Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
dolarmaniac ()Doğrudur başkan.
AGLİ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ARMAGEDDON_07 ()Bekle bekle belki gelir 600e gidiyor 548den depo fullendi
0BeğenmedimŞikayet
Polen26 ()İlla düşüş gelecek düştükçe toplamak lazım
1BeğenmedimŞikayet
dolarmaniac ()Gece gece güldürdün yigenim
-1BeğenmedimŞikayet
AGLİ ()543 546 Bekliyorum yüzde 50 Alabilirsin Geldiğinde
Günce_01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Günce_01 ()Altın kaça kadar düşer?
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()ALLAH razı olsun abi. Sizinde işlerinizde bereketli ve bol kazanclar
0BeğenmedimŞikayet
AGLİ ()ALLAHA emanet ol Hayırlı Bol kazançlar
MaSTeR_AyFoX için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Tesekkurler abi. Ben Tl ye donmeye korkuyorum. (:
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Masallah abi(: Evet genelde ons o aylarda daha dusuk seyrediyor. Devamlı denk gelmesi raslantı oldugunu dusunmuyorum..
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Masallah abi(: Evet genelde ons o aylarda daha dusuk seyrediyor. Devamlı denk gelmesi raslantı oldugunu dusunmuyorum.
0BeğenmedimŞikayet
____Su______ ()Murat nerde, neden iptal olmuş bilginiz varmı?
Lalem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lalem ()Bende öyle düşünüyorum ama enflasyon kalıcı altın dolar düşmez diyorlar ev almak için ful TL ye çıktım
1BeğenmedimŞikayet
AGLİ ()Döviz Ve Altında Çok dikkatli ol geçen senede 25 ekimde yükseliş başladı 7 kasıma kadar sürdü bu senede aynısı oldu yarın 8 kasım Geçen senenin Aynısı olabilir diye düşünüyorum Bu yüzden ben TL ye geçtim Saygılar bol kazançlar
1BeğenmedimŞikayet
AGLİ ()Hocam Bende 2000 yılından beri Piyasanın içindeyim 21 yıldır Her şey kayıtlı bende genelde Şubat ile Mart Aylarında Altın Güzel dip fiyatlar geliyor Siz Ne düşünüyorsunuz Bu aylar denk mi geliyor
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Hayırlı geceler abi. Gelebilir ama me zamana? Bunu bilemiyoruz bir düzeltmeler muhtemel olabilir. Ama kur buralarda oyanalıp mı yoksa daha da cıkıp mı bilemiyorum. Onsun 1800 üstüne atacagını bilsem dolara euroya gecmezdim (:
1BeğenmedimŞikayet
AGLİ ()İyi Akşamlar Hocam Nasılsınız Dolar TL 9450 ye gelir mi Çarşıda Beklenti Nasıl
0BeğenmedimŞikayet
kılıç60 ()Gümüş uçuşta desene
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Dolar kg euro kilo hatalı gözukuyor