Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Teşekkür ederim hocam ellerinize emeklerinize sağlık :)
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @Ravza_ hocam, ilk yetkiyi aldığımda ilk attığım grafik paladyumdu. 2 hafta olmuş :)) Paladyumcular öksüz kalmasın istemiştim. Buyurun genel görünüm alt yorumda
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sağ olasınız, destekleriniz için teşekkürler
Naxet için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Açılı trendler, zaman dirençleri, cycle çizgileri vs… Het çizginin ve dokunuşunun anlamı var. Siz sağ taraftaki değerlere bakınız. Kırmızının tonlarına göre destek direncin kuvveti artıyor. Aradaki mavi yeşil tonlu bölgeler karar bölgeleri. Sizin dikkat ediceğiniz kısım sağdaki rakamlar. Diğer çizgileri şekil zaman, fiyat zaman, döngü vs.. ben zamanı geldikçe belirtiyorum
Ya_ve_sin_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ya_ve_sin_ ()Bu nekar cizgi aralarinda kayboldum efendim :)
0BeğenmedimŞikayet
Naxet ()@calculator hocam hayırlı olsun:))
0BeğenmedimŞikayet
Esrarlı ()Ben vakıf katılım kullanıyorum
Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_eren_erkam ()İşini düzgün yapmazsan kovulursun:) bacım. Patron iyiki kizmamis:)
1BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Koyuldum:)
Azra35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Patronunuza söyleyin bu kadar hesaplı olur
Tekrar hesap istesin
1BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Gözlükler yok ya gözümde napayim ben gibi yaşlı birimi alırsa ise
Levent06_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Dadaş_tr ()Patron kovsa haklı.
Levent06_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Levent06_ ()Patron kovacak bu sefer yine yanlış olmuş:)))
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Bu organizasyon super
Sabret_gönül için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Uzun zamandır böyle keyifli olmamıştı turlar
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Yazdım bile
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Var olasınız Sn. @GMS13 çok desteğinizi gördüm eksik olmayınız.
@Esrarlı ve @ibonline paladyum alt destekleri gümüş sayfasını meşgul etmeyelim. Attığım sayfada sizi etiketleeyceğim
GMS13 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sabret_gönül ()Bizde katılabilir miyiz sayın @Gbahar bu turlara
0BeğenmedimŞikayet
GMS13 ()Üstadım rütbelerin hayırlı uğurlu olsun. sevindim site adına.
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Abi ücreti yanlış vermişim patron uyardi 53.862tl yemek 658 TL müzeler 648
Alt destek rakamları ni görüşmek istiyor sizin için uygunsa
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Patladım hangi bankalarda varki
Esrarlı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()tamamdır ayrı ayrı bulunduğu alandaki alt destekleri size atayım
0BeğenmedimŞikayet
Esrarlı ()Hocam size zahmet olmazsa kısa vade değerlerini de çıkarabilirmisiniz ben artık günlük 70 $ lık hareket alanı olduğundan pariteyle maliyeti düşürmeye çalışıyorumda
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Hocam, nasıl trade işlemi yaptığınızı bilemediğimden orta vade grafik attım. Kırmızılar zorlu destek driençlerimiz. İki mavi arası karar bölgelerimiz. Attığım 144 box günlük ama istenildiği takdir de 72,36,18,9 a kadar yani 5dklık trade işlemleri için kullanılacak durumda.
Paladyumu takip ederken korelasyonlarını da özellikle altındaki hareketleri de takip edin. Alt destek driençler lazım olduğunda onları ayrıca atarım.
0BeğenmedimŞikayet
Esrarlı ()Hay elleriniz gözleriniz dert görmesin bende haftalık ve aylık kapanış oldu inceliyodum kendimce
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @ibonline ve Sn. @Esrarlı
PALADYUM için grafik sıkıntısı yaşadığnızı bildiğimden ilk grafiği sizin için attım. Orta vade olan grafiğimizde kırmızı rakamlar zorlu dirençlerimiz.
İki mavi rakam arası ise karar bölgelerimiz (siz bunları da destek direnç olarak düşünebilirsiniz. )
Kısa vade değerlerini isterseniz alt boxlar atar ve alr destek dirençleri çıkarırım. Ben Paladyumu sadece korelasyon için takip ediyorum.