞikayet
_börteçine_ ()2006 yılında birikim için ilk ceyregimi 39 TL ye almıştım artık gerisini sen düşün.
1BeğenmedimŞikayet
_börteçine_ ()Çok şükür , e tabi haliyle iş güç birikim vs. İllaki oluyor. 10 yıl önce benimde olur mu dediklerime sahibim çok şükür. Ama şunu unutmamak lazım mülk Allah'ındır, bizler emanet bekcileriyiz. :) Vesselam ...
0BeğenmedimŞikayet
İzmirli_35Göztepe ()O kadar oldu mu ya 8 yıl benim daha ilk ayım; )) toplayabildik mi bari 8 yılda bişeyler
0BeğenmedimŞikayet
_börteçine_ ()Fed ve ABD enflasyonu sonucunda. gore. aralik ayında bakalım piyasa nasıl yön bulacak
0BeğenmedimŞikayet
_börteçine_ ()Banka makasları bazen sattirmiyor, e birde yiprandik daha bırakalım bu işleri :) 8 yıldır al. sat yeter :)
0BeğenmedimŞikayet
İzmirli_35Göztepe ()Sebep ne kardeşim? Satarken sıkıntı çıkarır fiziki alım:)
0BeğenmedimŞikayet
_börteçine_ ()Kuyumcudan alicam :)
0BeğenmedimŞikayet
İzmirli_35Göztepe ()Fiziki neden?
0BeğenmedimŞikayet
_börteçine_ ()Vade sorunum yok çok şükür çok çok beklerim ama ilk fırsatta satıp fiziki alacagim
0BeğenmedimŞikayet
İzmirli_35Göztepe ()Anladım kardeşim çekimle devam ederse dikkat et terste kalma aman
0BeğenmedimŞikayet
_börteçine_ ()Seni etiketledigim yerden yaptım. 11.65
0BeğenmedimŞikayet
İzmirli_35Göztepe ()Kaçtan ne aldın?
0BeğenmedimŞikayet
_börteçine_ ()Hahahaaa ben senden acemi
Mumlar_lordu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_börteçine_ ()Çıktım aldım şuan beklemedeyim, düşerse alımlara devam daha satmam ytd
0BeğenmedimŞikayet
İzmirli_35Göztepe ()Sen ne yaptın başgan? Çıktın mı aldın mı
0BeğenmedimŞikayet
Mumlar_lordu ()Gelir gelmez ben bilmem ben acemi :)
0BeğenmedimŞikayet
_börteçine_ ()Senin rakamın yarın gelir ama önce benim ki 11.7 ardından 10.86 ytd
Mumlar_lordu için cevaplandı (yorumu göster)