Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (66)
0BeğenmedimŞikayet
admgold ()Ben gerçek demedim ki siz yalan dediniz onu ispatlayın diyorum
WassAbi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WassAbi ()Ben yalan olduğunu ispatlamıyacam hocam, sen gerçek olduğunu ispatlayacaksın.
Aynen katılıyorum varsayımla iş yapmayacağız, siz bu sözün nerde, ne zaman ve ne amaçla söylendiğini yazacaksınız konu kapanacak.
admgold için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Şurada bi problem çıksa da bir muhabbet konusu açılsa da size de gün doğsa dimi? Hiç bişi bulamasanız problemi siz yaratıyosunuz.
Sitenin mikseri sizsiniz bundan eminim.
0BeğenmedimŞikayet
Dolarci_72 ()Dilek bugun amerika tarafindan veri akisi varmi
WiTCH için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WassAbi ()Türk şöförü asil duyguların insanıdır sözü gibi, benzer pekçok söz var, birileri birşeyler yazıp altına da imzasını ekliyorlar.
0BeğenmedimŞikayet
admgold ()Yalan olduğunu ispatlayınız lütfen. Nereden biliyorsunuz yalan olduğunu kaynağınız var mı ? Varsayımlar la mı iş yapacağız?
0BeğenmedimŞikayet
WassAbi ()İçeriği beni değil seni bağlar hocam. O yüzden rahatsız olacağım bişey yok.
Benim derdim gerçekten böyle bir söz söylenmiş mi, yoksa bu da türk şöförü en asil duygunun insanıdır sözü gibi uydurma bişey mi? Ben bunu ilk defa gördüm o yüzden sordum, Henüz sözün nerede ne zaman söylendiğini bilen çıkmadığına göre muhtemelen bu da uydurma.
honda_nc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
honda_nc ()“Bazen en zor iştir insanın kendi duygularına tercüman olmak” der s. Ali
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Bu da yalan derken?
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Tam buna benzer bir cümle kurucaktım :)
0BeğenmedimŞikayet
honda_nc ()Senin derdin sözün nerede söylendiğinde değil, sözün içeriğinde .. rahatsız olmuşsun sözden
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Eşi izin vermiyormuş evde çok fazla konuşmasına, ben de burada stres atıyorum gibi bir şey yazmıştı geçenlerde.
Kadıncağızı da bıktırdı demek ki :)
1BeğenmedimŞikayet
WassAbi ()Bir kısmı yalan, aklına gelen bişeyler yazıp altına da imzasını koymuş.
Bu sözünde söylemdiği yeri, zamanı, kaynağı belli değilse muhtemelen bu da yalandır.
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Mrb şu faydasız kişiye cevap bile verme adamın burda amacı başka faydasız biriyle uğraşılmaz konfor şart böylelerine :)
0BeğenmedimŞikayet
WassAbi ()O sözü orda görsem ne olur burda görsem ne olur.
Soruyu anlamamışsın cevap veriyorsun.
Bu sözü nerede ne zaman ve ne amaçla söylemiş. Biliyorsan cevap verirsin, bilmiyorsan susarsın?
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Bir çok sözü var, o zaman hepsi yalan?
0BeğenmedimŞikayet
honda_nc ()Sen o okulu görseydin önünde bu yazıyı da görürdün.. ben bu yazının orada olduğunu söyledim .. sözü uzatmakta fayda görmedim çünkü niyet iyi değil
0BeğenmedimŞikayet
WassAbi ()Bilmemen böyle bir söz söylenip söylenmediğinden bile emin olmaman demek.
0BeğenmedimŞikayet
sinekvalesi1966 ()En iyi verdiğim karar şu adamı engellemek bir kuruş doları yok dahası dolar yatırım yapma gibi bir planı da yok ama sabah akşam burada milletin kafasını dolar dışı herşey ile meşgul eder.9 44 çok riskli der ama dolar 10 olcak der tuaf tuaf işler
Evren81 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Merhaba Murat bey :)
Tekirdağlı_Murat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Bugün sataşıcak beni buldu bakalım.
Evren81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Yav sitesinin yüzde 80 i şu adamı engellemiş kaale bile almıyor hala sizlerinde kaale alıp karşılık vermenize anlam veremiyorum engelle kurtul daha sitede kimseye bir faydası olmamış birine karşılık vermeniz hayli ilginç
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Bilmemem söylendiği ve verdiği mesajın doğru olduğu gerçeğini değiştirmez.
0BeğenmedimŞikayet
Ciko02 ()Cok iyiymiş
0BeğenmedimŞikayet
WassAbi ()İdrak etmek için nerde ne zaman ve ne amaçla söylendiğini sordum. Ama siz de bilmiyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
WassAbi ()Sen köy enstitüleri kaç yılında açılmış onu öğren, sonra neye güldüğümü anlarsın.
Einstein cı değilim ben bu arada tesla cıyım.
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()İdrak edememenizi yadırgamadım.
0BeğenmedimŞikayet
Evren81 ()Boşuna vakit harcıyorsunuz gereksiz konulara ve insanlara. Engelleyip geçiniz.
0BeğenmedimŞikayet
honda_nc ()“Bir insanı ölçen güzel şey neye güldüğüdür “ diyor A. Einstein
1BeğenmedimŞikayet
WassAbi ()Paylaştığınız birşey hakkında hiçbir fikriniz olmaması tuhaf geldi.