Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Teşekkür ediyorum
__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()altın onsda 1840 uzerı 3 gun kapanış yapması olumlu olur.. gumuş onsta da 24 88 uzerı 3 gun kapanış olumlu olur takıp edın.. gumuş son gordu zırveden 2 lıra duzeltme yapıyo genelde.. mısal verıyorum 9.35 lırayı gordu 7.50 lıraya duzetlme yapmaya donebılır..
kardankadın için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kardankadın ()çok teşekkür ederim sizi takip ediyorum öncelikli olarak. gümüş, altın ve platin sepetim var. bir önceki yükselişte yani gümüşün yine 8 tl'ye yaklaşıp döndüğü zaman satmaya elim varmadı tekrar alamam diye. ancak bu defa yükselişi alttan almak için değerlendirmek istiyorum. umarım sepetimdeki metalleri gr olarak artırabilirim
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()suan ıcın 400 uzerı rakam yazanlara ıtıbar etmemenızı onerıyorum.. adım adım gıdecegız .. suan ıcın gelebılecek rakamlar bellı ona gore hareket etmenızı onerıyorum..
kardankadın için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
kardankadın ()faydalı paylaşımlarınız için teşekkürler. destek- direnç ya da yükseliş- düşüş bilgilendirmelerinizin devamını bekliyoruz. takip ediyor olacağım. özellikle yükselişin biteceği yeri önemsiyorum satış ve alttan alış için
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()saatlıklerde duzeltme yaptını goruyorum .. haftalık yon hala al verıyo.. yukselen kanal tepesı 351 dır .. sımdılık yukselış devam ederse ordan tekrar duzeltmeye gıtme ıhtımalı vardır.. 316 kırılmadı surece olumludur..