Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (32)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Teşekkür ederim kardeşim
erdal82 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erdal82 ()işte bu üslup ve açıklama tavrınız için sayfada sizin gibi değerli insanları görmek istiyoruz iyi akşamlar hocam saygılar.
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()Btcde 70 klar gelsin artık hocam. Gelecekmi o da muamma
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Gümüş sayfasını unutmadım, Gümüş 26$ altına düşünce bu sene bütün beklentilerimiz bitti ancak 2022 ocak ayı sonrası düzelebilir demiş evladiyelik gumusleri dahi sanmıştım, bunu da paylaştım,6 aydır Gümüş sürünüyor en son gecen hafta TOBO formasyonu vardı 4 saatlik ve saatlik grafikte hedef de 28.32 $ idi, onu da cuma günü boyun çizgisini asagi kırarak engellediler , seneye gümüş yılı olacak diye umuyirum, Aralık sonrası coinlerde sert bir düzeltme gelebilir , once bir 70K geçilsin bakarız grafiklere
erdal82 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
seke ()Hoşgeldiniz.. Bu işlerin Dxy ile alakası olmaz, size öğreteceğim diyenleri ne yapalım hocam
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()DXY Yukselince sazı eline alır ve bütün emptialari, coinleri , borsaları düşürür, çok nadiren beraber aynı yönde hareket etselerse de bu uzun süremez , dolayısı ile her yatırımcının bir gözü DXY de olmak zorundadır
sirri35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erdal82 ()hocam gümüş sayfasını unuttunuz orada da sizi severek takip eden bir kitle olduğunu unutmayınız lütfen
0BeğenmedimŞikayet
ghostcrow ()Tunahan abi hoşgeldin özledik seni ya sayende ganna merak saldım gümüşte yorumları bırakınca üzülmüştüm. Umarım sağlık ve sıhhatin yerindedir.
0BeğenmedimŞikayet
sirri35 ()Bu grafiğe göre dolar da bir düşüş mu on görüyorsunuz birde emtialara etkisi ne olur sizce teşekkürler @drtunahan hocam
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()İnşallah kardeşim
Sinmaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Hocam sizi sayfada sürekli görmek isteriz
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Ben teşekkür ederim kardeşim
Cenker04 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cenker04 ()Teşekür ederim hocam emeginize sağlık
3BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Saat 11:00 4 saatlik BTCUSD mumu yeşil yaktı, saat 15:00 mumu da yeşil yakarsa risk algısına göre alim yapan olabilir ama 60K üzeri bir gun kapanışı görmeden yapılan alım kişiyi üzebilir,
Cenker04 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
maydemir020 ()onu hocalar bilir :)
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Aynen koyucam yerine ama işte kaçta satıp laçta alınmalı )
maydemir020 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cenker04 ()Hocam alım için ne zaman onerirsin
0BeğenmedimŞikayet
maydemir020 ()aralıkda faiz indirimi yapcak gibi konustular hocam geri almayı unutma ytd :)
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Hocam dolar kaça kadar düşebilir 8.40 maliyetli dolarım varda? Bugün bozsammı diyorum alttan tekrar yerine koyucam tabi
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Bilemem hocam daha iyi bilir @drtunahan
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Dolar kaça kadar düşebilir?
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Teşekkür ederim kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()O zaman dolar dip btc ve altlar zirve
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Tam aradığım yorum hocam seni seviyoruz
3BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Gann teoremi geregi dolunayın paritelere etkisi 20 kasım /- 2 gündür , bugünden sonra yeniaya kadar btc de yükseliş beklemnebilir, dolunaya alttan yukselerek gelen pariteler zirve , yukardan alçalarak gelen pariteler de dip yapmak ister
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Evet Ben teşekkür ederim.. Bu yükseliş bir (ABC) yerine (1-2-3-4-5) impulse (itki) diye devam ederse doların ateşi yükselir ve coinler olumsuz etkilenebilir. Biz diger türlü bekliyoruz:)
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Sn doktor bey bu dolunay yarım ay btc ye etkisi ne Zaman geçicek grafik paylaşırmısınız mümkünse kolay gelsin
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Teşekkür ederim , sizin söylediğiniz ABC düzeltme sonrası yeni yükseliş beklentisi aslında teknikte olması gereken , temel analiz olarak FED bu kadar sert bir tepki yapmak ister mi işte orası meçhul üstadım , inşallah daha fazla yükselmez
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()DXY
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()fibo 1.618 e kadar ulaşmış. Bundan sonrası yen yükseliş dalgasının devamıdır Bana göre. Ama yinede Sen bilirsin.