Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (65)
1BeğenmedimŞikayet
37depdep ()Eyvallah Onursal başkan.
Elinize emeğinize sağlık.
Teşekkürler
Onursal5701 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Bu grafik 7,66 da formasyonu tamamladığı zaman çizildş ve hedef üst sağ tarafta belirtildi. Düşüşler alım fırsatı olarak görülmeli. Ons tarafında 24,4 direnç veya destek mi olacak bu hafta kendini belli edecek. Dolar yönünde düşüşler önceden verdiğim mumların oluşup oluşmadığına bakarak stoploss yapılacak mı yapılmayacak mı kişiler kendileri kararı verecek. Doların düşüşleri de alım fırsatı olarak değerlendirilecek.
2BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()eline emeğine sağlık tşklr
1BeğenmedimŞikayet
Spotçu34 ()Evet hocam bilinçli yapıyorlar benimde o dikkatimi çekti kaç oldu sizi kızdırıyorlar ve burda birilerini kıyas yapmak doğru değildir ben sizin bilgilerinizden faydalandım hocam Rabbım sizden ve burda faydalı olmaya çalışan arkadaşlardan razı olsun
2BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Benimle normal günlerde uğraşmazlar, ya Fed kararı öncesi ya MB kararı öncesi yaparlar:)
Spotçu34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Spotçu34 ()Rabbım huzurunuzu daim etsin hocam bu arada siz fark edilmeyecek Bi abimiz değilsinde sanki fazla uğramak istemiyorsunuz gibime geldi sizle pirim yapmak isteyenler var hocam farkındayız bunun ama siz burda olun faydalanıyor sizden saygılar abi
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Hayırlı cumalar, iyilik sağlık evde oturup işsizliğin tadını çıkarıyorum.
Spotçu34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Spotçu34 ()Onur hocam nasılsınız hayırlı cumalar
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Teşekkür ederim değerli arkadaşım size de hayırlı cumalar ve günler.
Kün_Fe_Yekün_19 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kün_Fe_Yekün_19 ()Onur üstadım hayırlı günler
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()@WiTCH hanımefendiyi kıskandığımı, çekememezlik yaptığımı düşünüp bunu yazan arkadaşlar olabilir. Bu alt grafik ve hedef analizi 1 hafta önce yapılmış, bunun öncesinde daha düşüklerde iken de gümüş gramın analiz öngörü grafiklerim mevcut. Yapılan grafik analiz çok ahımşahım birşey değil. İki trend çizgisi çekilmesi ile bulunabilen ve grafiğe bakıldığı zaman sadece hayal gücünü kullanıp yön tayini yapmaktan ibaret, bulutlara bakıp şekiline göre neye benzediğini görmek ile aynı şey. Flama şeklini, fincan kulp şeklini, dikdörtgen, üçgen, daralan üçgen vs. Ha birde grafik bölümünde yardımcı tuşlar var regrasyon kanalı çekilir belirlenen bir geçmiş mumdan başlar ve en son muma kadar getirilir bu size kanalı gösterir ve kanalın üst çizgisi dirençleri alt çizgisi destekleri gösterir. Bu kanalın çizilemeyen sağ taraftaki boşluğuna devamını da siz çizersiniz ve gelebilecek destek direnç seviyesini de görmüş olursunuz eğer ki daha önceden o rakamları hiç görmemiş ise. Burda o rakamları yazıp ve daha sonra o rakamlardan döndüğü zaman kahin imiş ve dediği rakamlardan geri döndüğünü yazıp üstünlük kurmak komik oluyor.
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()@Geographer06 arkadaşım o grafik en yüksek 8 TL olarak gösteriyor görülen rakamı yani 50 kuruş önden yapmışım.
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()@Geographer06 arkadaşım bakınız alt grafiğe:)
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Toprağım elimde 7.72 den bozduğum %30 tl var alım için sen olsan nezaman ne alırdın alamadığım hergün pişman oluyorum
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Toprağım gün filan koymayalım. Kısa vade diyelim
Adaist0134 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Abi yil sonu için mi bu hedef
3BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Alt grafikte benim gümüş hedefim 9,5 seviyeleridir. İleride saldırıda bulunacak olanlar varsa bu grafiği delil olarak kullanabilir. Ayrıyeten bu grafik 6 gün önce yapılmış.
1BeğenmedimŞikayet
EAmre ()Rica ederim zaten görüşlerinizi önemsediğim için sordum. Şöyle demişsiniz: “ Altının 660 olması bu durumu olumsuz etkileyebilir. ”
https://altin.in/bildirim
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Bu yorumu yapmıştınız bana grafikte gümüş yeni hedef verdiğim zaman. Ama 660 olunca neden bozsun onu hatırlayamadım
EAmre için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nakityok ()Haklısın abi. Durmak yok yola devam cinsinden. :))
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Dolar dolmuyor diyeyim sadece.
Nakityok için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Yazdım sana değerli kardeşim.
Hanmir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanmir ()Hocam alım için bişey demediniz beni unuttunuzmu msj mı gelmedi eşim bin gram alacak ne diyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Nakityok ()Abi iyi günler.. Bi dolar yorumun varmı.
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()O da ihtimal tabi ki:) gönlüm gerçekten o rakamdan yana. Gerçi doların yükseldiği seviyeyi baz alıyor hep piyasa, düşmesi hiç etkilemiyor ya olsun, dolar borcu olanlar için iyi olur. Yoksa piyasada fiyatlara etki etmiyor maalesef
Yilxxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yilxxx ()1881-8,81:)
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Vızıltı güzelmiş toprağım günaydın
0BeğenmedimŞikayet
Zararkes__ ()Abi senin klas rakamların her daim gelir bir çok kez de gördüm bu da gelir :)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Araya bir nokta veya virgül herşeyi değiştirir. gümüş ons.
@Onursal5701 ytd