Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (35)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Genel olarak söylemiş oldum bilmeyenler için belki faydası olur. Rica ederim
Hakantb için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok zor değil 10.40 gümüş TL maliyetim var diyordu. Ben de gümüş ve dolar kuru nasıl fiyatlarda olursa zarardan çıkar örnek verdim sadece. Değişkenlik gösterebilir bu rakamlar kura ve onsa bağlı olarak.
Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Anlayabiliyor isem ne olayım. Çoktan seçmeler. İmkansıza yakın olasiliklar. IQ Yetmiyor benim bunlara.
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakantb ()Tamamdır hocam teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Değerli dostlar altın ya da gümüş ons /31.1 e bölünüp x dolar kuru ile çarpıldığı zaman çıkan sonuç kaç olursa sizi kurtarır gibi hesaplar yapabilirsiniz. Bu Gram TL fiyatlarını yaklaşık verecektir.
0BeğenmedimŞikayet
Hakantb ()İnş hocam valla psikolojik olarak çok yoruldum nolucak görüceZ @BossVurguncu
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İlkin borsa düştü dolardan önce. Borsa sıkıntılı hala ama yine de dolardan ziyade TL olarak güzel gidebilecektir inşallah.
htc54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Sn. Boss bu doların düşüşünden borsada nasibini alır , nasıl birşey olur görüşlerinizi alabilirmiyim lütfen.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İkili dip boyun çizgisi 25.40 a ulaşsa gümüş ons o durumda da 12.70-80 dolar kuru zararınızı kurtarabilir ama tabi makas ve kesintileri saymıyorum. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Hakantb ()Cevap için teşekkür ederim @BossVurguncu
1BeğenmedimŞikayet
Hakantb ()Yani desene çekecek çilemiz varmış :(
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gümüş de ya da genel olarak piyasada olmaz diye bir şey yoktur. Gümüş ons 24.10 a ulaşsa bile dolar 9,60 olursa gümüş TL 7.40 larda kalır. Gümüş ons 24.10-15 olduğunu varsayarsak dolar 13.40 olursa zararınız çıkar. Diyelim ki gümüş ons 24.50-60 trend düşeni seviyesine ulaşsa bile dolar sizi 13.10 kurunda anca kurtarıyor. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Hakantb ()Valla hocam ilkkez böyle bir saçmalık içindeyim 10,40 lardan 41 bin gümüş tersteyim on mu rakamlar gelmez mi bu onsun yükselişiyle @BossVurguncu
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Elbette gümüş onsta ki yükselişi de baskılar dolar her zaman farklı sonuçlar doğurabilir kura göre gramlar değişeceği için iç piyasada. Bunu genellikle belirttirim çoğu kez. Eklediğiniz de iyi oldu. Ben teşekkür ederim değerli arkadaşım.
Bu durumun bilincinde olarak full işlemlerden kaçınıp az riskli işlemler daha makul olacaktır. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Hakantb ()@BossVurguncu acıklamalar çok doyurucu teşekkür ederiz likeler verildi:) 09,60 dolaylar gümüş ons yükselse bile gümüş gramı etkisiz bırakmaz mı
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben teşekkür ederim
Silverrr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet çok önemli ve hangi seviyede ne kadar kapanış alacağı
ASRİ6327 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gerçek olanı gördüler aslında
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()ay ve yıl sonu yaklaşıyor
hareket çok çok önemli? ytd
0BeğenmedimŞikayet
Silverrr ()Emeğinize sağlık teşekkürler hocam
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet gayet olumlu ben de ona bakıyordum şimdi. ytd
Gümüş_Sevdalısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sevdalısı ()Hocam gümüş onsun durumu nasıl sanki sessiz sessiz ilerliyor gibi onunla ilgili bir grafik calıştınızmı?
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()Bakmak çok Önemli
Ne Gördü LEYLA'nın gözünde mecnun?
ZÜLEYHA Ne gördü YUSUF Yüzünde?
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Maşallah kardeşm çok güzel ve derin.
Her şey madde değil aslolan mana. Est. teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim. Dikkatli olarak 9.60-9.00 değerlerine kadar son bir düşüş dalgası olabileceğini unutmamak ile birlikte kesin olacaktır diye bir kaide de yoktur. ytd
Gümüş_Sevdalısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()Herşeyin doğrusunu ALLAH bilir.
Her İNSAN Kendi KADER'İNİ GÖRÜR
VE YAŞAR?
KADERE İNANMAK
İMANIN ŞARTLARINDAN BİRİDİR.
YOL DİYOR, KÖR GİDİYOR
EYVALLAH DEMEK LAZIM.
Tabi bu işin SINAV kısmıda var
Karşı taraftaki kişi kalbine
Ne aks ettirirse elktriği art
niyetsiz olarak bakmak lazım.
Eğerki bir kişi ile karşılık
konuşurken sana maneviyattan
Bir ZÜHUR ediyorsa doğru yoldasın..
Çok uzattım özür dilerim
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Maşallah bugün çok ince vurgular yapıyorsun. Çok doğru ve güzel detaylar. Biz ne desek de bazen görmesi zor ve her şey nasip sonuçta. O gün çok kişinin basireti bağlanmış gibiydi.
1BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sevdalısı ()Elinize sağlık hocam inşallah yukari dogru bir cslışma baslar herkes terseten kurtulur son lay ımda sizin
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()(Bilenedir, bilene...
Nasip DİLERSE görür)
(Körenedir, körene...
Göstermeyecekse , kör eder. Ytd)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Estağfurullah teşekkür ederim bir nebze olsun katkımız olması güzel