Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (80)
1BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Saaade küfte :))
mrtkrm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mrtkrm ()menude koftede varmi hocam :) saygilar
Cyrpto_0 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Sivas'a gelin misafir edeyim
Sherloch için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Bana fark etmez abi bir uçak mesafesi değil mi her yer
0BeğenmedimŞikayet
Kerem_Bulut ()Ben hazırm yer ve zaman söyleyin fark etmez :))
0BeğenmedimŞikayet
Sherloch ():) sen once bulusacagimiz noktayi bul.
0BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Organizasyon benim işim size bir masa kurarım aklınız gider başınızdan :)) ben her zaman hazırım abi
0BeğenmedimŞikayet
Sherloch ():) organizasyon @Cyrpto_0 dan
Kerem_Bulut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mrtkrm ()hocam balina nereye isterse oraya gidiyoruz. siz elinizden geldigince iz surup, fikir paylasiyorsunuz. emeklerinize saglik. saygilar.
0BeğenmedimŞikayet
Kerem_Bulut ()Şehir söyle farketmez.
0BeğenmedimŞikayet
Sherloch ()Müdür bi ortam ayarlada @Cyrpto_0 e gelek.
0BeğenmedimŞikayet
Kerem_Bulut ()Senin vebalin çerez gelir bana :)))
0BeğenmedimŞikayet
Sherloch ():) benim vebalim senin uzerine hee haberin olsun
0BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Sen adamın kralısın helal olsun sana
2BeğenmedimŞikayet
Kerem_Bulut ():)))
Kral işletmem de yaklaşık 50 çalışan var dünya da korktuğum tek şey emekçinin hakkının bana geçmesidir.
Aynı şekil de burda da bana bana birinin vebali geçerse vicdan azabı çekerim...
1BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Tamam affediyorum seni bir daha olmasın :)) sevgiler saygılar
1BeğenmedimŞikayet
Kerem_Bulut ()Eyvallah dostlar grafiklerinize bizim de paylaşımlarımız bir şey katıyorsa o da bizi mutlu eder.
Dediğiniz gibi kimse mutlak hareketi bulamaz sadece tahmin de bulunabilir.
@SON_GÜMÜŞ_BÜKÜCÜ
Mu_ka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mu_ka ()Kerem hocam ben size de güveniyordum mustafa hocaya da hiç birinizin dediği gibi de olmayabilirdi. Piyasa yapıcılar bir şekilde insanları mutlaka terste bırakıyor. Çünkü onların işleri sadece bu. Ve bu platformu bize kazandırmak için kurmamışlar. Benim bütün yorumlarını takip ettiğim dört kişi var. Hepinizin yorumlarını okuyup kendimi en kötüye hazırlıyorum. En azından az kazanırım diye düşünüyorum zarar etmekten iyidir. Ve herkese de tavsiye edebilirim.
0BeğenmedimŞikayet
SON_GÜMÜŞ_BÜKÜCÜ ()bu işi her zaman gözden kaçırmadan bilebilecek hiç kimse yok hocam adamlarda kural yok zaten tahmin etmek çok zor, siz ve diğer hocalarımız analiz ve yorumlarınızı lütfen paylaşmaya devam ederseniz seviniriz tşk ler
7BeğenmedimŞikayet
Kerem_Bulut ()Arkadaşlar dün akşam paylaştığım grafik için kusura bakmayın belki çoğunuz kendinizi kaptırıp işlem açmışsınızdır.
Burda tekrar şunu söylemek isterim en iyi grafik analizcisinin bile grafiklerine %100 güven vermeyin.
Gerçi üyelik yaptığım zaman buraya geldiğim de böyle bir tahminim vardı ama son gelişen harekete çok güvenip önceki analizimi unuttum önceki analizim de zaman hesaplamasında olduğu İçin yanılma payım %15 gibi bir şeydi analiz aşağıda.
Grafiklerde zaman hesaplanırsa grafik gerçek sonuçlar verir.
Sizleri grafikle etkilediysem ve yatırım yapmanıza sebep olduysam özür dilerim.
1BeğenmedimŞikayet
Panalgine ()@Carpediemist unuttunuz oda çok destek verdi.
Mustafaaslan için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Nicotinee ()Kimse kimseyi ikna etmek için uğraşmasın arkadaşlar, burda hiçbir kimse bugüne kadar kendine inandırmak için uğraşmadı. %50 verecek jetonu bileni federaller rahat bırakmaz :)
0BeğenmedimŞikayet
Kskn55 ()Mrb enj yorumunuz varmi
0BeğenmedimŞikayet
Kskn55 ()Mesela nekadar yürür , nerde yorulur ve dinlenir
0BeğenmedimŞikayet
Kerem_Bulut ()Takip etmediğim coinler
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Hocam chz ve ftm de hedef kaç sizce teşekkürler şimdiden?
1BeğenmedimŞikayet
Kerem_Bulut ()Dahs çok gidecek geçenlerde bir arkadaş bakmamı istedi baktım yoğunluktan kendisine cevap vermedim ama inan bu coin yürür.
KeCHii için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KeCHii ()hocam tlm gidiyor gibi bakabilir misiniz rica etsek:) varsa grafik? teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Dogru söze ne denir :))
0BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Aynı fikirdeyim