Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (39)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Aynı yerden almisiz yuklu aldim en az 1 tl deniliyor 32 alti kacarim ben ytd
ilkercan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ilkercan ()Bende 32.70 den aldım
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Ben aldim tl olarak 0.3274 32 altı stop olurum ytd
ilkercan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Amin bilmukabele Hocam
dünyadan göçer isek evlatlara borçdan başka bir şeyler kalır belkide.
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Böyle cüzi rakamlarla ve kâr ile uzun vadede gelecek vadeden jetonlari portföyünüzde tutmanız güzel ve mantıklı ve özellikle metaverse çılgınlığı ile BİNANCE ve büyük borsalarla devam ederse güzel kar marjı bırakması mutlaka sözkonusu olacaktır.. Bizim Türk milleti maalesef sabırlı yatırımcı değil hemen kar ve kârlar elde etmek uğraşında.. Araştırmalarınız bence gayet güzel ve yerinde metaverse ile ilgilenen arkadaşlarla birlikte hareket etmeniz olsun, umarım sizi ve çocuklarınızı da ileride mutlu edecektir diye düşünüyorum..
Bol kazançlar..
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LuckeC ()Hocam grt /usdt yorumunuz var mi
0BeğenmedimŞikayet
ilkercan ()Reef alma zamanı yeri nedir. Bende almayı düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()$REEF te mal kaldırma çalışması olsun ölümüne gireceğiz henuz yok bunu atmis gece
Sinmaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()1.5 diyolar yoyowda demiş ref başlarsa sonuna kadar yukleniriz kafam karisti
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()2 gün once duyum aldim chz le alasmasi fes edilcekti nerdese bilerk listeledi keltos engel oluyodu verdiler ayari demek
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Alinirmi fiyat uçmuş ama
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()City bugün saat 11 de biancede listeleniyor
1BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Abi ref sesiz kalmadimi
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hocam bu metavers çılgınlığına binance de aldığımız karların cüzi kısmıyla bizde dahil olduk huobi gate hotbit borsalarında farklı projelerin coinlerine az az yatırdık
gate io araştırdığımız kadarıyla liste olarak binanceden önde sağlam projeler binance de listelenince ... x ler yapıyor huobi güvenilirlikte listelerde binanceden hemen sonra hotbit en sıkıntısı biraz macera olacak :)
nasip artık muallak olanın peşindeyiz sonuçta mutlağı veren belki onu da nasip eder umuduyla.
1BeğenmedimŞikayet
1Allahinkulu ()teşekkür ederim hocam
binance listelemesi çok sürmeyeği kanatindeyim
fikirleriniz için tekrar teşekkür ederim
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Böyle 0'i çok olan koinler ve özellikle arzının yüksek olması nedeniyle alım yerinizde alt seviyelerdeyse beklemeniz olabilir, artık o da sizin stratejinize kalmış bir durumdur.. Marketteki sırası aslında fena yerde değil ama ileride yakım olması zaten normal çünkü arzı çok çok yüksek..
Yatırımcıya güven vermenin yolu beklenmedik jestler yapmak değildir, uzun vade de sürdürülebilir dinamik bir sistem kurmaktır.. Geçici sorunlara geçici çözüm üreterek sürdürülebilir bir sistem zaten yaratılmaz..
BİNANCE gibi büyük bir borsa varsa ve destekliyorsa şimdilik beklemek uygun görünüyor siz yinede temkinli bir şekilde ve tedbiri elden bırakmayın..
1Allahinkulu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
1Allahinkulu ()hocam desteği cz binance ve Elon ailesi imiş ayrıca yeni anlaşmalar yapmış space x google gibi
arz fazla olması sorun evet ama yakım yapma olasılığı da olabilir mi çok güveniyorum bu projeye
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Dün bir arkadaşımız daha sordu metaverse ile ilgili bende pek araştırmadım şuan GATE. İO ve UNİSWAP gibi borsalarda işlem görüyor dün 0.0050$ seviyelerinin altındaydı ve şimdilik son seanslarda en yüksek 0.007250000$ seviyesini test etmiş görünüyor ama arzı çok yüksek böyle arzı yüksek olan koinlerin çok kazandirabildigi, ihya ettiği gibi çokta kaybettirmesi yüksek olasılık dahilindedir ve böyle koinlere kendi adıma FULL girilmesini tavsiye etmem bekletme olasılığıda yüksek olacaktır.. Yeni bir proje kimler destek veriyor altyapısı nedir iyi bir şekilde araştırmak gerektiğini düşünüyorum.. Tradingview'da veri kaynağı olarak UNİSWAP verileri mevcut ancak GATE. İO borsasının verileri ile uyuşmadığını görüyorum o yüzden grafik bilgisi size maalesef atamıyorum, BİNANCE- Coinbase gibi büyük borsalarda listelenirse şayet daha da yükselmesi sözkonusu olacaktır bilginize, bol kazançlar..
0BeğenmedimŞikayet
1Allahinkulu ()metaverse projesi
0BeğenmedimŞikayet
1Allahinkulu ()gate borsanında var hocam
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Uniswap'ta mi işlem görüyor? ..
0BeğenmedimŞikayet
1Allahinkulu ()hocam iyi akşamlar radio caca inceleme durumunuz varmı
bu jeton hakkında düşünceniz nedir
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Düzeltme: % 0.236 FiB seviyesi olacak..
3BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Relax değerli dostlar,
BTC'nin aşağıda ki grafiktede gözüken % 0.382 FiB seviyesi 66K$'dan yukarı doğru dönmesini bekliyorum..
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler değerli @RXZ5K2 eksik olmayın size de bol kazançlar, iyi çalışmalar..
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hayırlı sağlıklı günler Bereketli kazançlar olsun Hocam elinize sağlık teşekkür ederiz güzel paylaşım için sağolasınız.
0BeğenmedimŞikayet
Songoku ()Tamamdır hocam sağ olun
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Yok hiç incelemedim, bilgim yok kısacası son 3 haftadır temel haberlere bile bakmadım diyebilirim..
Songoku için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cenker04 ()Hocam stx bakarmisin uyuz oldum yoksa bozacam onerdigin coin varmi
1BeğenmedimŞikayet
Songoku ()Hocam metaverse coinlerine baktınız mı hiç ? Bilginiz varsa starlink rica edeceğim..