Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
AritzAduriz ()Yine Bizden şanslısınız pozitif iyi hissedin diye söyledim burda beterin beteri var
ARMAGEDDON_07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ARMAGEDDON_07 ()Hemşerim sana kim dedi yorum yaz diye ben arkadaşla konuşuyorum sana çatan mı var sorduk mu
AritzAduriz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AritzAduriz ()Ben dün 7.60 gümüş sattım bu sabah full shiba girdim akşama kadar defalarca 1.5 2k kar verdi satmadım şimdi 10 15k arası zarar var önceden de 5k zarar vardı biz ölelim mi
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Bekle bekle git al benim taktik
0BeğenmedimŞikayet
ARMAGEDDON_07 ()Zazardasin yani 1 hafta ekran kapa artık desende ekran kapatamayiz bende shiban zazardayim 3 saat önce aldım şansa bak
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Baya zararim var son anda saatim stop patlamamis
1BeğenmedimŞikayet
ARMAGEDDON_07 ()Bugün 4 trilyonluk mal sattılar aman ha dikkat et devamı olabilir soluksuz geldi yine buralara
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Tesekkurler abi her gecenin birde sabahi var tekrari gelirmi acaba devamli oluyodu
Sherloch için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Devami var yani
0BeğenmedimŞikayet
ARMAGEDDON_07 ()Dikkat et kardeşim benim çevrem malı boşalttı %80
1BeğenmedimŞikayet
Sherloch ()Her zaman yüzde elli iyidir.
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Abi düşüş bittimi nakitte yim beklimi:))
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()60k altı varmı üstad
0BeğenmedimŞikayet
SON_GÜMÜŞ_BÜKÜCÜ ()hocam çıkmak için çok nazlanıyor sanki dediğiniz yere değecek gibi
0BeğenmedimŞikayet
Sherloch ()Yahu dedin Çin iflas etsin farketmez :)
morşimşekk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
morşimşekk ()Az dur daha karistirma işi inşallah döndü bh iş tamam baslasin 70 80 bin yolculuğu cinli firmada iflas yok derse on numara olur