Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (76)
0BeğenmedimŞikayet
dogu23_ ()bol kazançların olsun. bu arada benim mana stopumu patlattı:)
Acemialtinc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acemialtinc ()Shib doge eth var
dogu23_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dogu23_ ()sen de ne var şu an?
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()PC ye geçince bakayım vardı çizimim onda.
0BeğenmedimŞikayet
dogu23_ ()5 $ görecek diyorlar:)) o anda 4 500 $ ım boşta vardı onla aldım ama iyi sabır ettim herşey çıkmaya başladı MANA geri vites yaptı ama sabırla bekledim:)
0BeğenmedimŞikayet
Acemialtinc ()Ama iyi yerden almışsın manayı
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Ne olcak bu eosun hali 29 nündeki btc 66 k ya geldi 15 tl mi sadece çıkıyor btt bile 3x yapti şaka gibi
Yurekli$ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acemialtinc ()Hocam ankr bulamadım sizde
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dogu23_ ()stoplu bekleyecem:))
0BeğenmedimŞikayet
dogu23_ ()tamam hocam o zaman bende stoplu yükselişi bekleyeyim teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Acemialtinc ()Mana gitmiyor. Dediğim gibi 2.77 2.90 arasında gidip geliyor. Bandı aşarsa gidecek
0BeğenmedimŞikayet
Yurekli$ ()Valla bi sürü koin zirvelere oynarken azıcıkta olsa bu eos illetide nasiplenir dedik grafikler diplerde ama dibin dipi yok bu piyasada
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
calculator ()Kazancınız bol olsun. Sizden tek ricam şudur; alım yapmadan önce kendinize mutlaka geri dönerse stop yeri belirlemeniz. Eğer fiyat yukarıdaki dirençleri kırarsa her kırdığı dirence karşılık sizde stop yerinizi bir üst desteğe taşıyarak fiyatı stop ile takip etmeniz. Mesela HNT de stop yükselterek yola devam eden kişi örnek 39,1 merkez direnci kırdığında işlem açsa ve stobu 39,1 olsaydı. 58,1 kar Al bölgesine kadar çıkmış. Stop yükselterek takip etseydi 57,26 ya da 56,07 de elindekileri geri döndüğünde satacaktı. En az 17 dolar kar alacaktı. Sonrasında zaten geri çekilmiş kar realizasyonu yapmış işi bilinler
0BeğenmedimŞikayet
dogu23_ ()mana gidiyor ancak kaçtan satacağımı bilmiyorum...
0BeğenmedimŞikayet
dogu23_ ()bu arad hocam MANA yı 4,44 $ a kadar elimde tutmak istiyorum. yoksa 3 $ üstü satayım mı?
0BeğenmedimŞikayet
dogu23_ ()teşekkür ederim hocam. alım yapacağım zatan sorarım hocam şuan tek mana vede ship var elimde...
0BeğenmedimŞikayet
yivcik ()Kolay gelsin nolacak bu ship
2BeğenmedimŞikayet
calculator ()Üstadım, destek direnç takip ederek alımlar yapın. Sayfamda çizimini atmadığım alacağınız altcoinler varsa bana yaz hem Gann hemde klasik teknik açıdan bakıp grafiklerini atarım.
1BeğenmedimŞikayet
dogu23_ ()hocam senden habersiz sizi etiketledim kusura bakmayın. bu arada benim MANA aldığım yer 2,778den 4 500 $ lık yani ben geç almıştım şuanda 100 $ gibi karım var...
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @dogu23_
Yeterince yükselmiş ve boxın tepedeki karar bölgesi aynı zamanda kar Al bölgesi olarak çalışır. Karı görenler kar realize etmişler. Bazı grafiklerde o alanları mor ile çiziyorum. Burası kar Al bölgesi diye.
1BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Erken almışın biraz btc guven vermiyorki
0BeğenmedimŞikayet
Yurekli$ ()46.50den satmıştım 45ten tekrar daldım elde 20k adet eos var nasip kısmet bende stop yok gittiği yere kadar
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Sürekli bir yerden bir yere geçmeye çalışırsan batarsın
0BeğenmedimŞikayet
dogu23_ ()o zaman manayı satayım:))
0BeğenmedimŞikayet
Acemialtinc ()Bence sen mana dan çok shib e odaklan. 54700 usdt sağlam destek yaptı gibi.
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Olmazsa gömün beni yani stop patmaktan bittik:)
0BeğenmedimŞikayet
Yurekli$ ()Umarım tahmin ettiği gibi olur
0BeğenmedimŞikayet
Acemialtinc ()Karar bölgesine aşağı diyor. Tabi kendi kafamdan söylemiyorum. @calculator hocanın emekleri. Grafiği o daha iyi yorumlar tabiiki
0BeğenmedimŞikayet
dogu23_ ()nazarım değdi galiba geri çekilmeye başladı:)))
0BeğenmedimŞikayet
Acemialtinc ()2.77 2.90 karar bölgesi.