Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
39umit ()Gördüm altta yazmışsınız kar alındı Allah sana daha çok versin birde helal eş:)
Cyrpto_0 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Bana uymayın geri çekilmeler de pişman olup üzülürsünüz karın yettiği yerden parcalı işlem açın siz ben finale kadar devam edeceğim
39umit için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dalrs ()Teşekkürler hocam
0BeğenmedimŞikayet
39umit ()Tlm tutuyozmu kaçtan gonderiyoz
1BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Haftaya bakarız durumuna belki farklı bir jeton buluruz sen nakitin hazır olunca hatırlat
Dalrs için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Ben hold pozisyondayım fakat 2x yapıldı siz karın yettiği yerden parçalı çıkabilirsiniz en azından bir miktar kar alınması kötü olmaz ytd
KeCHii için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Olabilir her şey mümkün
Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dalrs ()Hocam tlm nin hedefi kaç geçen hafta almadm pişmanım şöyle diyeyim haftaya alınırmı
0BeğenmedimŞikayet
IMUHTAR58 ()Hahaha aslan aslan
0BeğenmedimŞikayet
KeCHii ()hocam satış hedefleri neler tlm 2.5 k ile beklemedeyim maliyet 2.5 tl
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Tlm mıtha bi gönderme yapabilirmi üstat
0BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Tlm yavaş tlm :)))
IMUHTAR58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
IMUHTAR58 ()Aynen öyle güzel bıraktı tlmde şu 41 delse
0BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Dirençleri ve hedefleri verdim yine çıktı ekmek paramız :))
IMUHTAR58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
IMUHTAR58 ()Görüyormusun tctyi :)))
0BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Hiç haber takip etmedim ki bu zamana kadar :)) bilemiyorum haber takibi yapanlar bilir
Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Üstat arpada bi habermi var bi hareket sergiliyor
0BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Arpa da hedef 0.35 bu hedefle beklemeye devam ediyorum ben ytd
YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Ayrıca 0.067 diger direnci orası geçilirse 0.087 hedefi olur takip edebilirsiniz dün bir kişi daha sormuştu tct takip edebilir bu şekilde
Biricik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Biricik ()Teşekkür ederim yardımın için beklicem aylardır bekledim bir işe yarasın
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Hocam Arpa icin bisey demiştiniz bulamiyorum notu
0BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Verdiğim dirence gidiyor işte tam anlattığım gibi olmuş :)) 0.064 üzeri haftalık kapanısla birlikte asıl bogası başlayacak :)) direnc bölgesinde karar sizin olsun :))
0BeğenmedimŞikayet
Biricik ()Bende az daha bekleyip yarısını çıkim 34 aldıklarım vardı ama tepeden 87-105-70 küsürler bekliyecek
0BeğenmedimŞikayet
Biricik ()@Cyrpto_0 günaydın rica etsem müsait olunca tekrar bakarmısın