Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (38)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Rica ederim
RG58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Teşekkürler
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Elindeki platini dolara parite edebilirsin mesela
0BeğenmedimŞikayet
Maykılnayt ()ne olduğunu anlayan var mı ekran bir anda 10 ons çıkıyor iniyor dalga mı geçiyorlar
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Kardeş ben platin yerinde saydı saydı sattım çıktı. Bu yüzden korktum satamadım
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Sırf bugün kapatmazlarsada şaşırmam hocam.
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()1.065 şu an platin ons ta zorlu tepe kardeşim orayı kırarsa yukarı hız kazanır böyle önemli dirençleri 2 gün kapanışı almadan kırdı diyemeyiz,
gram olarak konuşuyorsak 316 önemli seviye bugün de üstünde kapanış alırsa ilerler
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Dün soyledkm hocammkismet artık parçada olsa satın yani alttan almak ortalama düşürmek icin
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Yok hocam bir mesajinizda 1065 aşağısına kırsalda tukari gidecek diye bir mesaj gördüm ondan. sizin beklentinjzide alsak kaça kadar düşebilir diye teşekürler
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Liklere size
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()yukarı kırmamıştı ki kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Aynen kardeş. Ya çıkarsa diye korktum
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Evet hocam dün sattım dolara parite ettim aslında TL yere donulebilirdi kısmet. tekrar geri alacağım düşüş olursa. dun biraz safilabilirdi 326 dan satış fırsatı da verdi ki ben daha ucuz fiyattan sattım 322 gibiydi
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Keşke dün satsaydınız
Bugün alttan alırdınız
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Merhaba gardaş siz platin sattınızmı ben yüksek den aldığım için satamadım. Teşekkürler dün hatırlstmıştınıx
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Rica ederim kardesim
Tyana için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Bakali. Ne olacak
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Aynen öyle ben de
0BeğenmedimŞikayet
Tyana ()Ttesekkuur ederm sayin hocam
1BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Valla kardeşim yine en sağlamı platin. alirsam geri platin alırım gümüş almam.
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()317/311/309 bu rakamlardan gelirse hocam. elimdeki platini dolara parite yaptım dediğim rakamlar gelirse geri dönüş yaparım hocamm.
Tyana için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Düşüş mü acaba
0BeğenmedimŞikayet
Tyana ()Kactan girmeyi duusunuyorsunuz platine hocam
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()1065 aşağısına kırdı hocam
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Teşekkürler
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Aynen hocam, güzel de kar veriyor platin.
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()eyvallah hocam şu kanalı bir kırsa platini kimse tutamayacak senin de dediğin gibi 1115/20 den tekrar 1065 e bir çekilme olsa da yolun sonunu 1350/1400 görüyorum
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()2022 yıl hocam
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Merhaba hocam 3022 tarihmi yoksa Ons demek istediniz teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()144 boxın toparlanma bölgesi olan 1115 hedefi olur üstadım. 1115 zorlu bir direnç olacaktır. Üstünde tutunursa şayet 1257 -1402 sıralı hedefleri olur 1257 üstlerini 2022 trendlerin muhtemel başlama tarihi 29 Aralık sonrasında görebileceğini düşünüyorum.