Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (50)
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Dustu abi baktim ama yani boyle. nereye yani bide gumus onsda durdu onda bi beklentin var mi
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Bunu daha önce çok kez yazmıştım grafik olarak attım düştümü
Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Eyvallah Üstadım, makul bir geri çekilme olsa da yeniden giriş yapsak diyorum acizane...
Size musallat olanlardan biri de şimdi bana salvo atıp duruyor da, sanırım biraz ondan esprili bir dil kullanıyorum, lütfen kusura bakmayın.
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hocam Kazananın dediği olur herzaman
iknownothing için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Dostum bu dolar nolcak daha yeni attigi igne felan bu nasil is sence
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Benim acizane görüşüm, nerede durduralım diyorlar üstadım...
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Nasıl bir sa. vaş var değil mi ayılar ve boğalar arasında
4BeğenmedimŞikayet
ASRN ()hocam macd'nin mucidi gerald a. der ki;
Fikirlerini dünyaya yaymak ve etrafa iz bırakmak iyi hissettiriyor. Fikir vermekten hiçbirzaman birşeyler kaybetmedim vede insanlar faydalı buluyorsa buda beni çok iyi hissettiriyor
61ts61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Sen yardım ediyorsun kardeşim saol Varol like hesabında:)
1BeğenmedimŞikayet
cenkoooo ()Like gönderdim başkan
0BeğenmedimŞikayet
61ts61 ()Ustad sizleri takip ediyorumGercekten helaliniz var bıkmadan usanmadan yardımcı olmaya gayret ediyorsunuz Allah gönlunuze göre versin
3BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"birgün" site olarak tekniği ve grafikleri sevip anlamaya başladığımızda aynı oranda terste kalanların sayısıda gittikçe azalmaya başlayacak
Vnvn065 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vnvn065 ()İlk defa bir grafiği anladım ?
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()eğer geçemezse önce 1835 de soluklanır sonrasına sonra bakarız
kazanağ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kazanağ ()Buradan vururlarsa, gözelerini açtığında burası neresi diyebilir?
1BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Teşekür ederim hocam sağolun
3BeğenmedimŞikayet
ASRN ()hocam uzun uzzuuunn teknik ile boğulmayın diye görsel sadece
-9 derece ile yavaş düşen bir trend tepesinde ayılar
her cıkışta tepesine bindiriyorlar "bu sefer" de bindirecekler mi?
Esrarengiz0666 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Hocam emeğinize sağlık birde yazı ile anlatırmısınız rica etsem
0BeğenmedimŞikayet
azap_yolu ()1864 ustu kapanış yukseliş oluyor o zaman hocam eline sağlık
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()2022 ahirine dek gidişat bu gibi üstadım. Tam anlamıyla "neden tutuyorum bunu sepetimde dedirtip toplama hareketleri. Çok çirkin hareketler bunlar. Ama birkaç gramla adamların planını bozmamız pek de olası görünmüyor.