Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0476 07:05:38
EUR 36.2001 07:05:38
USD 34.5317 07:05:38
ALTIN ONS $2686.7150 07:05:38

Konu: Arpa da bu hareketi yapabilir.

⭐⭐Onursal5701 ()
Bitcoin

Yorumlar (36)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Nakityok ()

Su an shiba ve btt deyim.

Nakityok için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Nakityok ()

Samimi olmak gerekirse arpadan çıkıp yine seni takiben shiba da devam ettim. Ordan kazandım. her türlü kazandık yani abi.. Az önce bi parca daha (son) 68 den shiba daha aldım. Yine takibe devam :))

Onursal5701 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Onursal5701 ()

Nasıl ne yaptın direğe ipi astın mı arpada

0BeğenmedimŞikayet

Nakityok ()

Abi iyi akşamlar. Yorumunu gördüğüme dair like verdim. Hiçbirzaman like peşinde olmadığını biliyorum. Altın sayfasından beri seni tanır tarzını bilirim. Hiç bi koşulda da darılmadım incinmedim. Allh razı olsun. Teşekkür ediyorum canı yürekten.

4BeğenmedimŞikayet

Onursal5701 ()

Nakityok (7 gün önce) Cevap yaz
Arpa da durum nasıl olur abi. Görüşün

Onursal5701 (7 gün önce)
Bir direk daha dikilebilir.

Nakityok için cevaplandı

7 gün içinde bir direk dikildi ve like istemek dilencilik değil mi:)

1BeğenmedimŞikayet

Onursal5701 ()

Bir hedef veya grafik öngörüsü yayınlandığı an olacak diye birşey yok. Ben birçok grafiğimi hatırlatma yaparım. Ama bu sayfada galiba birçok üye yorumları silsile olarak okumayı bilmiyor galiba. Yorumun altında hangi grafiğe analize veya mesaja yazılmış ne denilmiş eskiye dönük okunmuyor. Sadece direkt soru sorulup şahsa özel cevap verilmesi isteniliyor ve cevap alamayınca da sitemler ardıardına yapılıyor.

1BeğenmedimŞikayet

Onursal5701 ()

1,5 görüp 1 saatlikte yeşil mum bırakması yeterli olacaktır çıkışı için.

renklay için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

renklay ()

Vay hocam tesekkur ederim.
Kahveniz verildi. 1.80 bekleyecegim pilavdan donenin kasigi kirilsin.

0BeğenmedimŞikayet

Onursal5701 ()

1,8 seviyesi kâr satışı olabilir. Sonuçta direnç bölgesi.

0BeğenmedimŞikayet

Phoebe_buffay ()

Evet hocam ne yazık ki zarar durumlarında herkes suçlayacak birilerini arıyor ama en nihayetinde al sat tuşuna da kendimiz basıyoruz kimse zorlamıyor. O nedenle pek takılmayın derim çünkü bilginizden yararlanmak isteyen insanlarda çok fazla.

0BeğenmedimŞikayet

renklay ()

En son ki zirvesinin uzerine mi

0BeğenmedimŞikayet

Nakityok ()

İnşallh abi. Shibadan güzel kar aldım. Zarar kurtardım sayılır. İnsallh. Kar a geçer kurttarırz. Teşekkürler.

2BeğenmedimŞikayet

Onursal5701 ()

Bir direk daha dikilebilir.

0BeğenmedimŞikayet

Onursal5701 ()

Haziran ayında 7,6dan gümüş aldım diye yazdım, tüm terste kalanlar bana suç attı, onursal millete 7,6 dan gümüş aldırdı, terste kaldı ne hocası, sizin hocanızın kendine hayrı yok dediler, halbuki o 7,60 dan aldığım 8 kilo gümüşü öncesinden 6,666 da 6kilo satmıştım ve bitkoyundan kazandığım ile 2 kilo geri artırarak almıştım. Ama o kişiler şu anda bu sayfada ve arkamdan herkese dislayk atıyorlar.

Phoebe_buffay için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Nakityok ()

Arpa da durum nasıl olur abi. Görüşün

0BeğenmedimŞikayet

Nakityok ()

Tamamdır abi. Bende sana yazdıktan sora az önce sattım full. Usdt olarak 0.000047.. Den. Arpa aldım.

0BeğenmedimŞikayet

renklay ()

Xrp yorumunuz varmi hocam? @Onursal5701

0BeğenmedimŞikayet

Phoebe_buffay ()

Benimde bugün tüm layklarım sizeydi:) ellerinize sağlık sağolun ama keşke alıp sattığınızı da yazsanız sorumluluk tamamıyla bize ait olsa bakamadığımda yazışmalar kayıp gidiyor ne zaman satacağıma karar veremiyorum o zaman.

0BeğenmedimŞikayet

Phoebe_buffay ()

Yazın ama lütfen neden yazmıyorsunuz ki çok üzücü:)

0BeğenmedimŞikayet

Onursal5701 ()

Hayırlı olsun inşallah.

0BeğenmedimŞikayet

Onursal5701 ()

Flama direği

Gemici1905 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Onursal5701 ()

Ben sattım sonra dün Lazio aldım 127 den 180 de sattım , ben satış alışı yazmıyorum buraya.

0BeğenmedimŞikayet

Onursal5701 ()

Sonuç dolar alıyorsunuz , düşüşler dolar olarak sizde olur bizde ise hem dolar düşüşü hem dolar olarak alınan coin düşüşüne paralel düşüş olur yada sizde düşmese bile bizde dolar düştü diye düşer.

Phoebe_buffay için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yeşim07 ()

1.39 aldım nasip nereye giderse artık

0BeğenmedimŞikayet

Phoebe_buffay ()

Merhabalar ben usd olarak alıyorum sanırım try olarak işlem yapıyorsunuz siz. Kusura bakmayın çok yeniyim ikisi arasında çok fark olur mu? teşekkür ederim şimdiden

1BeğenmedimŞikayet

renklay ()

Gecen sefer kacirmistim 1.40 alimim dunden almistim. Beklicem yuksek hedefi

Yeşim07 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yeşim07 ()

Evet cok iyi oldu bu grafik yol gösterdi bize saolsun @Onursal5701

0BeğenmedimŞikayet

AritzAduriz ()

Usta ben sanalda yeniyim spesifik bir al sat tavsiyesi istemiyorum da genel olarak yeni giriş yapan birine nasıl öneri ve tavsiyelerde bulunmak istersin?

0BeğenmedimŞikayet

Nakityok ()

Abi iyi akşamlr. Shiba duruyormu sattın mı.

0BeğenmedimŞikayet

Duru06 ()

Hocam sayenizde shibadan anaparamı kurtarıp kara geçtim Allah razı olsun çok tşk ederim.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum