Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (55)
1BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Bunu kestiremem çok geniş bantta hareket ediyor
Zümrüt_60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()Hocam stop nerden yapılmalı olaki durumlarda
0BeğenmedimŞikayet
Chn_gs ()Elinize emeğinize sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
Berat0233 ()Engelleyin gitsin hocam yormayın kendinizi.
WiTCH için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Rica ederim sayın arkadaşım
Rabiaslh için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rabiaslh ()yorma hocam kendini herkes kendi kararını versin hersey için teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Henüz düşüş trendi başladı diyemeyiz geniş bantta hareket ediyor
yeterartık için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yeterartık ()Dilek Hanım düşüyormuyuz son görüşünüz nedir lütfen
0BeğenmedimŞikayet
neco__ ()dolar akşam yıldızına mı döndü şu an
kı fiyat ne dersınız?
0BeğenmedimŞikayet
demir0555 ()Şu an bize bye bye diyorsa dolar yandık :)
0BeğenmedimŞikayet
Adrenalin11 ()Yada güçlü topluyor anlamıyorum ki yaa:((
Adrenalin11 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adrenalin11 ()Hızlı düşüyor
0BeğenmedimŞikayet
Dogalturk ()Neler oluyor sayın hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Taner0765 ()Hak ediyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Raykoo ()İnşallah abla
0BeğenmedimŞikayet
Atmacafatih ()Ben dolarımı satıcam ülkem için, peki ülkenin başındaki hükümet benim için ne yapıcak ? Doları nasıl düşürecek ? Sattığım TL ile bana ne yatırım fırsatı verecek ? Vs vs bu böyle gidiyor.. 20 senenin son 10-12 senesi hükümet halka değil kendine çalıştı..
hayat_bir_nefes için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Rica ederim sayın arkadaşım :)
kocero0248 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Afiyet olsun :)
Sormayın aç kalmıyoruz :)
Taner0765 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Eline sağlık iyi yazmisin vakit kaybı yaptırıyorlar kadına isine engel olmak dan başka bisey degil saçma soru soranların amaci
hayat_bir_nefes için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kocero0248 ()@WiTCH grafik için
teşekkürler Emeğinize sağlık fikirlerinizi kararlılıkla takıp ediyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Taner0765 ()Sayfanın samimiyetine bayılıyorum Dilek bende Adana'dan çıkıyorum kebap , şalgam
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Teşekkür ediyorum yok :))
boraz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
boraz ()Afiyet olsun... Zihin açıklığı, bal, can, kan olsun :) var mı bir isteğin?
0BeğenmedimŞikayet
hayat_bir_nefes ()arkadaşlar alım satım, bekleme, yok ekleme çıkarma herkez kendisine ait bu tip şeylerde eğer alım yapmak düşüyormu satmak gibi soruları merak ediyorsanız sadece Witch'e şunu sorabilirsiniz, yön ne tarafa doğru , siz elinizdekini çıkartacakmısınız, bu sorularla ne yapacağınız ortaya çıkıyor zaten, insanı sıkmayın ayıp oluyor, birde witch in yazdığı yazıların geçmişine bakın çok değil yarım saaat geriye gidin sorulan soruların cevapları var inanın, sizin yüzünüzden değerli bir insanı küstürmeyelim, dün teşekkür edildi, bende teşekkür etmek istiyorum sana witch,
Thebest46 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Hacim önemli, şayet trend güçlü ise kırar.
vavv için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DELİFİLOZOF379 ()Haklısın sağolasın
0BeğenmedimŞikayet
vavv ()sagolasın can cagazım bir sorum var bu dirnci mesela gümüş direnci 10.22 burayı kırdıgını nasıl anlarız normakde oraya kadar hızlı cıkıyor orda 10 20 dakika oyalanıyor o oyalanmada cıkamayacagı anlamına mı geliyor yukarıya?
1BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Estağfurullah
Thebest46 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Destek yazamam çünkü geniş bantta ve ne yazsam kırabilir, ağırlıklı kanaatim yukarı yönde.
DELİFİLOZOF379 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tacoknr ()Teşekkür ederim. Elinize emeğinize sağlık.